Cüneyt hocam bu forumda 2 senedir yer alıyorum ve herzaman yiğidi öldürüp hakkını verdik bu araç ister punto olsun ister ferrari hiç farketmez..benim düşüncelerimi sitede uzun süredir yer alan arkadaşlara sorabilirsin bu sitede birçok kişinin karşılaştırma yapılamaz dediği astra-emotion karşılaştırmasını ben yaptım ve emotionun astradan üstün yönlerini söyledim yani olaylara herzaman objektif baktım bakacağım ne forumu olursa olsun bakma taraftarıyım...çok arabaya bindim vti-crx-saxo-106_gti vb... ayrıca crx i kendimiz turboladık 1 hafta sanayide kalktık yattık bu bilgilerim ışığında yukarıdaki yorumlarımı yapıyorum zannetmeki gidip bayiden araç alıp sadece rutin bakımlarında kaputunu açtıran bir insan değilim..sana da saygı duyuyorum aracın gerçekten güzel araç t-jet segmentinde en iyi yürüyenlerden ama yazdıklarımı biraz daha objektif açıdan değerlendir kesinlikle t-jet e laf yok bunu nasıl çıkardın anlamadım..
Oz Büyücüsü
işin içinde özel mesaj varsa kesin kamuran
arabayı bilmeyen,debriyaj gaz sadece falan yazmasıda ayrı bir olay![]()
Bi deli kuyuya tas atti 40 akilli cikaramadi hemde tas atan kamuran.tjet guzeldir hostur bastin mi gider ama hondanin motorlariyla bos yere kapismayalim.
Evet topici okuyan admin ve moderatör varsa bu Luc isimli arkadaşın banlanmasını talep ediyorum. Forum kurallarını okudumda 2 tane ban sebebi var. 1-) tartışma ortamı yaratmak 2-) arka arkaya flood yapmak maşallah 10 mesaj yazmış arka arkaya. Ayrıca kimse gelip sana cevap yaz demedi güzel kardeşim. Arabadan anlamaman 1.3 multijete binmişler en fazla hayatlarında turbo araca binmemişler demenden belli. 1.3 multijetleri turbosuz sanıyosun![]()
Hadi sen tjetinle vti geç rüyandaKimseninde fiatı tjeti kötülediği yok. Kötülesek bu forumda olmayız tjete binmeyiz. Sadece başımdan geçen bir olayı anlattım adam dalgaya aldı dedi VTI yı falan övdüğüm yok. Ama evet tjet - vti karşılaştırmasında VTI övülcek taraf. Barcelona - Pendikspor karşılaştırmasında pendiksporu övemezsin
![]()
abiler olayı çıkartan adam yine kamuran bastos. bu forumdaki herkes kamuranı hayatta sollamış, şahsen kamuran beni geri viteste geçse ne olur ya![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Bende gazliyim toyota son kasalarda hamgi motor var biraz once bana kafa tutmak gibi bi hadsizlik yaptida)
1.33 cc 6 ileri 99 hp benzinli
1.6 cc 6 ileri 124 hp benzinli
1.4 cc 6 ileri 90 hp dizel![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Ozaman farketmez 3 ude zayif rakipmis![]()
Hadsiz arkadas corollaydi yol istedik arabayi sola cekerek sagdan yol verdi gecerken gaza yuklendi sonu husran)
Bak bu resimdeki benim tjet'im güzel kardeşim! Senin ki gibi 4 viteste 195 görmemezlik yapmıyor.
Bu video'da senin gibi araç kullandığını sanan tiplere kapak olsun:
VTi vs VTi vs Punto T-jet - YouTube
Hem aşağıda ki mesajları özelden yazıp hemde burda gelip genelde artistlik yapmaya çalışıyorsun.Ben senin yerinde olsam utancımdan mesaj bile yazamazdım. Nasıl bir karakterde olduğun herkes tarafından bilindiği için. Fazla söze gerek yok zaten. Memlekette senin gibi o kadar çok tip var ki böyle, yarı yaşımdaki bir çocukla muhattap olmakla ben hata ettim zaten. Sen azcık efendi olsan, benim senin forumdan atılmaman için neler yaptığımı hatırlar, ona göre saygı gösterirdin biraz..
BASTOS Nickli Üyeden Alıntı
Oz Büyücüsü
Bende T-Jet kullanıyorum ama VTİ'la işim olmaz arkadaşlar biraz mantıklı olmak lazım. Marka fanatikliği yapmayada gerek yok.... T-Jet'de güzel araba, kendim kullanıyorum var mı ötesi... Ama Honda'da başkadır bunuda kabul etmek lazım.
Mesele gazlamaksa yeğen. Ne kadar gazladığın değil ne kadar mesafe frensiz gittiğindir önemli olan. Bazen öyle makaslara girersin ki yeğen, jantların yere sürter. Ama bir bakmışsın ki biri solu kapatmış selektör ata ata tapa gaz yanından uzamış gitmiş. Mesele şu ki yeğen enjektöre giden her damla benzinin hazzını ...damar...larında hissedeceksin
amma zoruna gtimiş luc abi yatamam abi sen bütün arabaları geçersin
![]()
![]()
![]()
BİZDE BÖYLE HAFIZ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri