Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende 1,4 fire mylife dualogic kullanıcısıyım.olumsuz görüşlerinle ilgili kendi gözlemlerimi paylaşayım...

1)önemli olan aracı 70 km ile kullanman değil hızlanırken ani hızlanmalardan kaçınman.cumartesi günü 110 km hızla anlık tüketimim 7 yi geçmedi.son 800 km deki ortalamam 7,1 lt.E5 ve otoyolda 100 km nin altına inmiyorum sollama haricinde 130 km yi geçmiyorum.

yakıt tüketimimin düşmesinin başlıca nedeni menude anlık tüketimi açıp gaz tepkimemle yol bilgisayarı AT değerini inceledim ayağım artık alıştı

2)forumda fire LPG bölümünde LPg li fire evolarda genel yorum 20-22 kuruş arası yaktığı sizin 28 kuruş olması sizin agresif sürüşünüzle alakalı

4)dualogic vitese alışamamaişsiniz.daha önce dualogic ile boğulduğum manuel müdehale ettmek zorunda kaldığım yokuşlarda artık vitese dokunmuyorum bile.size bir örnek veriyim;
kadıköy-kartal istikametinde giderken gümüşpınar ayrımı var e5ten direk bağlanıp rampa yukarı sıfır çiziliyor manuel olark 3 vites düşürdüğümü bilirim.ama aslında gerek yokmuş dip gaz verdiğim anda araç 5,vitesten 2.vitese düşüyor ve kendini topluyor.

5)LPG taktırmaya niyetlendiğimde servise ilk sorduğum soru S&S ile sorn yaşarmıyımdı.Onlarda S&S i serviste kapattırmamın en mantıklı seçenek olduğunu söylemişlerdi

6)ben park sensöründen gayet memnununum 2 araba arasına girerken bazen aynaya bakmıyorum bile.Ama sensorler algılama açılarından dolayı kaldırım gibi alçak nesneleri alıgalamazlar orda iş şöföre düşüyor

7)ne ışıklarda nede rampalarda hç selektör yemedim siz araca alışamamışsınız
dualogicteki en güzel özellik vitese - yönde 1 kez dokunun vites düşürüyor(oto moddan çıkmadan)

8)buğu sorunu kronik(bende henüz yok).bazı arkadaşlar italyadan izalasyonlu yeni stopların geleceğini söylüyorlardı ama son durum nedir bilmiyorum.

11)servise gidip garanti kapsamında kapı gergilerini değiştirtin

12)benimde tampon piano black ama gacırdama yok zaten piano blak kullanılan boya ayrı malzemeden üretilen bir tampon değil.bu sorun ilkez sizden duydum

kapıyı açtığımızda çıkan o ses benimde çok garibime gidiyor servise sormuştum dualogicle ilgisi yok demişti
Kıvanç bey bazı konularda takip ediyorum da şunu söyliyim gerçekten çok şanslısın neden dersen evoların ve genel olarak fiatın hiçbir derdi senin aracı bulmamış gerçekten acaip şanslısın