Skoda- Yeti...![]()
Skoda- Yeti...![]()
alınabiliyorsa jetta tartışmasız
biz gp'yi çok sevdik
dizel ve otomatikse bütçeni aşıyor ama şahsen dsg'li golf birinci tercihim olur.
yeti güzel araç ama dizel otomatiği 2,0 tdi olduğundan 90 bin lira civarındaydı en son hatırladığım,
astra güzel ama hala 1,3 motordan kurtulamadılar ve otomatiği yok dizelde,
i30 güzel ama ilerisi muallakta,
sağlam bir adım atmak istersen golf diyelim, plase 1,6 dizel motor ve dsg kombinasyonu ile skoda octavia'da seçenekler arasında olabilir.
olayı güncelleyeyim barigoooolllllllfffffff al . sağlamlıkta, performanta , şıklıkta , kalitede.karizmada seni hiç üzmez parası helal bir araç
gönüllerin sultanıdır golf
araba dedin mi alman arabasıdır gerisi hikaye. alman arabasından şaşma
gavur oğlu gavurlar sağlam araba yapıyorlar
Konu ayaman tarafından (05/05/2012 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.
Pardon dizel otomatik demişsin arkadaşım sanırım jetta sadece dizeli 55 bin tl den başlıyordu.
biz gp'yi çok sevdik
![]()
![]()
Tip olarak sevmiyorum
Tip olarak sevmiyorum
Bütçemi Artırsam 5-6 milyar daha artar 55-56 olabilir eğer 10milyar kredi çekersem 60-70 arasıda olabilir.Kredi işi var ayrıyeten.
Haklısın![]()
![]()
![]()
![]()
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
60-70 arasi butceniz varsa bence BMW 1.16D ye bakmanizi tavsiye ederim. 1 serisinin 1.6 olan ilk dizeli ve bence mukemmel bir arac.
Liste fiyati 67.500 tl civarinda
BMW Fiyat Listesi
BMW 116d ED Hatchback Manuel 1598 4 / 4 116 29.191 67.435
Yakıt tüketimi
Şehir içi (lt/100 km) 4,4
Şehir dışı (lt/100 km) 3,4
Ortalama (lt/100 km) 3,8
juke görüntü olarak müthiş hoşuma gidiyor benim de...
Senin yerinde olsam vw den şaşmam. Golf veya Jetta olabilir. i30 da tercih edilebilir.Chevrolet Cruzelerde iyi ancak çok yakıyor diyorlar.
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
jetta alman malı değilmiş demişsin opel alman malı mı? git bak istersen almanyada kaç opel satılıyo. opel'in bu kadar abartıldığı bir ülke daha yoktur Türkiye'den başka. Opel GM'in, farklı pazarlarda farklı markalarla pazarladığı bir araba üreticisidir. Holden, vauxhall vs.
renault önyargını anlayamadım...
renault motorunu araştırmanı tavsiye ederim...dci en az mjet kadar ekonomik ve sağlam bence...
Keyif BMW'Dir...
" Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "
40-50 bin tl'm olsa asla Juke almam. O fiyata Juke'dan daha iyi birçok araç var. İlk başta Juke çok küçük bi araba. Punto'dan bile küçük.
Bilmiyorum
Teşekkürler
Fiat'ıda yanlışlıkla aldıkOnuda satıyorum zaten daha iyi bir araç alcam.
Peki ne alırsınız ? Juke alcam demiyorum zaten.düşünüyorum dedim.ön tipde hoşuma gitmedi zatn
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
otomatik şanzıman vw ve honda da var diğerleri otomatikleştirilmiş manuel şanzıman. dizel otomatik golf ve jetta tek seçenek gibi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri