hocam yüzde yüz haklısınız çok geçmiş olsun ama nacizane tavsiyem aileniz araçta iken araçtan inmeyin..tekrardan geçmiş olsun hocam..
Bu akşam eşim ve 9 aylık bebeğimizle eve giderken olan olay. Benim döndüğüm yer sağa dönüş için yolun ayrıldığı yer. Tek şeritli yolda aklı sıra uyanıklık yapan ancak az daha geberecek olan geri zekalıyı göreceksiniz. Yaptığım acı freni de.Herif kaçamadı ben de çok sinirlendim. Yakaladım bi tane patlattım. 45-50'lili yaşlarda biri.Araya girdiler.Sonra döndüm arabama bindim. Zira trafiği tıkamıştım.Sinirimden ellerim titriyordu.Velev ki ben değil de kamyon gelse buna çarpsa ve ölseler. Senin kamyoncuyu içeri attırmaya ne hakkın var.Tamam senin ölmeye hakkın var ama suçsuz olanı içeri attırmaya ne hakkın var. Kamerada duyacağınız küfürler için kusura bakmayın..
https://www.youtube.com/watch?v=iHl11O6rmJE
...
Konu ibrahim06 tarafından (07/08/2013 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.
hocam yüzde yüz haklısınız çok geçmiş olsun ama nacizane tavsiyem aileniz araçta iken araçtan inmeyin..tekrardan geçmiş olsun hocam..
Moderatör
hocam bu tür pislikleri inanılmaz fazla. Bende İstanbulda yaşadığım için size katılıyorum günde 4-5 kere bana da denk geliyor hatta geçenlerde başıma geldi adam sol şeritten 20-30 km hızla gidiyor müzik de son ses ve okula yetişmem gerek dersi kaçıracağım..korna korna korna sellektör sellektör artık ellerim ağrıdı adam kenara çekilmedi birde utanmadan ileride yanıma çekip artislik yapmaya başladı gebertirim falan filan klasik maganda hareketleri..camımı kapadım bastım gittim muhattap olmaya kesinlikle değmez insanlar bunlar..karım araçta iken büyük konuşmayım ama araç yanmadığı sürece araçtan ne onu ne de kendimi çıkartmam..
Abi böyle durumlarda arabadan inmemek en iyisi. Benzer bir durumda arkadas bıcaklandı. Trafikte mumkun oldugunca sakin olunmalı.
Abi iyi yapmışsında, Allah korusun delinin tekine denk gelseydin şimdi çok daha kötü şeyler konuşuyor olurduk. Geçmiş olsun..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Öncelikle geçmiş olsun. Videonuzu defalarca izledim en başta belirteyim ki kesinlikle haklısınız. Ne olursa olsun karşıdan gelen aracın ters şeride geçmemesi gerekirdi. Ancak gördüğüm kadarıyla aracın sola yaptığı hamleyi hem daha önceden farketmiş olmalısınız hem de sağ tarafta en azından sizi kurtaracak kadar asfalt zemin var. Buna rağmen sağa kaçmamışınız. Ben bunu kamera görüntülerine dayanarak söylüyorum. Belki de bu kameranın bir aldatmacasıdır. Bu sizin hatalı olduğunuz anlamına gelmez ama en azından olayı büyütmeseydiniz keşke.
Malesef ülkemizdetrafik kurallarına uymak ve saygılı olmak konusunda diğer her konuda olduğu gibi çook gerideyiz. Eğitim şart diyoruz ama bir türlü eğitilemeyen insanlarımız sayesinde trafik kazasında dünya 1. siyiz.
Burada hocamın da dikkat çektiği gibi klasik bir Türk uyanıklığı görülmekte. Diğerleri eşek gibi sırada beklerken ters yönden yardıracak abimiz. Japonya'da trafiğin nasıl işlediğini nasıl saygılı olduklarını izlemiştim bir videoda. Herşeyin başı önce İNSAN olabilmektir. Büyük geçmiş olsun.
Yolun sağ kısmında bulunan alanın geniş olması veya sağ tarafta emniyet şeridinin olması karşı yönden gelen araca bizim şeride girme hakkını vermez. O anda sürücü yola bakmıyor olabilir. ha sürücü her zaman yola bakması gerekiyor dersen böyle birşey yok, dikiz aynalarından birine bakarken yola bakma şansınız yok. Teybe bakmama, araç içindeki herhangi bir kişiyle konuşurken bakmayanımız yok. yolda önüme yaya çıkabilir diyeceksenizde yayanın göründüğü yerden şeridime girme süresi karşı yönden gelen aracın şeridime girme süresinden misliyle uzun. göz kapaklarını kapatıp açıncaya kadar geçen kısa sürede bir şetritten diğer şeride geçme hızına sahip cisimlerin kafasına göre şerit değiştirme ve hatta karşı şeride geçme lüksü yok..
Arkadaşım yüzde 100 haklısın ancak diğer arkadaşlarında dediği gibi burası türkiye ve ne yaparsan yap mantar gibi çoğalıyorlar. Ayrıca yine burası türkiye ve maalesef yaptıkları tebiyesizlik ve magandalık ile toplumsal seviyelerini yükselttikleri düşüncesiyle olsa gerek ki, arkadaş gruplarında bu olayları göğsünü gere gere anlatan tek başına yaşabilecek seviyeyi aşamamış topluluğumuz var. Bu yüzden sakin olmakta fayda var.
Çok çok geçmiş olsun ülkemizde kural olmadığının bir ıspatıdır bu video ben olsam elinizde kamera görüntüsüde var nasılsa polisi arar şikayetçi olurdum.iki tokattan daha buyuk bi caza olurdu ona ama yinede araçta aile varken araçtan inmemek en güzeli
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
Dostlar cevaplarınızı içtenlikle ciddiye alıyorum. Kavga etmemem gerektiğine dair cevaplar alacağımı bilerek paylaştım ve çok haklısınız.Özellikle videonun son kısmını kesmedim direkt paylaştım.Bu durumdan hepimiz ders çıkaralım diye.
elbette sakin kafayla defalarca kez aklıma geldi.Kesin çıkmamam gerekirdi.O herif bunu belki defalarca yaptı trafikte ama yumruğu benden yemesi gerekiyormuş. Çünkü bu tür magandalar trafikte krallığını sürüyor. bu tür şeylerle karşılaşa karşılaşa en sonunda birinde patlamışım. Normalde kavga etmeyen biriyim. Öte yandan her ne olursa olsun Allah korudu ve bu yüzden sadakaya devam etmeli.
.
Konu ibrahim06 tarafından (07/08/2013 Saat 09:35 ) değiştirilmiştir.
Tamamen haklısınız, görüntülere bakınca siz inip adamı dövmek istemişsiniz, belki biraz da canınız başka birşeye sıkkınmış sanki, kamerada kaza atlatmış gibi durmuyorsunuz sağda yeterince yer var ve hızınız da az. ben de önceden en ufak olayda aşağı inerdim ama zamanla yanlış yaptığımın farkına vardım benden daha deli insanlar var dışarıda ve değmez değmiyor da. Geçmiş olsun, beterinden saklasın Allah.
Htc Sensation/
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Büyük geçmiş olsun.Hepimizin başına geliyor böyle olaylar.Bilinçsiz araç sürücüleri çoğunlukta maalesef![]()
BOZ 49
Özellikle arabamda ailem varken kimseye karışmam. insanlar öyle bir hal aldı ki. pisi pisine adam öldürülüyor. o yüzden kimseye bulaşmamak lazım.
FIAT LINEA 1.3 EASY
trafikte bencil insanlar maalesef çok fazla sinyal vermeyenler yol ortasına araç parkedenler vs...geçenlerde sokaktan ana yola çıkacağım uzaktan beri bir vw amarok geliyor hızıda az değil hani çıkmadım bekliyorum adam benim çıkacağım sokağa girmesinmi sinyal falanda yok tabi deli oldum açtım camı senin sinyalin yokmu dedim niye sinyal yakmıyorsun dedim mecburmuyum diyor adamdaki bencilliğe bak mecbursun tabi dedim ben seni boş yere beklemeye mecburmuyum dedim bağırdık çağırdık neyse döndük gittik önümüde bir araç daha vardı oda bekliyordu hali ile ilerde kavşakta durduk beraber adam selam verdi haklı olduğumu söyledi kendininde sinir olduğunu ancak tepki vermediğini söyledi aslında böyle durumlarda tepki vermek gerekiyor ki o insan hatasını anlasın tabi insan sa o ayrı mesele önümde gidip sinyalsiz dönenlere uzun uzun korna çalıyorum tepkimi gösteriyorum o sinyal denen alet sonuçta yakıt yakmıyor ve bu mecburi birşey sonuçta ben buna her durumda dikkat ederim yol boş olsa dahi heryerde sinyal yakarım bu yayalar içinde gerekli sonuçta ama diğerleri bunu umursamayınca cinlerim tepeme geliyor velhasıl bu insanların hatalarını görmezden gelmemek en iyisi yaptığınız çok doğru olmasada çok yanlışta diyemeyeceğim yinede dikkat edin insan olan bu hareketi yapmaz zaten insan olmayanlardanda herşey beklenir Allah korusun...
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Geçmiş olsun, ellerinize sağlık. Herkes enayi bir o adam kurnaz anlaşılan. İstanbul trafiğinde defalarca karşılaştığımız bir olay. İnsan belirli bi raddeden sonra kendini kontrol edemiyor ister istemez. Kimseyle muhattap olmayacağım işime gücüme bakacağım diyerek yola çıkıyorsun, şuursuzun biri seni tehlikeye sokuyor.
döner bıçaklarıyla dalalımmı abi![]()
Abi iyi yapmışsın eline koluna sağlık.)
geçmiş olsun. Adam hak etmiş aslın da ama sizin de sağdan kaçmak için yeriniz var gibi görünüyor videoda. Eşiniz yanınızdayken araçtan inmeseydiniz keşke onu da telaşlandırmışsınız neyse geçmiş olsun.
Sanki araç senin yavaşladığını görünce kırmış direksiyonu.Bana mı öyle geldi bilmiyorum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri