Bursa çevre yolunda stock t-jet 17 orjinal jantları ile 220 yi gördümbiraz daha gidicektim ama yol yetişmedi
![]()
Bursa çevre yolunda stock t-jet 17 orjinal jantları ile 220 yi gördümbiraz daha gidicektim ama yol yetişmedi
![]()
Konu Ayberk0616 tarafından (23/08/2012 Saat 01:06 ) değiştirilmiştir.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
bugün.düz yolda fabrika verisinin üzerine çıktı.
Konuyu hortlatalım
Bu gün ankaradan bursaya gelirken bi ara boşluk buldum yapıştırdım
Foto kalitesi çok kötühesap makinesiyle çekildi desem yeridir
Uploaded ImageShack.us
Geçendede corolla d4d mmt ile bastım 200 ü buldu ama dakikalar sürdüallah canını aldı arabanın
Konu Ayberk0616 tarafından (23/08/2012 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
paylaşım yapıcak bi top speed dosyası yok elimde ama isteyen olursa normal bi t-jetle 50-220 basıp aradaki direkleri sayabiliriz![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Devrini verince düz yolda 185-190 ı gördüm, hafif rampada 195 in üstünede çıktım. Yeter. 1,3 multijet için![]()
Bmw 5.20d ile turhal tokat arasi 230u gordm daha da gideri vardi yol musait olsaydi.
tekirdağ yolu punto evo 1.4 dualogıc 210-220 arası gordum.
Aynı yol honda600rr ile 283 km gordum
1.4 firelarla ve 1.3 multijetlerle 210-220leri görenleri canı gönülde tebrik ediyorum![]()
90'lık m.jet'imle trafiğin elverdiği her yolda ufak çaplı hız denemelerim olmuştu..Çoğunda net 220 km/s gördüm..
İnanamayan arkadaşlar için link aşağıda
Grande Punto M.jet Son Hız 220 km - 4000 d/d... - YouTube
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
Megane 2 RS ile 245 km gördüm yol bitti,pedalda daha yer vardı,260 km yapar gibi geldi bana...![]()
2 yıllık punto maceramda gördüğüm max. hız 185 tir. Arkadan rüzgar itse, yokuş aşağı gitsen bu araç 190 belki görür.
aynen nasıl oluyorda 210-220 km hızları görüyorlar anlamıs degilim benim aracımda yazılımda var mesela 93 hp 185-190 nı anca görüyorum oda hafif meyilli yolda tebrik ediyorum arkadasları gercekten![]()
75 lik m.jetler ve 77 lik benzinliler nasıl oluyoda 190-200 leri görüyolar şaşıyorum, benim 90lık 6 ileri yazılımlı aracımla ben 185 i zor görüyorum, küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın, acaba manifold tıkalı falan kurumlumu diye geliyo aklıma, bide o hızlarda abandığım için arkadan duman atıyo, bi fikri olan varmı, kurumlanmayla alakası olabilirmi ?
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Ne problemi olabilir acaba, yağ filtre değişimleri yeni de yapıldı aslında, lastik ölçülerim 185x65x15 bi alakası olduğunu sanmam ama benim aklıma sadece kurum olayı geliyo, araç kurumdan tıkalı olduğu için 180 i geçememe gibi bi durum olurmu acaba,
hafta sonu kayınçonun astra 1.3 cdti ve benim 90 lık 6 ileri puntom la otobanda gidiyoruz , astra 190 ları rahat görüyo ben 180 den yukarı çıkacam diye göbeğim çatlıyo artı duman de var ama astrada o hızlarda dikkatimi çekti duman falan yok. ne olabilir sizce problem, araçtan soğudum resmen![]()
Aracim 1.4 starjet2006 coupe full mumkunati yok 200u gormemesi aracimda ekleme yokken ankara cevre yolunda 195i gordum. 160tan sonra 6. Vites vardi ve daha giderim var diyodu (Radari gordum zorlamadim sansimi) siz bi aracinizi agir bakima sokup test yaptirin filtreler ve bujilere de baktirin silindirleri de kontrol ettirmenizde fayda var
Konu sc0p tarafından (21/07/2013 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşımın Albea multijet ile 210 küsür çeviriyordum ama Punto'm ile maximum 190 yaptım düm akşam.. Sol arka tekerde yarık var iç lifleri görünüyor ve aracım basık olmadığından biraz çekiniyorum yoksa giderim
Sen Herşeye Kadirsin Galatasaray!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri