Dualogic 1.4 Fire ile düz yolda 170-175 maks. Yokuş aşağı ise 195'e kadar çıkıyor![]()
Arkadaşlar bende evo 1,3 75ps var.. ben 195 gördüm ama benim araçta race chip box var..yani normalde 165/170 arasını geçmiyor..box ı takınca son hızlarda 25/30 km artış oldu..gerçi ben yakıt tasarrufu için taktım box ı işede yarıyo..ama fazla gücte göz çıkarmıyo hani![]()
Dualogic 1.4 Fire ile düz yolda 170-175 maks. Yokuş aşağı ise 195'e kadar çıkıyor![]()
1.3mjet 75 beygir düz yolda 170 i geçmez boşuna yormayın güzel gönlünüzü![]()
1.4-77 lik ile çeşme otobanında yokuşta 195 km/h-düzde ise 175 ama düzde bu km/h leri çıkması ölüm![]()
Gençler, abiler bırakalım bu en kaç yapar, 180-200 km vs, canımızdan değerli mi yaw? Hem diyelim ki 210 yapsa ne olacak, cebimize zarar, aracımıza zarar, en önemliisi canımızı niye tehlikeye atalım ve de başkalarının canını. Puntolarımız güzel araçlar keyfine varın, sürün gidin, kontrolü elden bırakmayın yaw. Herkese iyi seyahatler)
GP 2012 Beyaz 1.3 Multijet+Skydome
Düz yolda 165. Katalogda yazdığı gibi.
1.4 t-jet en son 185 ama 4. vites, yol müsait olsaydı daha da çıkabilir.
Efendi KaPiTaN
Bu arada 220 km/s ile giderken yol bilgisayarı anlık 9.0 lt. / 9.2 lt. yakıt tüketimi diyordu![]()
2007 GRaNDe PuNTo M.JeT 3K 90 HP Emotion DuaLogic ( Egzotik Kırmızı).. *SOLD*
2011 BRaVo M.JeT 120 HP Dynamic Plus DuaLogic + AK + SK ( Lav Kırmızı).. *SOLD*
2013 Mini Cooper R60 Countryman 'S' ALL4 / White & Black
YeTiŞeMeZSeN eL SaLLa..![]()
izmir-çeşme otobanı evo 75 likle birlikte bastık 170-180 den sonra evo bıraktı, bende 200km de bırakmak zorunda kaldım... Şöyle bişey var ben bu arabayı hız için almadım ama arada rahat batıyo...![]()
bende o yolda ortalama 90 la gidiyorum en sağdan
RAHAT MI BATIYOR değilmi ama
![]()
h maksimum hız denemem 130 duonda da araba uyarı verince HIZ LİMİTİ AŞILDI diye lan napıyom oldum ama farkında değildim...
Arkadaşlar tartışma başlatmak değil niyetim ama içinde olduğunuz BMW de olsa KOLA KUTUSU... aman dikkat
alıntı haber eski ama olsun; ORTADAN İKİYE AYRILDI
Şaşırtıcı kaza Los Angeles'in ünlü Sunset Bulvarı'nda dün meydana geldi. 23 yaşındaki üniversiteli Max, Ferrari otomobiline Rus kökenli arkadaşı Vladimir Skortsov'u da davet etti. İki genç, lüks otomobille gezintiye çıktı. Ancak kısa süre sonra Max, otomobilin kontrolünü kaybetti ve elektrik direğine saatte 165 kilometre hızla çarptı. 510 bin dolara satın aldığı Ferrari iki parçaya ayrılırken Max hayatını kaybetti. Arkadaşı da ağır yaralandı. (Takvim)
Konu shellcininabisi tarafından (10/06/2013 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
110 maksimum 120 yetiyor.....
Biraz konu dışı olacak ama, Punto ile değil, Subaru Impreza WRX ile 260 km/s yapmıştık yine Çeşme otobanında. Yine de sollamışlardı! Motosikletin biri sakin sakin geçmişti biziYakıt göstergesinin adeta mekanik bir saatin saniyesi kadar hızlı hareket ettiğini görmüştük, hüüüp diye!
1.3 75 evoyla sabah 5de istanbuldan gebzeye gelirken 195 gördümrampa aşağı sultanbeyli civarıydı düz yolda 160 geçemedim gitmiyor başka..
1.6 multijet bravo dynamic plus cemalarslan taraan remap yapıldı. 225kmh gördü. Dahada giderdi fakat yol museait degildi.
Egimli yol bulsam 250 kmh gorur diye düşünüyorum.
Hız felakettir arkadaşlar![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri