arkadaşlar walla ben açıkçası oluruna göre oynuyorum, kuralına göre değil.

en sol şerittekini en fazla 2 kez uyarıyorum, sallamıyorsa makas atıyorum. en sağ şeritten de geçtiğim oluyor. ben böyle rahat we güwenli kullandığımı hissediyorum. eğer herkes gibi gidersem sağdan soldan gelip biri çarpacakmış gibi oluyor, herkes o kadar dikkatsiz ki..

2. si de açıkçası hız kurallarına falan da uymuyorum.ankarada eskişehir yolunda 50 ile gidilmesi gerektiği yazıyor. aynı mantıkla en sol şeritten 50 ile gitsen ne olur? ezerler. ha 50 ile giden zaten yok ama demek istediğim bazı yerlerde çok saçma hız limitleri war.

şehirlerarasında 90-100le gidemem. ben 120-130 la gidiyorum. çünkü 90-100le gidersem dikkatim dağılıyor, farkında olmadan etrafımı izlemeye başlamış olduğumu farkediyorum. ama daha hızlı kullanınca her an tetikteyim nerde kim war yol nası çukur bişi war mı herşeyi pür dikkat inceliyorum. size yanlış gelebilir ama ben böle yapıyorum.

ha bi de ışıklarda en öndeysem, sarı yanar yanmaz yanları kontrol edip tam gaz fırlarım. o berbat trafikten bi anda kurtulup rahat rahat dewam edebilmek için.

şimdi bi soru geliyor aklıma : herkes benim kullandığım gibi kullansaydı ne olurdu bu trafiğin hali? cewabı çok korkutucu. ama ben kendi açımdan en güwenli olanı yapıyorum.