Dostlar ben eski bir adalet bakanlığı zabıt katibi çalışanıyım, bir keresinde nöbetçi olduğum bir zamanda gün içinde 3 tane birbirinin işlemleri biterken otopsiye denk geldim, ömrümdeki ilk yoğun otopsi günümdü yani ard arda 3 kez giden ildeki tek katip ünvanını almıştım o gün iiçin, o günkü ilk gittiğim otopside yani ölü muayenede, yaşlı bir teyzem hayvanlarını yolun karşısına geçirmek isterken bir kamyonun altında kalması idi, olay yerine savcı bey ve biz vardığımızda oradaki halk ve jandarmalar kollarını kaldırır vaziyette ceset görünmesin diye brandayı gerdiklerini gördük, olay yerine geldiğimizde ise brandanın arkasında ortada yığılı birşeyler vardı ancak onun insan mı yoksa herhangi bir et yığını mı olup olmadığına ben inanamadım, sadece üç beş tutam bir saç vardı birde lastik ayakkabılarını hatırlıyorum, kamyonun yerdeki fren izi herhalde 25 mt falan vardı altına aldığı andan itibaren sürüklemiş ve rahmetli teyzemizi paramparça etmiş bırakmıştı, aslında o gün ben süratli gitmemeye ve trafikte daha dikkatli olmaya söz vermiştim kendime ancak zaman zaman gerek çevrenizdekilerden gerekse şeytanın vesvesesinden gerekse araçlarımızın performanslı oluşu da aklımıza gelerek hata yapıyor, şehir içi hız yapabiliyor veya şehirler arası uzun yolculuk yorgunluk vs de olaraktan hız yapabiliyoruz, cidden hız yapmamak lazım ve bir türlü başaramadım şehir içi emniyet kemerini de takmayı ihmal etmemek lazım