Pazar sabahı E5 te maltepe kadıkoy istikametinde giderken bir kaza gördüm.bir anlık dikkatsizlik ve yüksek hızın nelere yol açtiğina birkez daha şahit oldum.
2 araç birbirini yakın mesafeden yüksek hızda takip ediyordu.Aptal bir araç bir anda sol şeride önlerine kırdı.öndeki araç resmen 2 kapısının ortasına o hızda bindirdi.aracı bir süre sürükeldikten sonra bariyerlere sıkıştırarak durdu arkadan gelen 3. araç mercedes vito idi odaortadaki aracın üstüne çıktı lafın gelişi değil 2 tekeri öbür aracın üstüne çıktı.
ortadaki araçtaki içinden sağ çıktımı bilmiyorum
Adrinalin iyidir,gençlik hoştur,ama değmez 3 kuruşluk zevk için değmez.
Heyacan istiyosan ;
1)Git belgrada paintball oyna
2)çık bir tepeye bangijumping yap
3)rafting yap
4)yamaç paraşütü
5)avcılık
........
okadar çok şey varki bu hayatta zevkn alıncak yada heycan sağliycak.Hız yanlama bunlar gereksiz tabi bence sonuçta
KİM AĞLARSA YALAN AĞLAR AĞLARSA ANAM AĞLAR
Konu since1453 tarafından (27/02/2012 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.
Anlatamazsın hocam anlamaz kimse o koltuğa oturunca bizim Türk milletinin nevli dönüyo....
Ben boşuna söylemiyorum. Forumda hız muhabbetlerine bir sınırlama getirelim diye.
sürat yapılacak yer yapılmayacak yer var ancak apaçilik hiç bir zaman yapılmamalı, yakın takip, makas v.s.
makas yaparken arkadaki aniden hızlanır arabanın arkasını takarsınız feleğiniz şaşar Allah korusun.
sürat için de pistler var go kart var miss gibi..
ben ilk kazamı 7 yaşında ankara -samsun karayolunca şahit oldum. merzifon civarlarında şehir içi sayılacak bir yerde yanımızdan ışıklarda bir minibüs tam gaz kalktı gitti. 2 km sonra yolda 2 tane cansız çocuğun bedeni kafaları ayrılmış şekilde yatıyordu. o gün aklımdan çıkmaz. bedeninden ayrılmış çocukların kafaları resmen bize bakıyordu yolun ortasında. rahmetli babam durmadı hemen gazladı ben olduğum için arabada. ilerde yolun ortasında yanımızdan fırlayan minibüs terk edilmiş şekilde duruyordu. elbette şöförü böyle birşey yapmak istemez ve eminim ki kafasını duvarlara vurmuştur neden o kadar bastım diye. pişman olmamak için tedbiri almak gerekiyor.
Ben itfaiyeciyim. Ve sürekli bu tür kazaların içerisindeyim.Anlatılmaz yaşanır gerçekten bir anlık dikkatsizlik, bir cana mal olabiliyor..Dikkatli olmak sakin olmak şart
Konu Scottie tarafından (08/09/2012 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: standart font kullanınız...
Hız yapılır ama yol boşsa yaparsın ama yapcaksanda otobanda 1 saat boyunca 200 ile gitmicen 200 e çık 1 dk git yeter in sonra. Sonra yine çıkYakın takip birde tehlikeli dediğiniz gibi. Arada bende yapıyorum ama öndeki araç selektör çaktığım halde orta şerit boş olduğu halde geçmezse giriyorum dibine kadar uzunlarımı açıyorum bazen sinirleniyorum. Yaptığım yanlış ama onunkide yanlış orta boşken niye arkadan geleni kesiyosun
![]()
Hız yapılacak hiçbir yer yoktur Birilerinin keyfi yerine gelsin kendi hayatıdır istediğini yapar gibi bir durum olamaz çünkü her zaman karşısındakilere zarar verme ihtimali vardır Ben hız sonucu veya alkol sonucu kazaya karışan hiç bir kimseye en ufak bir üzüntü duymam Birileri heyecan yapacak diye başkasının hayatını riske atma hakkını elde edemez Her sürücü kendinin çok iyi araç kullandığını ve hız yapılacak veya heyecan yapılacak yeri bildiğini zanneder Trafikte hiç kimse 1 sn sonra ne olacağını kesinlikle bilemez Otobanda hız yaparım diye kendini iyi sürücü zannedenlerin karşı şeride geçip nelere sebep olduğu açık
Trafik kazalarında hız sınırlarını aşıp ölüme sebebiyet verenler vatan hainlerinden daha az ceza almamalı Başkasının hayatını hiçe sayanlar terörist sıfatıyla yargılanmalı
Kesinlikle hızın anlamı yok. Bizim Türk Halkında hızlı gitmek marifet gibi yanlış bir anlayış var. Eminim herkes benim gibi şehirlerarası yoldan sonra duyuyordur. İşte Ankara İstanbul'u 3.5 saatte gittim vs gibisinden laflar. İyi halt ettin. Arabada bir makina işte belli hızdan sonra olabilecek kazada hiç şansın yok. O riske deydi mi bari.
yorum yapan arkadaşların aracları dıkkatımı cektı ılgınc cogunda fıre motor var...evet kesınlıkle haklısınız ama egrı oturalım dogru konusalım ben dayanamıyorum...yapıyorum..ama dedıgınız gıbı mutlaka sınırlama getırılmelı herkes kendıne hız konusunda...
ben arada bir su konuya bakiyorum: kazalı puntolar
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Konu since1453 tarafından (28/02/2012 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri