Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
88 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: 40.000-50.000 Liraya Piyasada Alınabilcek "0" Araç ?

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

yeni focus, lancia delta 2.el

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ömer Özkan
    evo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 61

[QUOTE=nuyangor;682280]O dediğiniz fiyata toyata auris de olabilir. Düşünmediniz mi hiç?[/QUO
    Aurisi beğenmiyorum.

Alıntı ibrahim06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alın bir honda civic.Taktırın tüpü. Binin babalar gibi. Konforu da yaşayın o paraya. Efe hondadan geçen yıl aldık bir dostuma.Tüp taktırdı. Garantiden de çıkmadı

Alıntı gauss27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60-70 arasi butceniz varsa bence BMW 1.16D ye bakmanizi tavsiye ederim. 1 serisinin 1.6 olan ilk dizeli ve bence mukemmel bir arac.
    Liste fiyati 67.500 tl civarinda
    BMW Fiyat Listesi
    BMW 116d ED Hatchback Manuel 1598 4 / 4 116 29.191 67.435

Yakıt tüketimi
    Şehir içi (lt/100 km) 4,4
    Şehir dışı (lt/100 km) 3,4
    Ortalama (lt/100 km) 3,8
    Tşkler.
    Alıntı tiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az daha bekleyin, Volvo S402ın önce 5 kapılı sonra 4 kapılı sedan versiyonu geliyor. Harika olmuş. Volvo ki güvenlik konusunda sektörüne de öncü olmuş bir şirket malumunuz, bunun yanında bir kasayı öyle hyundai, fiat gibi 2-3 yılda dğeiştirmiyor. Adamlar 10-12 sene aynı kasayı kullanıyor. Bence bu da çok önemli.
    Alın bir s40, hem güvende olun hemde gözlerde

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni focus, lancia delta 2.el
    Tşkler
    İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor

Furkan ozcnr
    oz.frkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 71

juke çok küçük abi saçma bir araç uzun yol yapmadm ama bana göre sınıfta kaldı.
    sorunun cevabına gelince 2012 opel astra cosmo diyorum sadece.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

bugün yanımdan kırmızı 3kapı astra gtc geçti,gözlerimi alamadım

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Evren U
    Evren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    45**
    Edilen teşekkür: 10

ben de araç arıyorum, 2006 puntomu sattım, dualogic için forumda çok şey okudum, moralim bozuldu. start&stoplu dualogic kötü değil , değil mi? 40000 TL ye buldum 0 araç, daha ucuza bulabilir miyim bilmiyorum...

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ömer Özkan
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok

Alıntı Evren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de araç arıyorum, 2006 puntomu sattım, dualogic için forumda çok şey okudum, moralim bozuldu. start&stoplu dualogic kötü değil , değil mi? 40000 TL ye buldum 0 araç, daha ucuza bulabilir miyim bilmiyorum...
    Bizim aracı satalım size.0 gibi araç bi problemi yok.
    Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün yanımdan kırmızı 3kapı astra gtc geçti,gözlerimi alamadım

Alıntı oz.frkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    juke çok küçük abi saçma bir araç uzun yol yapmadm ama bana göre sınıfta kaldı.
    sorunun cevabına gelince 2012 opel astra cosmo diyorum sadece.
    Teşekkürler.

karaca pakna
    karaca71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

jetta ve ya focus alabilirsin ikiside güzel araba
    AŞK ÜÇ HARFTİR BMW

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

bende bu ulkedekı vw hayranlıgını anlayamıyorum...jetta dedıgınız arac eger yabancı dılınız varsa bıraz yurtdısı testlerını okuyun hepsının dedıgı tek sey tam anlamıyla berbat!!!! daha ıyı yorum duymadım! golf desenız zaten sahıplerı tarafından cok elestırıye maruz kalıyor kı herkes golf 5.5 dıyor !! golf 6 ıcın!

gelelım ı30 olayına..50 bın ve hyundaı cok garıp duruyor sanırım onyargılarım halen mevcut ama gercekten cok tatlı gorunuyor..gercı 5 yıl garantısı bence cok ıyı benım sartlarıma gore tabıııı...suda var punto bıle 40 bınden satılırken ı30 un ıcın normal duruyor gıbı...ben olsam ıkıncı el 10 bınde falan alfa gulı alırım

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Hakan Arda
    Ardevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu ulkedekı vw hayranlıgını anlayamıyorum...

+1

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

fantazi modellere girme bence.alacağın aracın 2. eli olsun.şu anda 2. eli olan golf veya astra var.bence tercihini onlardan yana kullan.satış rakamlarına bakarsan vardır herkezin bir bildiği.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Güray BALABAN
    gmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 48

i30 için bence erken araç daha yeni tasarımı bir harika ama ne gibi sorunlar çıkaracağı belli değil, ben Almanya'da en çok satan otomobil ünvanını elinde tutan Golf ü tavsiye ederim, forumlardan incelemelerden okuduğum kadarıyla 1.4 Tsi 122 Hp ler hem çok ekonomik hem de Tsi serisinin en sorunsuz olanı ben Puntodan sonra 40-50.000 tl arası bütçe için Golf alırdım

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

bende bu ulkedekı vw hayranlıgını anlayamıyorum...
    vw kötü araba üretmiyor piyasası tutulan bir markadır ve kötü bir markada değildir yani golf, jetta, passat, cc bunlara kötü diyemezsiniz

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

bende bu ulkedekı vw hayranlıgını anlayamıyorum...jetta dedıgınız arac eger yabancı dılınız varsa bıraz yurtdısı testlerını okuyun hepsının dedıgı tek sey tam anlamıyla berbat!!!! daha ıyı yorum duymadım! golf desenız zaten sahıplerı tarafından cok elestırıye maruz kalıyor kı herkes golf 5.5 dıyor !! golf 6 ıcın!

gelelım ı30 olayına..50 bın ve hyundaı cok garıp duruyor sanırım onyargılarım halen mevcut ama gercekten cok tatlı gorunuyor..gercı 5 yıl garantısı bence cok ıyı benım sartlarıma gore tabıııı...suda var punto bıle 40 bınden satılırken ı30 un ıcın normal duruyor gıbı...ben olsam ıkıncı el 10 bınde falan alfa gulı alırım
    Engin çok acımasız eleştirmişsin.Kuzende 2011 golf var(en donanımlısı) 1.4 170 beygir diye hatırlıyorum. yol tutuşu ve konforu görsen o yorumu yapmassın
    Arcçta 200 kmde yolu yada hızı hissetmiyorsun iç hacmi çok geniş özellik olarak ne ararsan var.aklıma gelen ekstralar
    -park ederken geri vitese atınca aynalar kaldrımı görmen için aşşağı iniyor ileri vitese alınca eski haline dönüyor.

-kadife gibi bir malzemeden koltuk döşemeleri

-lastik sensörü

-dokunmatik ekran teyp(geri vites kamerası bağlanabilyor.

-ön tarfta park sensörü.park sırasında ön ve arkadan hangiyönden yaklaştığıı ve kalan mesefayı ekranda gösteriyor

-kararan dikiz aynları vb. şeyleri yazmıyorum bile

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

aynı fikirdeyim Golf her zaman C sınıfında standart çıtasını koyan, rakiplerin esin kaynağı olan VW efsanesidir. Almanya'da 3ay boyunca 1.6 ve 2.0 dizellerini kullandım. Hem HB karoseri hemde variant olarak adlandırılan SW karoseri. Yakıt çok iyi, 90la cruise controlde 3.6lt/100km ile 200km yaptım. Yol tutuş harikaydı, esp muazzam çalışıyor. Esp aktifken kaydıracak babayiğit yoktur aramızda. Esp kapatıldığında ise direksiyon tepkileri nefis hale geliyor, kontrol etmek o halde bile kolay. 200km/s üzerinde bile çok stabil gidiyor, kesinlikle yandan rüzgar almıyor, titreme yapmıyor. Ses yalıtımı harika.

Donanım olarak müthiş özelliklere sahip. Geri vitese takıp sağa kaldırıma yanaşırken sağ aynayı yere doğru çeviriyor otomatik mesela

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kumaşın adı " alacantara ". C sınıfında bile kullanılmaya başladı. 2-3yıl önce, deri koltuk istemeyen Lamborghini Ferrari sahiplerine opsiyon olarak satılıyordu.
    Konu tonymontana tarafından (09/05/2012 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir.

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ömer Özkan
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı fikirdeyim Golf her zaman C sınıfında standart çıtasını koyan, rakiplerin esin kaynağı olan VW efsanesidir. Almanya'da 3ay boyunca 1.6 ve 2.0 dizellerini kullandım. Hem HB karoseri hemde variant olarak adlandırılan SW karoseri. Yakıt çok iyi, 90la cruise controlde 3.6lt/100km ile 200km yaptım. Yol tutuş harikaydı, esp muazzam çalışıyor. Esp aktifken kaydıracak babayiğit yoktur aramızda. Esp kapatıldığında ise direksiyon tepkileri nefis hale geliyor, kontrol etmek o halde bile kolay. 200km/s üzerinde bile çok stabil gidiyor, kesinlikle yandan rüzgar almıyor, titreme yapmıyor. Ses yalıtımı harika.

Donanım olarak müthiş özelliklere sahip. Geri vitese takıp sağa kaldırıma yanaşırken sağ aynayı yere doğru çeviriyor otomatik mesela

kumaşın adı " alacantara ". C sınıfında bile kullanılmaya başladı. 2-3yıl önce, deri koltuk istemeyen Lamborghini Ferrari sahiplerine opsiyon olarak satılıyordu.
    alacantara gerçekten çok şık

29. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Engin çok acımasız eleştirmişsin.Kuzende 2011 golf var(en donanımlısı) 1.4 170 beygir diye hatırlıyorum. yol tutuşu ve konforu görsen o yorumu yapmassın
    Arcçta 200 kmde yolu yada hızı hissetmiyorsun iç hacmi çok geniş özellik olarak ne ararsan var.aklıma gelen ekstralar
    -park ederken geri vitese atınca aynalar kaldrımı görmen için aşşağı iniyor ileri vitese alınca eski haline dönüyor.

-lastik sensörü

-ön tarfta park sensörü.park sırasında ön ve arkadan hangiyönden yaklaştığıı ve kalan mesefayı ekranda gösteriyor

tabikide öyle abi en donanımlısıda dünya para ama hak ediyormu ediyor satarken zarar ettırmıyor çunkü, en donanımlı bravoyu al en donanımlı golfude al bravo sadece skydome ile üstünlük koyabilir bence bravo tip olarak tasarım olarak daha iyi ama kime soracak olursanız olun %95 golf der

Engin Tan
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65

-lastik sensörü

dedıklerınız tamamen donanım artıları....ayrıca ben golfu kotulemıyorum sadece ama sadece bızım ulkemızde cok abartılıyor...golf ıcın degıl vw ıcın solyuyorum bunları..ben yol tutusu ıcın bırsey demedım ama focus ezip gecer golfu yol tutus konusunda...ayrıca bahsettgınız arac volvo s60 parası edıyor neredeyse...yoksa golf 4 lere bayılırım...ama bu benım sahsı fıkrım cok abartılıyo...

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

dedıklerınız tamamen donanım artıları....ayrıca ben golfu kotulemıyorum sadece ama sadece bızım ulkemızde cok abartılıyor...golf ıcın degıl vw ıcın solyuyorum bunları..ben yol tutusu ıcın bırsey demedım ama focus ezip gecer golfu yol tutus konusunda...ayrıca bahsettgınız arac volvo s60 parası edıyor neredeyse...yoksa golf 4 lere bayılırım...ama bu benım sahsı fıkrım cok abartılıyo...
    1998 model vw bora kullandım geçenlerde, teyzemin aracı. kuzenimle birlikte hayran olduk, motor olsun yürüyen olsun bizi hayran bıraktı kendine. ondan inip kuzenimin 2008 aurisine bindik, her taraftan gelen tıkırtılar v.s. kuzenim kendi aracından soğudu bende vw'nin çok abartıldığını düşünürdüm ama hakkını verdiğini düşünüyorum.

misal volvonun sağlamlığı tartışılmaz ama ikinci eli, servis ağı ve servis pahallılığı insanı ayrı düşüncelere sevketmiyor mu?

Engin Tan
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65

Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1998 model vw bora kullandım geçenlerde, teyzemin aracı. kuzenimle birlikte hayran olduk, motor olsun yürüyen olsun bizi hayran bıraktı kendine. ondan inip kuzenimin 2008 aurisine bindik, her taraftan gelen tıkırtılar v.s. kuzenim kendi aracından soğudu bende vw'nin çok abartıldığını düşünürdüm ama hakkını verdiğini düşünüyorum.

misal volvonun sağlamlığı tartışılmaz ama ikinci eli, servis ağı ve servis pahallılığı insanı ayrı düşüncelere sevketmiyor mu?
    bahsettıgınız aracı bende begenırımkı aynı model golf dedıgım ıste 4 olarak nıtelendırılıyor...1999 ve 2000 lı yıllarda bu kadar vw takıntılıgı yoktu ve mıllet 5 ay sırada bekleyıp arac almıyordu vw den...ben kotu demıyorum bakın vw ye sadece cok abartılıyor cok...

pahalı dedıgınız volvo nun 20 bın bakım servıs ucretı bravo nun kı ıle aynı ve grande puntodan 120 tl yuksek desem ne dersınız bana??
    Konu engincantan33 tarafından (10/05/2012 Saat 03:29 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon