yeni focus, lancia delta 2.el
Printable View
yeni focus, lancia delta 2.el
[QUOTE=nuyangor;682280]O dediğiniz fiyata toyata auris de olabilir. Düşünmediniz mi hiç?[/QUO
Aurisi beğenmiyorum.
:)
Tşkler.
:gunsmilie: :thumbup1: :thumbup1:
Tşkler :)
juke çok küçük abi saçma bir araç :) uzun yol yapmadm ama bana göre sınıfta kaldı.
sorunun cevabına gelince 2012 opel astra cosmo diyorum sadece. :)
bugün yanımdan kırmızı 3kapı astra gtc geçti,gözlerimi alamadım
ben de araç arıyorum, 2006 puntomu sattım, dualogic için forumda çok şey okudum, moralim bozuldu. start&stoplu dualogic kötü değil , değil mi? 40000 TL ye buldum 0 araç, daha ucuza bulabilir miyim bilmiyorum...
jetta ve ya focus alabilirsin ikiside güzel araba
bende bu ulkedekı vw hayranlıgını anlayamıyorum...jetta dedıgınız arac eger yabancı dılınız varsa bıraz yurtdısı testlerını okuyun hepsının dedıgı tek sey tam anlamıyla berbat!!!! daha ıyı yorum duymadım! golf desenız zaten sahıplerı tarafından cok elestırıye maruz kalıyor kı herkes golf 5.5 dıyor !! golf 6 ıcın!
gelelım ı30 olayına..50 bın ve hyundaı cok garıp duruyor sanırım onyargılarım halen mevcut ama gercekten cok tatlı gorunuyor..gercı 5 yıl garantısı bence cok ıyı benım sartlarıma gore tabıııı...suda var punto bıle 40 bınden satılırken ı30 un ıcın normal duruyor gıbı...ben olsam ıkıncı el 10 bınde falan alfa gulı alırım :)
fantazi modellere girme bence.alacağın aracın 2. eli olsun.şu anda 2. eli olan golf veya astra var.bence tercihini onlardan yana kullan.satış rakamlarına bakarsan vardır herkezin bir bildiği.
i30 için bence erken araç daha yeni tasarımı bir harika ama ne gibi sorunlar çıkaracağı belli değil, ben Almanya'da en çok satan otomobil ünvanını elinde tutan Golf ü tavsiye ederim, forumlardan incelemelerden okuduğum kadarıyla 1.4 Tsi 122 Hp ler hem çok ekonomik hem de Tsi serisinin en sorunsuz olanı ben Puntodan sonra 40-50.000 tl arası bütçe için Golf alırdım
Engin çok acımasız eleştirmişsin.Kuzende 2011 golf var(en donanımlısı) 1.4 170 beygir diye hatırlıyorum. yol tutuşu ve konforu görsen o yorumu yapmassın :)
Arcçta 200 kmde yolu yada hızı hissetmiyorsun iç hacmi çok geniş özellik olarak ne ararsan var.aklıma gelen ekstralar
-park ederken geri vitese atınca aynalar kaldrımı görmen için aşşağı iniyor ileri vitese alınca eski haline dönüyor.
-kadife gibi bir malzemeden koltuk döşemeleri
-lastik sensörü
-dokunmatik ekran teyp(geri vites kamerası bağlanabilyor.
-ön tarfta park sensörü.park sırasında ön ve arkadan hangiyönden yaklaştığıı ve kalan mesefayı ekranda gösteriyor
-kararan dikiz aynları vb. şeyleri yazmıyorum bile :)
aynı fikirdeyim Golf her zaman C sınıfında standart çıtasını koyan, rakiplerin esin kaynağı olan VW efsanesidir. Almanya'da 3ay boyunca 1.6 ve 2.0 dizellerini kullandım. Hem HB karoseri hemde variant olarak adlandırılan SW karoseri. Yakıt çok iyi, 90la cruise controlde 3.6lt/100km ile 200km yaptım. Yol tutuş harikaydı, esp muazzam çalışıyor. Esp aktifken kaydıracak babayiğit yoktur aramızda. Esp kapatıldığında ise direksiyon tepkileri nefis hale geliyor, kontrol etmek o halde bile kolay. 200km/s üzerinde bile çok stabil gidiyor, kesinlikle yandan rüzgar almıyor, titreme yapmıyor. Ses yalıtımı harika.
Donanım olarak müthiş özelliklere sahip. Geri vitese takıp sağa kaldırıma yanaşırken sağ aynayı yere doğru çeviriyor otomatik mesela :)
kumaşın adı " alacantara ". C sınıfında bile kullanılmaya başladı. 2-3yıl önce, deri koltuk istemeyen Lamborghini Ferrari sahiplerine opsiyon olarak satılıyordu.
:)
tabikide öyle abi en donanımlısıda dünya para ama hak ediyormu ediyor satarken zarar ettırmıyor çunkü, en donanımlı bravoyu al en donanımlı golfude al bravo sadece skydome ile üstünlük koyabilir bence bravo tip olarak tasarım olarak daha iyi ama kime soracak olursanız olun %95 golf der :)
dedıklerınız tamamen donanım artıları....ayrıca ben golfu kotulemıyorum sadece ama sadece bızım ulkemızde cok abartılıyor...golf ıcın degıl vw ıcın solyuyorum bunları..ben yol tutusu ıcın bırsey demedım ama focus ezip gecer golfu yol tutus konusunda...ayrıca bahsettgınız arac volvo s60 parası edıyor neredeyse...yoksa golf 4 lere bayılırım...ama bu benım sahsı fıkrım cok abartılıyo...
1998 model vw bora kullandım geçenlerde, teyzemin aracı. kuzenimle birlikte hayran olduk, motor olsun yürüyen olsun bizi hayran bıraktı kendine. ondan inip kuzenimin 2008 aurisine bindik, her taraftan gelen tıkırtılar v.s. kuzenim kendi aracından soğudu :D bende vw'nin çok abartıldığını düşünürdüm ama hakkını verdiğini düşünüyorum.
misal volvonun sağlamlığı tartışılmaz ama ikinci eli, servis ağı ve servis pahallılığı insanı ayrı düşüncelere sevketmiyor mu?
bahsettıgınız aracı bende begenırımkı aynı model golf dedıgım ıste 4 olarak nıtelendırılıyor...1999 ve 2000 lı yıllarda bu kadar vw takıntılıgı yoktu ve mıllet 5 ay sırada bekleyıp arac almıyordu vw den...ben kotu demıyorum bakın vw ye sadece cok abartılıyor cok...
pahalı dedıgınız volvo nun 20 bın bakım servıs ucretı bravo nun kı ıle aynı ve grande puntodan 120 tl yuksek desem ne dersınız bana??