Alıntı erayguler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kardes allah razi olsun zamanini ayirip cevap vermissin ama 1-2 noktaya takildim ben servise sordugumda s&s un hicbir sekilde kapatilamadigini veya iptal edilemedigini soylediler. eger varsa bunu yapacak bir yer soyle yarin sabah kapilarinda dukkani acmalarini beklerim birde 12 nolu cevabin icin konusuyorum catirdayan yer tampon degil arabanin dashboard unda teybin ustundeki havalandirma cikisinda soguk havada sicak havalandirma yaparken ya da sicak yaz gununde klimayi actigimda cit cit diye genlesmeden meydana gelen durum du bahsettigim.

cevabinda sunu farkettim ben ara hizlanmalari dipgazla yapiyorum atiyorum 60 la 4. viteste giderken hizlanip 100 e cikana kadar dipgazda oluyorum bunun etkisi buyukmudur ?
S&S i serviste kapandığını forumda okumuştum.birde avrupa yakasındaki yetkili fiat LPg yi takan serviste onaylamişti.

aracı ocakta aldiğim için henüz klimayı 1-2 kez kullandım o yüzden o ses çıkacakmi çikmiycakmi yakında görücez

dip gazdan kaçın menude anlık tüketimi aç ve gaz tepkimeni ona göre ayarla.biraz sıkıcı olabilir alişana kadar
eskiden dedli kullanıyordum aracı sümbülle 150 yaptiğimi biliyorum 2010 yılında sümbülle kamyonun altına giriyordum az kalsın.4 yolda diklemesene kamyonla kafa kafaya geldim.frenler kızakladı az kalsın altına giriyordum kamyon uyanık çikti fren yapmadı dreksiyonu sağa kırıp gaz verdibende sola kırınca arka tekerine vurdum sadece tampon indi.az kaldın 2 dingilin altına giriyordum.kamyon tır olarak tabir ettiğimiz en tonajllı kamyonlardandı.beton santralına kum çekiyordu ağzina kadar doluydu.O yüzde 100-110 arası gidiyorum sollama hariç