1.4 fire dualogic şanzıman ile bursa otobanında 180 i gördüm daha da çıkmadı![]()
Arkadaş ne tuttu bu konu ya maşallah, ne hız yapmaya meraklı forumdaş varmış
Dikkat edin kendinize arkadaşlar, hepinizin ailesi çoluğu cocuğu eşi dostu var, aman diyim..
Gelelim benim son hız denememe, Eskişehir - Ankara arasın 140 a gelince anlık yakıt tüketim fazla geldi 115'e indim hem de radar tehdidi olmasın diye. Sonra baktım hala fazla yakıt 100 yaptım kafam rahat![]()
![]()
1.4 fire dualogic şanzıman ile bursa otobanında 180 i gördüm daha da çıkmadı![]()
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
Ne problemi olabilir acaba, yağ filtre değişimleri yeni de yapıldı aslında, lastik ölçülerim 185x65x15 bi alakası olduğunu sanmam ama benim aklıma sadece kurum olayı geliyo, araç kurumdan tıkalı olduğu için 180 i geçememe gibi bi durum olurmu acaba,
hafta sonu kayınçonun astra 1.3 cdti ve benim 90 lık 6 ileri puntom la otobanda gidiyoruz , astra 190 ları rahat görüyo ben 180 den yukarı çıkacam diye göbeğim çatlıyo artı duman de var ama astrada o hızlarda dikkatimi çekti duman falan yok. ne olabilir sizce problem, araçtan soğudum resmen![]()
arkadaşlar, benim merak ettiğim şey maksimum hız değil de...
1.4 77hp Punto'da örneğin 130'la seyrederken otobanda, araç güçten ve hızdan düşüyor mu rampaya gelince.
o konuda bilgi paylaşabilir misiniz?
130 la kolay kolay düşceğini sanmıyorumda böyle 160 170 falanken düşüyo.
1.4 fire active evo ile Konya Ankara yolunda 4 kisi bagajlar felan 180 i gördüm daha giderdi de sonuçta arabada aile olunca çekinmiyor degil insan) tek olsak sorun degil de
Yokuşta tıkanma durumu eğime, yolun kalitesine, rüzgara, yakıt kalitesine, aracın doluluğuna, lastiklerin ve baskı balatasının durumuna ve benzeri etkenlere göre değişirO yüzden net bir cevabı yok bu sorunun.
185 km/h daha da çıkıyordu ama yol kalmadı![]()
Punto Evo
ahbabın grande puntosuyla doğukent bulvarında henüz radar yokken 190'ı gördük ama araç korkunç titrediği için daha abartmadık.
İstanbuldan ankaraya giderken,ankara girişinde bayır aşşa araba dolu iken 200 leri gördük.Düz yolda 180 km/h
Duz yolda 2 kisi 195 gordum. 1.3 multijet. Chipli stage 2
t jet le en son kasa tdı passatı tokatladım ankara otoban girişinde orda ne varsa araba çok iyi gidiyo anlayamadım havasından galibanese ibre baya bi aşağı düştü o ilk 220 den aşağıya düşen fotodan baya bi aşağı yani rahat bi 240 ibre olsa onun hizasında diyebilirim arabada full yüklüydü çok güzel oturdu yola. passat ufak pürüzlerde sekmeye başladı bende sadece esneme vardı ne günlerdi be peehhhhh
![]()
Bursa çevre yolunda sonunda 210 gördümya, yavaş gitsemde gam yemem
bu arada en ufak rüzgar sesi yoktu, sanırım mugenlerden dolayı ...
evo 1.4 fire dynamic 77 beygir arabamı 20 gün önce 2.el olarak almak nasip oldu.tabi aldıktan sonra nasıl gidiyor diye dönüş yolunda hemen bastık.arabada 3 kişiydik.izmir-bodrum yolunda 175'i gördük.dahada gidesi yoktu valla arabanın)
Arkadaslar herkese merhaba aracim 1.4 starjet ek olarak abarth performance exhaust kit, hks orjinal blowoff ve hks performans 15bg lik acik hava filtresi var duz yoldaki ilk denememde aracta 2 kisi ve arkada jant lastik setiyle (4adet) 175, 2. Denememde 210 son denememde de 220yi biraz gecti 225-230 arasi abarti geliyor gibi degil mi ilk gordugunde herkes sasiriyorarac orjinal 95bg eklerle 127bg performans veriyor insigna ile kapisan arkadasa lafim yok ancak E200 ile 0-100 arasi aracimin boyunca onde gidiyorum
![]()
Foto ekleyemedim profil yapiyorum fotografi ayagimi gazdan kestigimde cekebildik ancak onu belirteyim
Aracim 1.4 starjet2006 coupe full mumkunati yok 200u gormemesi aracimda ekleme yokken ankara cevre yolunda 195i gordum. 160tan sonra 6. Vites vardi ve daha giderim var diyodu (Radari gordum zorlamadim sansimi) siz bi aracinizi agir bakima sokup test yaptirin filtreler ve bujilere de baktirin silindirleri de kontrol ettirmenizde fayda var
Konu sc0p tarafından (21/07/2013 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.
E200 le bende kapistim acik ara goturdum. Gel gelelim 500 600 metre sonra yanindan geciveriyor
Senin anlican kalkisi yapican 400 metre sonra cakacaksin 4 lüleriyoksa o saatten sonra moralin nozulur.
![]()
multijet 75bg le ankara ıstanbul uolunda 190 gordum
1.3 mjet 90bg satndart jant lastik +yazılım otobanda 1.4 tsı golf le yanyanaydık 180 den sonra adam su koyuverdi.200 e kadar cıkmayı başardım ama daha fazlası yok daha doğrusu zorlamadım desem yalan olmaz.
1.3 mtj 90 beygir standart 210 istanbul edirne yolu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri