kardeşim 50 binliraya yeni astra sport dizel modelini alırsın full araba hatta 2 lira daha verio sunroof taktırırsan tadından yenmez..
kardeşim 50 binliraya yeni astra sport dizel modelini alırsın full araba hatta 2 lira daha verio sunroof taktırırsan tadından yenmez..
VW Jetta nasıl alman değil? Şirket mi başka bir ülkenin oldu yoksa üretimi mi kasdettiniz?
Juke gerçekten bizim aracımızdan dar.
biz gp'yi çok sevdik
Çoğunluk i30 demiş, elbet vardır bi bildiğiniz, ama ben hyundai a 50bin tl vermem açıkçası. Belki bi ön yargıdır ama.. Yerinde olsam yeni Astra bakarım..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
50 bin TL ye kadar ya Astra ya da Megane alırdım ! motor hacmi olarak Megane ağır basıyor, ayrıca Renault dizel motoru nu Nissan gibi bir çok araç markası kullanır, ödüllü ve oldukça başarılı bir motordur.
50 bin TL verip, herhangi bir HYUNDAI alırsam eşşekler kovalasın beni
Bence de cam tavanlı bir i30...(Elite donanım seviyesinde birçok şey gibi cam tavan da standart.)
40.000 TL Fiat ın B sınıfında Puntosuna verilirken 50.000+ Hyundai nin bu aracına pekala verilir bence. Kendi sınıfındaki diğer araçların fiyatları da ortada..
Yeni Astra sport dizel+sunroof 59.000 liste fiyatı,(Puntodaki 95HP motorlu)
Megane dizel privilege donanım +sunroof 58.000 liste fiyatı,
otomatik de değil bu fiyatlar.
Yeni i30 1.6 CRDi Elite 56.500 TL , daha donanımlı ve daha ucuz diğerlerinin hepsinden.Güzellikte de Alfa Giulietta ile yarışır bana göre.
Şu anda aracımı değiştiriyor olsam hangi aracı değil hangi rengini alsam diye düşünürdüm
Bunların hepsi bence ...Herkesin fikrine saygım var.
[B]
https://forum.grandepuntotr.com/dige...undai-i30.html
![]()
Konu Ardevo tarafından (06/05/2012 Saat 05:22 ) değiştirilmiştir.
yeni astra sport dizel 56 lira oluyor
üretim olarak.Juke sadece dış görünüş olarak fikir verdm.içini bilmiyorum
Hyundai Starex var fakat iyi bir araç.Otomobilde nasıldır bilemem..
Maşallah Güzel Araç.
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
oncelıkle o aralıkta bırcok aday var sıze... konuda paylasılan araclardan bahsedeyım sıze.... astra 1.3 95 ps ten uzak durun derım test surusu resmen iğrençti... o araca sartlar ne olursa olsun 1.6 dizel lazım ... ayrıca 5 vıtes.. hyundai i30 henuz cok yenı .. üzerındekı 128 bg lık motor eskı vengamda vardı gercekten harıka..aracı ınceledıgımde bol opsıyonlu bır model oldugunda ısrarcıyım fakat geely emgranddada cok opsıyon vartrendlıne golf ve jetta almayın punto opsıyonlarını arar hale gelırsınız...eger rakam 40000-45000 aralıgındaysa size sadece accent blue dızel- kıa ceed dızelı
45000-50000 aralıgında yenı c4 dızelı
50000-55000 aralıgında, bır yasında kıa sportage, sıfır superb 1.4 tsı
55000-60000 aralıgında trendlıne a karsıyım desemde trendlıne ı bıle opsıyonlu olan passat 1.4 tsı onerebılırım...
gelelım asıl olayane yapın ne edın 62000 tl cıvarına alınabılen nıssan qasqaı 1.5 dcı tekna pakete bı bakın derım.... sızı uzmez... saygılar...
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
illa dizel olması gerekmez deerseniz yeni honda civic derim
FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
Peki anca alirim zaten
![]()
![]()
Benzinli fiyatina dizel Bravo
Sent my GT-I9100 using
Oz Büyücüsü
Düşünceniz için teşekkür ederim.
Fakat;
Fiat Düşünmüyorum![]()
![]()
![]()
O dediğiniz fiyata toyata auris de olabilir. Düşünmediniz mi hiç?
auris yazmaya girmiştim bende,10 numara 5 yıldız
alın bir honda civic.Taktırın tüpü. Binin babalar gibi. Konforu da yaşayın o paraya. Efe hondadan geçen yıl aldık bir dostuma.Tüp taktırdı. Garantiden de çıkmadı
60-70 arasi butceniz varsa bence BMW 1.16D ye bakmanizi tavsiye ederim. 1 serisinin 1.6 olan ilk dizeli ve bence mukemmel bir arac.
Liste fiyati 67.500 tl civarinda
BMW Fiyat Listesi
BMW 116d ED Hatchback Manuel 1598 4 / 4 116 29.191 67.435
Yakıt tüketimi
Şehir içi (lt/100 km) 4,4
Şehir dışı (lt/100 km) 3,4
Ortalama (lt/100 km) 3,8
Az daha bekleyin, Volvo S402ın önce 5 kapılı sonra 4 kapılı sedan versiyonu geliyor. Harika olmuş. Volvo ki güvenlik konusunda sektörüne de öncü olmuş bir şirket malumunuz, bunun yanında bir kasayı öyle hyundai, fiat gibi 2-3 yılda dğeiştirmiyor. Adamlar 10-12 sene aynı kasayı kullanıyor. Bence bu da çok önemli.
Alın bir s40, hem güvende olun hemde gözlerde![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri