ben denedim bunu önceden servise sordum abi dedim bu tepede emanet gibi duruyo dediki bu 250 km hızda yapsan o uçmaz ona göre deneyleri var diyordu ve 170 yaptığımda arkadaşım bakmıştı en ufak bi oynama bile yokmuş öyle diyordu ama korkmuyo değilim hani cabrio evo olacak diye![]()
Levent abinin bahsettiği abuksubuk bi savrulma değil. Hacmi büyük (TIR ve özellikle Firma Otobüsleri) yada hızlı araçlar yanınızdan geçerken sağa yada sola ittirir gibi bi savrulma söz konusu fakat kaza yaptıracak kadar değil. Bunun nedeni yolda ilerlerken araç havayı aynı su altında ilerleyen hızlı bir cisim gibi yarıyor, bu süreç içerisinde aerodinamisine bağlı olarak havanın bi kısmını alt üst ve yan bölgelere atıyor. Hızı yüksek otomobiller yanınızdan geçince sadece anlık sallanırsınız, otobüs gibi burnu düz hacmi büyük araçlarda ise bariz bir şekilde neredeyse yarım şeride yakın bir savrulma söz konusu oluyor. ancak araçlarımızın en boş donanımı 1040kg dan başlıyor öyle kolay kolay kaza yaptırmaz, araba çok fazla dengesini kaybetmesi lazım ki yoldan çıksın tecrübeyle sabit!! Spor yay spor amortisörle desteklenmediği sürece maalesef görüntünün ötesine geçemiyor hatta standartta bulunan yol tutuşunu dahada kötüleştiriyor.
hahahah bomba olur![]()
ama berk gerçekten dostum ciddi bir rüzgar yememişin o hızdayol tutuş 10 numara arabalarda,o hızlarda çok rahat şerit değiştiriyor,ancak kışın yediğim rüzgarı sana anlatamam 1 defasında havalandım sandım. Belki rüzgarın çok şiddetli olmasındandır ama
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum.
bu savurma olayı benimde başıma geliyor . rüzgarda ilerlerken yada bir aracın yanına geçerken sanki direksyonda bir anlık bir boşluk oluşuyor hissi veriyor ve araçı çok tedirgin kullanmama sebep oluyor bu esp den dolayıda olabilir belki ..tek elle kullanamıyorum aracı iice soğumama sebep oldu bu olay hiç bir araçta böyle bişey başıma gelmemişti.. aracım evo duologic 95hp
lastik havaların fazla olmasın? benim araçta senin bahsettiğin gibi sorunlar olmuyor yolun eğimine göre direksiyon dönüyor sadece ve çok yüksek süratler ve çok rüzgarlı havalar olmadığı sürece de tek elle gayet rahat kontrol edebiliyorum aracı. ayrıca aşağı yukarı aynı iklimdeyiz.
Aracı yeni kasa bir golfün yanına koyun tavanının daha yüksek olduğunu göreceksiniz, bu sebepten rüzgarda savrulması doğal , hız yapmamak lazım
Kardeş aşırı rüzgarda sadece bizim aracımız değil tüm araçlar savrulabilir hızlı gittiğin taktirde ve ağırlıgı belli aracın. 1500 kilo passatlarla kıyaslamamak lazım normaldir temkinli git sadece sende olmuyor bu![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
eniştemde honda cıvıc var 2010 model o da basamadım rüzgardan diyor denizli ankara arası. aynısı bendede olmuştu aynı yolda
Rüzgar almayan araç yok ne yazıkki, rüzgar etkisini direksiyonda hissetmeyen hiçbir araç yoktur. Hissetmeyen sürücü, daha rüzgar yememiş demektir
Bu arada arçlarımız savrulmuyor. Direksiyonu yeteri kadar sağlam tutarsanız aracınız rüzgarda savrulmaz. Çok sert rüzgarlarda, hele ki bir kamyonun yanından çıktığınızda (kamyonun bariyer etkisi ortadan kalktığında ) ani kıpraşmalar da gayet normal, ani gelen rüzgarda el kol tepkime hızımız bazen yetmeyebiliyor.
Brçok kez yasadıgım olaydır. MAalesef puntoların bu sıkıntısı var.
bugün kamyoncular kapışıyordu konya yolunda.benimki .yüksek araç, 2000motor. pert oldu toplandı.Rot balans bozuk.zaten aracı bırakınca sağa çekiyor.Ulan o 2 kamyon rahat 150 ile gidiyodu.Resmen şeridimden çıktım.Orta şeritten önce sağa sonra sola gitti araba.Zaten ecusu bozuk, farı kapatıyorsun, anahtar çıkıksa kapanmıyor falan... her araçta olacak şeyler bunlar.
MB860 cihazımdan 2 ile gönderildi
sıkıntı yok arkadaşlar arabalarda yüksek hızlı rüzgarlarda bu gayet normal bir durum özellikle rüzgar çapraz esiyorsa, büyük araçta kullandığım için biliyorum, yüksek tavanlı transitle rüzgarlı havaya yakalandığınız zaman arabayı rüzgar sürüyo siz sürmüyosunuzotomobillerin hemen hemen hepsinde de bu durum yaşanıyo puntoya özel değil o rüzgar, baktınız rüzgar var ki müzikten falan fark etmeseniz de o kendini hissettirir
o zaman basmayacaksınız olayın çözümü budur
![]()
arkadaşlar esp nin çalıştığını nasıl test edebiliriz? birde duologic araçlarda asr kapatıldığında araç patinaj çekebiliyormu?ben bir fark göremedim açık ve kapalı olması durumunda
Konu Idontknow tarafından (14/08/2013 Saat 07:31 ) değiştirilmiştir.
işin garibi 130 la giderkende 180 le giderkende aynı yolda aynı derecede savrulma yaşıyorum, savrulmadan kastım araç düz giderken araç aniden hafif sağa yada sola gitmeye çalışıyor direksyonda aksi yöne doğru tepki vermem gerekiyor ..doğru anda tepki verdiğimde araç düz rotasında gitmeye devam ediyor ama bu durum sürekli tedirgin bir sürüşe sebebiyet veriyor..
birde şu var 100 km hızla direksyonu bıraktığımda araç misal sağa çekmeye başlıyor hafif sol yapıp tekrar bıraktığımda bu sefer sola çekmeye başlıyor normalde düz gitmesi gerekmezmi ?
Konu Idontknow tarafından (14/08/2013 Saat 07:27 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri