Sayfa 1/2 12 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Hız canımızdan önemli değil

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Standart Hız canımızdan önemli değil

Pazar sabahı E5 te maltepe kadıkoy istikametinde giderken bir kaza gördüm.bir anlık dikkatsizlik ve yüksek hızın nelere yol açtiğina birkez daha şahit oldum.

2 araç birbirini yakın mesafeden yüksek hızda takip ediyordu.Aptal bir araç bir anda sol şeride önlerine kırdı.öndeki araç resmen 2 kapısının ortasına o hızda bindirdi.aracı bir süre sürükeldikten sonra bariyerlere sıkıştırarak durdu arkadan gelen 3. araç mercedes vito idi odaortadaki aracın üstüne çıktı lafın gelişi değil 2 tekeri öbür aracın üstüne çıktı.

ortadaki araçtaki içinden sağ çıktımı bilmiyorum
    Adrinalin iyidir,gençlik hoştur,ama değmez 3 kuruşluk zevk için değmez.
    Heyacan istiyosan ;

1)Git belgrada paintball oyna
    2)çık bir tepeye bangijumping yap
    3)rafting yap
    4)yamaç paraşütü
    5)avcılık
    ........

okadar çok şey varki bu hayatta zevkn alıncak yada heycan sağliycak.Hız yanlama bunlar gereksiz tabi bence sonuçta

KİM AĞLARSA YALAN AĞLAR AĞLARSA ANAM AĞLAR
    Konu since1453 tarafından (27/02/2012 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesajı için 9 kişi since1453'ye teşekkür etti:

Kubilay Kubilay
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. puntor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    37 SF 777
    Edilen teşekkür: 88

Anlatamazsın hocam anlamaz kimse o koltuğa oturunca bizim Türk milletinin nevli dönüyo....

Fatih KUL
    faku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bitlis
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 49

Ben boşuna söylemiyorum. Forumda hız muhabbetlerine bir sınırlama getirelim diye.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı faku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben boşuna söylemiyorum. Forumda hız muhabbetlerine bir sınırlama getirelim diye.
    Sansur hoş birşey değiliönemli olan bilçli olmak yada bilinçsiz birini bilinçlendirmek.Ama herkezin kendi hayatı

Fatih KUL
    faku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bitlis
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 49

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sansur hoş birşey değiliönemli olan bilçli olmak yada bilinçsiz birini bilinçlendirmek.Ama herkezin kendi hayatı
    Eğer kötü örnek oluşturacak ve birileri zarar görecekse sansür olmalı. Dünyada hiç bir şey insan hayatından daha önemli değildir. Kendi hayatıdır deyip boş vermek olmaz. Gücünün yettiğince , dilinin döndüğünce gerekli müdahaleyi yapmak bence hepimizin görevi olmalı.

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

sürat yapılacak yer yapılmayacak yer var ancak apaçilik hiç bir zaman yapılmamalı, yakın takip, makas v.s.
    makas yaparken arkadaki aniden hızlanır arabanın arkasını takarsınız feleğiniz şaşar Allah korusun.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sürat yapılacak yer yapılmayacak yer var ancak apaçilik hiç bir zaman yapılmamalı, yakın takip, makas v.s.
    makas yaparken arkadaki aniden hızlanır arabanın arkasını takarsınız feleğiniz şaşar Allah korusun.
    can bey çok kazaya şait oldum ama pazar günü gördüğüm bambaşkaydı.
    bir zibidi öbürünü sıkıştırıyor.sıkıştırılan delikanlı orta şeride geçmeyip delikanlılık yapıyor.beyinsizin tekide 2 sinin önüne tak diye zıplıyor.koca vito şahlandı ön tekerleri kaputun üstüne çıkardı

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

can bey çok kazaya şait oldum ama pazar günü gördüğüm bambaşkaydı.
    bir zibidi öbürünü sıkıştırıyor.sıkıştırılan delikanlı orta şeride geçmeyip delikanlılık yapıyor.beyinsizin tekide 2 sinin önüne tak diye zıplıyor.koca vito şahlandı ön tekerleri kaputun üstüne çıkardı
    ben ilk kazamı 7 yaşında ankara -samsun karayolunca şahit oldum. merzifon civarlarında şehir içi sayılacak bir yerde yanımızdan ışıklarda bir minibüs tam gaz kalktı gitti. 2 km sonra yolda 2 tane cansız çocuğun bedeni kafaları ayrılmış şekilde yatıyordu. o gün aklımdan çıkmaz. bedeninden ayrılmış çocukların kafaları resmen bize bakıyordu yolun ortasında. rahmetli babam durmadı hemen gazladı ben olduğum için arabada. ilerde yolun ortasında yanımızdan fırlayan minibüs terk edilmiş şekilde duruyordu. elbette şöförü böyle birşey yapmak istemez ve eminim ki kafasını duvarlara vurmuştur neden o kadar bastım diye. pişman olmamak için tedbiri almak gerekiyor.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

ben ilk kazamı 7 yaşında ankara -samsun karayolunca şahit oldum. merzifon civarlarında şehir içi sayılacak bir yerde yanımızdan ışıklarda bir minibüs tam gaz kalktı gitti. 2 km sonra yolda 2 tane cansız çocuğun bedeni kafaları ayrılmış şekilde yatıyordu. o gün aklımdan çıkmaz. bedeninden ayrılmış çocukların kafaları resmen bize bakıyordu yolun ortasında. rahmetli babam durmadı hemen gazladı ben olduğum için arabada. ilerde yolun ortasında yanımızdan fırlayan minibüs terk edilmiş şekilde duruyordu. elbette şöförü böyle birşey yapmak istemez ve eminim ki kafasını duvarlara vurmuştur neden o kadar bastım diye. pişman olmamak için tedbiri almak gerekiyor.
    Ölen pisi pisine ölüyor kalanda bedelini ödüyor

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Vay be ben okurken bile tüylerim diken diken oldu.Gerçekten hiç karşılaşılmaması gereken feci bir olay.Bu görüntü insanın hayatı boyunca aklından çıkmaz.Allah böyle felaket kimsenin başına vermesin.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

sürat için de pistler var go kart var miss gibi..

Oflu Dursun
    Oflu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 2

Ben itfaiyeciyim. Ve sürekli bu tür kazaların içerisindeyim.Anlatılmaz yaşanır gerçekten bir anlık dikkatsizlik, bir cana mal olabiliyor..Dikkatli olmak sakin olmak şart
    Konu Scottie tarafından (08/09/2012 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: standart font kullanınız...

Kamuran BİLGİN
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. SchweppeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 38

Hız yapılır ama yol boşsa yaparsın ama yapcaksanda otobanda 1 saat boyunca 200 ile gitmicen 200 e çık 1 dk git yeter in sonra. Sonra yine çık Yakın takip birde tehlikeli dediğiniz gibi. Arada bende yapıyorum ama öndeki araç selektör çaktığım halde orta şerit boş olduğu halde geçmezse giriyorum dibine kadar uzunlarımı açıyorum bazen sinirleniyorum. Yaptığım yanlış ama onunkide yanlış orta boşken niye arkadan geleni kesiyosun

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı SchweppeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hız yapılır ama yol boşsa yaparsın ama yapcaksanda otobanda 1 saat boyunca 200 ile gitmicen 200 e çık 1 dk git yeter in sonra. Sonra yine çık Yakın takip birde tehlikeli dediğiniz gibi. Arada bende yapıyorum ama öndeki araç selektör çaktığım halde orta şerit boş olduğu halde geçmezse giriyorum dibine kadar uzunlarımı açıyorum bazen sinirleniyorum. Yaptığım yanlış ama onunkide yanlış orta boşken niye arkadan geleni kesiyosun
    KAMURAN kardeş senin yakın takip-selektör hareketini bana yaptılar sinirden ani bi fren yapıp gaz verdim arkamdaki dangalak son anda sağa kırdı yolun ortsında 8 çizdi resmen.ben sinirle yaptım amnyağin biri sana 8 takla attırır akıllı dur

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

KAMURAN kardeş senin yakın takip-selektör hareketini bana yaptılar sinirden ani bi fren yapıp gaz verdim arkamdaki dangalak son anda sağa kırdı yolun ortsında 8 çizdi resmen.ben sinirle yaptım amnyağin biri sana 8 takla attırır akıllı dur
    Çok kaşınırsa ben sis farını açıp gaz veriyorum. O bile yetiyor o kadar yakına girdiyse zaten en ufak kırmızı ışık artışı frene asılmasına yetiyor.

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Hız yapılacak hiçbir yer yoktur Birilerinin keyfi yerine gelsin kendi hayatıdır istediğini yapar gibi bir durum olamaz çünkü her zaman karşısındakilere zarar verme ihtimali vardır Ben hız sonucu veya alkol sonucu kazaya karışan hiç bir kimseye en ufak bir üzüntü duymam Birileri heyecan yapacak diye başkasının hayatını riske atma hakkını elde edemez Her sürücü kendinin çok iyi araç kullandığını ve hız yapılacak veya heyecan yapılacak yeri bildiğini zanneder Trafikte hiç kimse 1 sn sonra ne olacağını kesinlikle bilemez Otobanda hız yaparım diye kendini iyi sürücü zannedenlerin karşı şeride geçip nelere sebep olduğu açık
    Trafik kazalarında hız sınırlarını aşıp ölüme sebebiyet verenler vatan hainlerinden daha az ceza almamalı Başkasının hayatını hiçe sayanlar terörist sıfatıyla yargılanmalı

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Kesinlikle hızın anlamı yok. Bizim Türk Halkında hızlı gitmek marifet gibi yanlış bir anlayış var. Eminim herkes benim gibi şehirlerarası yoldan sonra duyuyordur. İşte Ankara İstanbul'u 3.5 saatte gittim vs gibisinden laflar. İyi halt ettin. Arabada bir makina işte belli hızdan sonra olabilecek kazada hiç şansın yok. O riske deydi mi bari.

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

yorum yapan arkadaşların aracları dıkkatımı cektı ılgınc cogunda fıre motor var...evet kesınlıkle haklısınız ama egrı oturalım dogru konusalım ben dayanamıyorum...yapıyorum..ama dedıgınız gıbı mutlaka sınırlama getırılmelı herkes kendıne hız konusunda...

Kamuran BİLGİN
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. SchweppeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 38

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorum yapan arkadaşların aracları dıkkatımı cektı ılgınc cogunda fıre motor var...evet kesınlıkle haklısınız ama egrı oturalım dogru konusalım ben dayanamıyorum...yapıyorum..ama dedıgınız gıbı mutlaka sınırlama getırılmelı herkes kendıne hız konusunda...
    Fire motor var derken millette fire var isteselerde hız yapamıyolar ondan hıza karşılarmı diyosun Yani güçlü arabaları olsa hız yapmam diyenlerde yapar diyosun

Bence doğru bi konu. Burda hıza karşıyım diyen adamın altına ver bakalım ferrariyi 200 den aşağı iniyomu

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Alıntı SchweppeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fire motor var derken millette fire var isteselerde hız yapamıyolar ondan hıza karşılarmı diyosun Yani güçlü arabaları olsa hız yapmam diyenlerde yapar diyosun

Bence doğru bi konu. Burda hıza karşıyım diyen adamın altına ver bakalım ferrariyi 200 den aşağı iniyomu
    bingooo hocam))) fıre motor babam halen kullanıyor ona bınınce yakıt ekonomısı ıcın ugrasıyorum ve yapısı geregı sehırıcı arabası gıbı kullanıyorum

Sayfa 1/2 12 SonSon