Alıntı ligdevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
75 lik m.jetler ve 77 lik benzinliler nasıl oluyoda 190-200 leri görüyolar şaşıyorum, benim 90lık 6 ileri yazılımlı aracımla ben 185 i zor görüyorum, küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın, acaba manifold tıkalı falan kurumlumu diye geliyo aklıma, bide o hızlarda abandığım için arkadan duman atıyo, bi fikri olan varmı, kurumlanmayla alakası olabilirmi ?
Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin araçta bir problem var bence hem 90 lıkhem 6 ileri imkansız 200 ü görmemesi, 77 likte 75 lik dizelde 95 lik dizel triptonikte kullandım hepsinde de 190 üzeri rahat çıkıyordu (boş yolda güvenliği sağladıktan sonra) sizin araçta prob var bence
Ne problemi olabilir acaba, yağ filtre değişimleri yeni de yapıldı aslında, lastik ölçülerim 185x65x15 bi alakası olduğunu sanmam ama benim aklıma sadece kurum olayı geliyo, araç kurumdan tıkalı olduğu için 180 i geçememe gibi bi durum olurmu acaba,
hafta sonu kayınçonun astra 1.3 cdti ve benim 90 lık 6 ileri puntom la otobanda gidiyoruz , astra 190 ları rahat görüyo ben 180 den yukarı çıkacam diye göbeğim çatlıyo artı duman de var ama astrada o hızlarda dikkatimi çekti duman falan yok. ne olabilir sizce problem, araçtan soğudum resmen