Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon
175 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Dün gece sağlam alay ettiler benle

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardes bana attigin ozel mesajlarin hepsini burda yayinlamiim istersen.

Senin yasin kadar benim arac tecrubem var. Merak etme biz arac kullanmayi tjetle ogrenmedik Allah'a sukur.

Bana gore sen ehliyeti daha taze ogrencinin tekisin.

Herseyi gectim. Ben tjet vti'yi gecer, vti tjet'i gecer gibi bir yorum yapmadim burda. Adam gibi okuyun yazdiklarimi.

O anki sartlara gore kimin ne yapacagi belli olmaz. Ben bunu geciyorum.

Buraya gelipte baska araclara ruya gibi muamele yapip. Burada, Fiat forumda Fiat araclari yerden yere vuran tiplere karsi oldugumu soyluyorum.

Tjetten baska araca bindin mi diye soran adamlara bi bak bakalim hangi araclara binmisler simdiye kadar. Sorsan ferrarisine kadar binmislerdir. Facebookta cok unlu bir soz vardir hatirlatayim burda herkese: "Facebokkta bazi kisilere bakiyorsun model of the world. Disarida bir goruyorsun zor model of the tirt." diye. Burada bazi yorum yapan tiplerde boyle iste. Youtube'dan videolari izleyip izleyip profesor kesiliyorlar. Halbuki gercekte gorsen adamin bindigi en iyi araba 1.3 multijet. Omrunde turbo arac gormemis. Ama gelir burda yorum yapar.

Sorsan ucak bile kaldirmistir...

Sent my GT-I9100 using 2
    Cüneyt hocam bu forumda 2 senedir yer alıyorum ve herzaman yiğidi öldürüp hakkını verdik bu araç ister punto olsun ister ferrari hiç farketmez..benim düşüncelerimi sitede uzun süredir yer alan arkadaşlara sorabilirsin bu sitede birçok kişinin karşılaştırma yapılamaz dediği astra-emotion karşılaştırmasını ben yaptım ve emotionun astradan üstün yönlerini söyledim yani olaylara herzaman objektif baktım bakacağım ne forumu olursa olsun bakma taraftarıyım...çok arabaya bindim vti-crx-saxo-106_gti vb... ayrıca crx i kendimiz turboladık 1 hafta sanayide kalktık yattık bu bilgilerim ışığında yukarıdaki yorumlarımı yapıyorum zannetmeki gidip bayiden araç alıp sadece rutin bakımlarında kaputunu açtıran bir insan değilim..sana da saygı duyuyorum aracın gerçekten güzel araç t-jet segmentinde en iyi yürüyenlerden ama yazdıklarımı biraz daha objektif açıdan değerlendir kesinlikle t-jet e laf yok bunu nasıl çıkardın anlamadım..

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Ayberk0616 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlar internette gırtlak yüklü honda videolarını izliyo ondan sonra bütün hondaları 500hp zannediyor
    Tamam stock vti stock t-jeti geçiyor ama t-jete yazılım yap iki araç birbirine yakın yürür kısada t-jet alt devirlerde alır gider vtec 5500devirde devreye giriyor gelsin bakalım 2 bin devirde basalım? ondan sonra triplere girerler yok vtec kapalıydı bilmem ne cart curt madem o kadar devir devirmeye meraklısınız gidip motora binin 13-14bin devir çevirin
    t-jet değil de hgt ile denemiştik 1.500 devirde roll ile başladılar 5 silindir 2.0 motor 155 lik orjinal italyan hgt yi de yedi vti hocam..

3. 17/06/2012, 12:04

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cüneyt hocam bu forumda 2 senedir yer alıyorum ve herzaman yiğidi öldürüp hakkını verdik bu araç ister punto olsun ister ferrari hiç farketmez..benim düşüncelerimi sitede uzun süredir yer alan arkadaşlara sorabilirsin bu sitede birçok kişinin karşılaştırma yapılamaz dediği astra-emotion karşılaştırmasını ben yaptım ve emotionun astradan üstün yönlerini söyledim yani olaylara herzaman objektif baktım bakacağım ne forumu olursa olsun bakma taraftarıyım...çok arabaya bindim vti-crx-saxo-106_gti vb... ayrıca crx i kendimiz turboladık 1 hafta sanayide kalktık yattık bu bilgilerim ışığında yukarıdaki yorumlarımı yapıyorum zannetmeki gidip bayiden araç alıp sadece rutin bakımlarında kaputunu açtıran bir insan değilim..sana da saygı duyuyorum aracın gerçekten güzel araç t-jet segmentinde en iyi yürüyenlerden ama yazdıklarımı biraz daha objektif açıdan değerlendir kesinlikle t-jet e laf yok bunu nasıl çıkardın anlamadım..
    Tjete laf soyluyorsun demedim yanlis anlama. Senin yazdigin mesaja denk geldi. Bilip bilmeden yerden yere vurduklarini belirttim sadece diger insanlarin genel olarak. Bir sorun yok. Senin mesaja quote yaptim ama mesaj kendini bilmezlereydi.

Sent my GT-I9100 using 2
    Oz Büyücüsü

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Tjete laf soyluyorsun demedim yanlis anlama. Senin yazdigin mesaja denk geldi. Bilip bilmeden yerden yere vurduklarini belirttim sadece diger insanlarin genel olarak. Bir sorun yok. Senin mesaja quote yaptim ama mesaj kendini bilmezlereydi.

Sent my GT-I9100 using 2
    eyvallah Cüneyt hocam..

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Kardes bana attigin ozel mesajlarin hepsini burda yayinlamiim istersen.

Senin yasin kadar benim arac tecrubem var. Merak etme biz arac kullanmayi tjetle ogrenmedik Allah'a sukur.

Bana gore sen ehliyeti daha taze ogrencinin tekisin.

Herseyi gectim. Ben tjet vti'yi gecer, vti tjet'i gecer gibi bir yorum yapmadim burda. Adam gibi okuyun yazdiklarimi.

O anki sartlara gore kimin ne yapacagi belli olmaz. Ben bunu geciyorum.

Buraya gelipte baska araclara ruya gibi muamele yapip. Burada, Fiat forumda Fiat araclari yerden yere vuran tiplere karsi oldugumu soyluyorum.

Tjetten baska araca bindin mi diye soran adamlara bi bak bakalim hangi araclara binmisler simdiye kadar. Sorsan ferrarisine kadar binmislerdir. Facebookta cok unlu bir soz vardir hatirlatayim burda herkese: "Facebokkta bazi kisilere bakiyorsun model of the world. Disarida bir goruyorsun zor model of the tirt." diye. Burada bazi yorum yapan tiplerde boyle iste. Youtube'dan videolari izleyip izleyip profesor kesiliyorlar. Halbuki gercekte gorsen adamin bindigi en iyi araba 1.3 multijet. Omrunde turbo arac gormemis. Ama gelir burda yorum yapar.

Sorsan ucak bile kaldirmistir...

Sent my GT-I9100 using 2

+1000!!!! duygularıma tercuman olmussunuz...

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

işin içinde özel mesaj varsa kesin kamuran

arabayı bilmeyen,debriyaj gaz sadece falan yazmasıda ayrı bir olay

emrah ....
    emrahisilti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 237

Bi deli kuyuya tas atti 40 akilli cikaramadi hemde tas atan kamuran.tjet guzeldir hostur bastin mi gider ama hondanin motorlariyla bos yere kapismayalim.

Yasin KOÇYİĞİT
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. BASTOS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

Bu arada hic su topici okuyan admin ya da moderator yok mu?

Boyle gereksiz yazilanlara cevap vermek zorunda kaliyoruz. Lutfen geregi yapilsin.

Sent my GT-I9100 using 2
    Evet topici okuyan admin ve moderatör varsa bu Luc isimli arkadaşın banlanmasını talep ediyorum. Forum kurallarını okudumda 2 tane ban sebebi var. 1-) tartışma ortamı yaratmak 2-) arka arkaya flood yapmak maşallah 10 mesaj yazmış arka arkaya. Ayrıca kimse gelip sana cevap yaz demedi güzel kardeşim. Arabadan anlamaman 1.3 multijete binmişler en fazla hayatlarında turbo araca binmemişler demenden belli. 1.3 multijetleri turbosuz sanıyosun

Hadi sen tjetinle vti geç rüyanda Kimseninde fiatı tjeti kötülediği yok. Kötülesek bu forumda olmayız tjete binmeyiz. Sadece başımdan geçen bir olayı anlattım adam dalgaya aldı dedi VTI yı falan övdüğüm yok. Ama evet tjet - vti karşılaştırmasında VTI övülcek taraf. Barcelona - Pendikspor karşılaştırmasında pendiksporu övemezsin

VOLKAN DALGIÇ
    kafa nereye biz oraya VHDG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 FG 2982
    Edilen teşekkür: 87

Sen tjet'e bindin mi?

Sent my GT-I9100 using 2
    bindim arkadaşım..hemde en kral şoförle bindim..tamam kabul ediyorum direksiyonda eşek varken kapuntun altında kaç beygir olduğunun öenmi yok ama.sen yinede bi vti ye bin ondan sonra yaz yazacaklarını
    BİZDE BÖYLE HAFIZ

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı BASTOS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet topici okuyan admin ve moderatör varsa bu Luc isimli arkadaşın banlanmasını talep ediyorum. Forum kurallarını okudumda 2 tane ban sebebi var. 1-) tartışma ortamı yaratmak 2-) arka arkaya flood yapmak maşallah 10 mesaj yazmış arka arkaya. Ayrıca kimse gelip sana cevap yaz demedi güzel kardeşim. Arabadan anlamaman 1.3 multijete binmişler en fazla hayatlarında turbo araca binmemişler demenden belli. 1.3 multijetleri turbosuz sanıyosun

Hadi sen tjetinle vti geç rüyanda Kimseninde fiatı tjeti kötülediği yok. Kötülesek bu forumda olmayız tjete binmeyiz. Sadece başımdan geçen bir olayı anlattım adam dalgaya aldı dedi VTI yı falan övdüğüm yok. Ama evet tjet - vti karşılaştırmasında VTI övülcek taraf. Barcelona - Pendikspor karşılaştırmasında pendiksporu övemezsin
    kemik sesi gelir o maçta hacı

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

abiler olayı çıkartan adam yine kamuran bastos. bu forumdaki herkes kamuranı hayatta sollamış, şahsen kamuran beni geri viteste geçse ne olur ya
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Bende gazliyim toyota son kasalarda hamgi motor var biraz once bana kafa tutmak gibi bi hadsizlik yaptida )

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

1.33 cc 6 ileri 99 hp benzinli
    1.6 cc 6 ileri 124 hp benzinli
    1.4 cc 6 ileri 90 hp dizel

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Ozaman farketmez 3 ude zayif rakipmis

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozaman farketmez 3 ude zayif rakipmis
    Aurislerde 132 hp valvmatic motor var onlar 1.6 lar arasında güzel ama gende t-jete rakip olamaz

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

emrah ....
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Hadsiz arkadas corollaydi yol istedik arabayi sola cekerek sagdan yol verdi gecerken gaza yuklendi sonu husran )

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

....... Hadi sen tjetinle vti geç rüyanda .............Ama evet tjet - vti karşılaştırmasında VTI övülcek taraf. Barcelona - Pendikspor karşılaştırmasında pendiksporu övemezsin...
    Bak bu resimdeki benim tjet'im güzel kardeşim! Senin ki gibi 4 viteste 195 görmemezlik yapmıyor.

Bu video'da senin gibi araç kullandığını sanan tiplere kapak olsun:
    VTi vs VTi vs Punto T-jet - YouTube

Hem aşağıda ki mesajları özelden yazıp hemde burda gelip genelde artistlik yapmaya çalışıyorsun.Ben senin yerinde olsam utancımdan mesaj bile yazamazdım. Nasıl bir karakterde olduğun herkes tarafından bilindiği için. Fazla söze gerek yok zaten. Memlekette senin gibi o kadar çok tip var ki böyle, yarı yaşımdaki bir çocukla muhattap olmakla ben hata ettim zaten. Sen azcık efendi olsan, benim senin forumdan atılmaman için neler yaptığımı hatırlar, ona göre saygı gösterirdin biraz..

Alıntı BASTOS Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı
    tjet aracım düz yolda en fazla 200 kmye çıkıyor seninki kaça çıkıyor
    220+

220'den sonrasina gpsle bakiyorum.

Sent my GT-I9100 using 2
    benim niye 200 ü geçmiyo araç 200 e zorla geliyor
    Buna bircok sey sebep olabilir.

Aracin bakimlari ne sekilde yapildi. Kullanim sekli nasil. Lastikler nasil.

Yani tam olarak sorun nedir sende. 220+ icin 195'te falan 5'e atman lazim.

Sent my GT-I9100 using 2
    195 e çıkmıyorki 4 te en fazla 175-180 falan çıkıyor
    Kac km araba?

Sent my GT-I9100 using 2
    51.000 kmde
    Oz Büyücüsü

BAHADIR TOLGA SAYDAM
    SAYDAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 48

Dün gece izmir ankara yolunda kötü bir olay geldi başıma. Işıklarda 2 honda duruyo arka arkaya, arkadaki adamın yanına geldim adam arabaya bakıyo inceledi biraz. Dedim 1.4 is mi bu. " evet 1.4 is " dedi, adam sürekli arabayı bağırtıyo. " vti değil demi " dedim " yok değil " dedi. Kalkalımmı dedim adama. " Ses var görüntü var ama gitmiyo bizim araba " dedi. Bende inandım ciddi söylüyo gerçekten 1.4 is sandım. Işık yeşil yandı nolduğunu anlamadım öndekide arkadakide buhar oldu adeta arkaları yere vurarak kalktılar meğersem vti miş yanımdada arkadaş vardı iyi rezil oldum tjet ile.
    Benim iş arkadaşımda vardı, geçen ay sattı Vti, şirket önünde çıkışta deneyelim dedi. Tamam dedim (opel'de çalışıyoruz ikimiz de)
    Kalktık, 1.vites süper- yarım metre fark koydum, 2.vites süper 1 boy oldu, 3.vites kafa kafaya , 4.viteste başladım sövmeye

Okan ACAR
    Carcharoth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 JR 116
    Edilen teşekkür: 0

Bende T-Jet kullanıyorum ama VTİ'la işim olmaz arkadaşlar biraz mantıklı olmak lazım. Marka fanatikliği yapmayada gerek yok.... T-Jet'de güzel araba, kendim kullanıyorum var mı ötesi... Ama Honda'da başkadır bunuda kabul etmek lazım.
    Mesele gazlamaksa yeğen. Ne kadar gazladığın değil ne kadar mesafe frensiz gittiğindir önemli olan. Bazen öyle makaslara girersin ki yeğen, jantların yere sürter. Ama bir bakmışsın ki biri solu kapatmış selektör ata ata tapa gaz yanından uzamış gitmiş. Mesele şu ki yeğen enjektöre giden her damla benzinin hazzını ...damar...larında hissedeceksin

VOLKAN DALGIÇ
    kafa nereye biz oraya VHDG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 FG 2982
    Edilen teşekkür: 87

amma zoruna gtimiş luc abi ya tamam abi sen bütün arabaları geçersin
    BİZDE BÖYLE HAFIZ

Sayfa 5/9 İlkİlk 123456789 SonSon