Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
75 sonuçtan 61 ile 75 arası

Konu: Gp Mi Trafikci Bagladi!!!!!

Emre Ayvaz
    shoparr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 AE 6232
    Edilen teşekkür: 85

ben öyle anlamadım demek ki..türkçeyi yanlış kullananlara hızlı gidenlere ters tepki verenler size geçmiş olsun demiş hatta destek çıkmış bazıları şeklinde anladım..ama yok öyle değil diyorsan eyvallah sorun yok.

Aydın. Beygul
    Fire 1.4 77Hp Tit.Grisi the_Algn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ardahan
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 197

Alıntı alialgan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben tepki çeken mesajı okumuştum , Uslüp olarak biraz ağırdı onun dışında kötü birşey yoktu(sonradan değişit ise bilemem, paket olayını kastedmiyorum). Daha yumşak şekilde ifade edebilirdi. Böyle bir olayda sinirlendiğim nokta illa bir komiserin mi görmesi gerek bu tür kanunlara aykırı işlerin cezalandırılması için kaldı ki cezalandırmada sanırım tam uygulanmıyor gibi..Artı bu site Türkçeyi düzgün kullanmayan arakdaşara uyarı veren (gerektiğinde aşırı hassasiyetle) veya benzeri durumlarda (17 yaş 160 yapan üyemiz gibi) ki olayara tepki gösteren bir hasssasiyet iiçindeyken . bu duruma herkes geçmiş olsun temmenisinde ve hatta tam gaz devam yanlama gibi destekleyici sölerlerle bir ilgi ve alaka içinde yaklaşmıştır. Yarin bir gün bir üyemiz sokakta hız yaptım bir kız çocuğunu ezdim dediğinde bu üye arkadaşlar hala tam gaz devam gibi temennilerde bulunacakmıdır merak ediyorum...Yapan arakdaş şahsına birşey algılamasın Elbet bende hata yapıyorumdur asgari düzeyde ama bir hatalı olayın bu kadar desteklenircesine karşılanması.!! sebebiyle yazdım.
    Alıntı shoparr_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben öyle anlamadım demek ki..türkçeyi yanlış kullananlara hızlı gidenlere ters tepki verenler size geçmiş olsun demiş hatta destek çıkmış bazıları şeklinde anladım..ama yok öyle değil diyorsan eyvallah sorun yok.
    Emreciğim özellikle yanlış yazdım mı diye mesajımıda ekledim ve tekrar okudum. "Ters tepki verenler demedim yada kastedmedim" aksine gerekli hassasiyeti gösterenler hatta olumlu anlamda aşırı hassasiyet gösterenler dedim sen burayı yanlış anlamışşsın..

Emre Ayvaz
    shoparr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 AE 6232
    Edilen teşekkür: 85

iyi niyetinden şüphem yok abi dedim ya ne diyorsan o..eyvallah sorun yok

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Siz ne yapmışsınız arkadaşlar olay dallanmış budaklanmış nerelere gelmiş ..

Kim kimi yargılıyor bunu anlayamadım kimsenin kimseyi yargılamaya yadırgamaya hakkı yok isteyen istediği hızı istediği eksozu takdırır ama bunu yaparken herşeyide göze almalı bunu sadece bir öneri olarak sunabiliriz kötü cümlelerle değil bu tabiki iyi bir şey değil ama kötü cümleleride haketmiyor ..

arkadaşım hız iyi değildir cadde ve sokaklarda hız yapmayalım sokak aralarında gezerken deviri düşük tutalım kimse rahatsız olmasın vede geçmiş olsun herkesin ortalama olarak yazacakları şey idi ama çok az kişi bu kelimeleri sarf etmiş üzüldüm özellikle bir arkadaşımız ortalığı bulandırmaya kalkmışki bu arkadaşımızın niyetinide bütün mod arkadaşlarımız çok iyi biliyor bu galyan ve oyunlaraa gelmeyelim lütfen sakin olalım

Birbirimizi kırmadan güzel sözlerle eleştirilerimizi yapalım yapmayanlara cevap yerine şikayet butonuyla yetkili arkadaşlarımızı uyaralım LÜTFEN

Aydın. Beygul
    Nereden
    Ardahan
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı grande06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse öldürmek Için Basmaz Ve Kimse Birisinin ölümünden Mutluluk Duymaz Ayrica Arkadaşlar Bana Sinir Olanlar Wardir Olmayin Istemem üzülürüm Sadece şu War Isteyen Basar Isteyen Basmaz Araba Gidiyosa O Kadrani Koydularsa Ozaman Eleştiri Daha Ciddi Bir şekilde Firmalara Yapilmali Gn ç Hiz Tutkunlarina Değil Subaru Impreza 295 Beygir Ve Satişi Yasal şehir Içine Naapsin Oadam 50 Lemi Gitsin Haa Gitsin Oyu Coğunluktaysa Ozaman şikayet Sürene Değil Firmaya Olmali Mantiksiz Olduğumu Düşünmüyorum...
    Burda Unuttuğun birşey var. Hukuk! , Toplumsal yaşamı düzenleyen kurallar ve kaideler vardır. Toplu halde yaşamanın getirdiği kurallara her vatandaş uymak zorundadır ve bunlara uymanyanlara cezai yaptırımlar uygulanır. Şehir içinde 50km hız sınırı uygulanmışşsa buna uymakla muktediriz. Amerikda , Almanyada 40km hız sınırı var ve herkes buna uyuyor örnek verdiğin 295 hp yerine 500lük viperlar m5 ler geziyo ama hiçbiri bu araba 300km hıza ayarlanmış basim demiyor.
    Ama bizim toplumsal yapımızda bir bozukluk bir kural tanımamazlık vardır (buna bende dahilim) . Zamanla düşüncelerin değişir.
    Hız yaptığım zamanalr aklıma şu senaryoyu geitiriyorum. "Hayatta en sevdiğim insana birinin hız tutkusu yüzünden çarptığını düşünüyorum ...ve hız yüzünden ben birine çarpar ve bir insanın hayatı yitirmesine neden olursam o insanın sevdiklerinin ne düşüneeğini anlıyorum. ..kazasız sürüşler

Selman Atlandı
    akin78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 168

Arkadaşlar Mehmet bir hata yapmış trafikte ve burada paylaşmış.Çok üzülmüş bu yazılanlara ve konunun buralara gelmesine.Küstürmeyelim bu Gp sever arkadaşımızı.Konya için çok emeği var.Konuyu tatlıya bağlayalım ve birbirimizi kırmayalım.Konuların kapatılması olayını da tasvip etmiyorum.

Aydın. Beygul
    Nereden
    Ardahan
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Eğer ben kastediliyorsam "konunun buralara gelmesine vesile" Mod arkadaşar silsin mesajlarımı..

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

geçmiş olsun.ama kanunlarla şaka olmaz bir dahaki sefere daha caydırıcı cezalarla karşılaşabilirsiniz.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Selman Atlandı
    akin78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 168

Alıntı alialgan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer ben kastediliyorsam "konunun buralara gelmesine vesile" Mod arkadaşar silsin mesajlarımı..
    Yok be dostum ne alakası var genel olarak söyledim onu sakın üzerine alınma.Ne kadar iyi niyetli olduğunu anladım ben senin forumdaki tüm yazdıklarından.

Aydın. Beygul
    Nereden
    Ardahan
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı akin78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok be dostum ne alakası var genel olarak söyledim onu sakın üzerine alınma.Ne kadar iyi niyetli olduğunu anladım ben senin forumdaki tüm yazdıklarından.
    Sağol Abi...

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

ya bence o kadar hızlı gitmiyordu arkadas. sadece egsoz oldugu ıcın biras yuksek devirlere cıkınca fazla ses yapmıstır. oda denk gelmıstır sansızlık iste . ( tatlıya mı baglamaya calısıyoruz ne .) )
    Ayrıca tartısmayada gerek yok. paket fln o msjı okumadım ama bunlara hiiiiç gerek yok... burayada iş taşımayalım .Pp bakın benım yrn macım var turkiye sampiyonası. ama o bile kavga dövüş sevenler için değil, bu sporu sevenlere ve sanatını anlayanlara .))
    sonuc olarak bisy daha ogrendik ; hız yapmayı seven birisi icin ,nerde nekadar hızlı gidecegini bilsende, kadranın nerelerde oldugu hakkında hic bisy soyleme sora konu nerelere geliyo iste böyle....
    gücü tecrübe kontrol eder...

Aydın. Beygul
    Nereden
    Ardahan
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Taartışmayı kişisellikten çıkarrtıp tartışsak herkes için faydalı olur kanaatindeyim. Ama forumda şimdiye kadar pek beceremedik gibi bundan sonra bireysellikten çıkartıp genelleştrierek tartışırsak herkese faydalı olur düşüncesindeyim böylece mod arkadaşlarda konu kilitlemek zorunda kalmazlar. siyasettte de beceremedik şimdi yasak ...keşke becerebilsekte burdaki herkesin görüşlerini alabilsek.

Tarık Taşkıran
    paradiseLost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

Arkadaşlar amacım konuyu uzatmak gibi birşey değil ama,herkes şunu bilmelidirki ülkemizde terörden daha çok trafikte kayıp vermekteyiz. Terörle mücadele vardır ama trafik le mücadele edecekler yine bizleriz ve trafik denetleyicileri.Bence cezalar yetersizdir İşte bu nedenledirki herkes aracını bilinçli şekilde kullanmalıdır. Araçlarımızı bizleri bir yerden biryere ulaştırmak için kullanmalıyız adı üstünde araç amaç değil yani.Dün akşamki haberleri izliyen herkes ne demek istediğimi anlayacaktır 7 Ölü onlarca yaralı .Kaza nedeni aşırı hız ve alkol.
    Avrupada ve Amerikada trafik denetlicileri aşırı hızla araç kullanan veya alkollü araç kullananların ehliyetlerine el koyuyor ve bir dizi psikolojik yardımlar sonucunda eğer bu evreyi atlatabilmişse yeniden trafiğe çıkmalrına izin veriliyor ve bu yardımlar yıllar sürebiliyor.Keşke burdada öyle olabilse,keşke ehliyetlerimizi alırken daha ciddi eğitimlerden geçsek bunu canı gönülden diliyorum .
    Benim tepkime gelince bazılarına göre sert olabilir.Ama benim tutumum bu onlar nasıl bizim canımızı hiçe sayarak araç kullanıyorlarsa bende bu tür olaylarla karşılaştığımda bu tepkileri vermek zorunda kalıyorum Benim ve tüm sevdiklerimin canına kast edemezler.Trafik kurallarını hiçe sayarak araç kullananlar kanun dışı hareket ederler ve cezalandırılırlar.Fakat bu cezalar yetersiz kaldığından kendimce böyle bir ders verme yolunu seçtim bu benim seçimim konu Ahmet Mehmet değil kişsel algılamasın kimse bu şekilde insan hayatını tehlikeye düşürecek şekilde araç kullananların tümü.
    Keşke elimden gelsede Trafik kanunlarını yeniden düzenliyebilseydim.Bu konuyu defalarca ilgili yerlere şikayet ettim dilekçeler yazdım meclis başkanına kadar ama kim duyar sesini.Ülkemizi üç beş tane çapulcuya bile yağmalatacaklar nerdeyse.
    Yani arkadaşlarım herkes kepini önüne koysun düşünsün bu sadece bu konuylada sınırlı değil.
    Not ben çıkmak zorundayım 14:00 gibi dönücem.
    Konu paradiseLost tarafından (22/06/2007 Saat 13:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme

MEHMET ÖZSU
    Konya Yönetim MEHMET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    42 ABC 05
    Edilen teşekkür: 0

paradiseLost.. ne alakası var terörle trafık mucadelesının onu anlamadım??? kardes bıde bu konuyla fazla konusmayalım dıorum? ıyıce dagılmaya basladı... ben ne dedım, ne konustuk deılmı ama arkadaslar... baksanıza teröre kadar geldık(hahahahahahaha)
    Konu shoparr_ tarafından (22/06/2007 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: kurallara aykırı söz

ılgın akarca
    AnKaRa iNcİsİ grande06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516
    Edilen teşekkür: 12

Teknik Konu

Alıntı paradiseLost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar amacım konuyu uzatmak gibi birşey değil ama,herkes şunu bilmelidirki ülkemizde terörden daha çok trafikte kayıp vermekteyiz. Terörle mücadele vardır ama trafik le mücadele edecekler yine bizleriz ve trafik denetleyicileri.Bence cezalar yetersizdir İşte bu nedenledirki herkes aracını bilinçli şekilde kullanmalıdır. Araçlarımızı bizleri bir yerden biryere ulaştırmak için kullanmalıyız adı üstünde araç amaç değil yani.Dün akşamki haberleri izliyen herkes ne demek istediğimi anlayacaktır 7 Ölü onlarca yaralı .Kaza nedeni aşırı hız ve alkol.
    Avrupada ve Amerikada trafik denetlicileri aşırı hızla araç kullanan veya alkollü araç kullananların ehliyetlerine el koyuyor ve bir dizi psikolojik yardımlar sonucunda eğer bu evreyi atlatabilmişse yeniden trafiğe çıkmalrına izin veriliyor ve bu yardımlar yıllar sürebiliyor.Keşke burdada öyle olabilse,keşke ehliyetlerimizi alırken daha ciddi eğitimlerden geçsek bunu canı gönülden diliyorum .
    Benim tepkime gelince bazılarına göre sert olabilir.Ama benim tutumum bu onlar nasıl bizim canımızı hiçe sayarak araç kullanıyorlarsa bende bu tür olaylarla karşılaştığımda bu tepkileri vermek zorunda kalıyorum Benim ve tüm sevdiklerimin canına kast edemezler.Trafik kurallarını hiçe sayarak araç kullananlar kanun dışı hareket ederler ve cezalandırılırlar.Fakat bu cezalar yetersiz kaldığından kendimce böyle bir ders verme yolunu seçtim bu benim seçimim konu Ahmet Mehmet değil kişsel algılamasın kimse bu şekilde insan hayatını tehlikeye düşürecek şekilde araç kullananların tümü.
    Keşke elimden gelsede Trafik kanunlarını yeniden düzenliyebilseydim.Bu konuyu defalarca ilgili yerlere şikayet ettim dilekçeler yazdım meclis başkanına kadar ama kim duyar sesini.Ülkemizi üç beş tane çapulcuya bile yağmalatacaklar nerdeyse.
    Yani arkadaşlarım herkes kepini önüne koysun düşünsün bu sadece bu konuylada sınırlı değil.
    Not ben çıkmak zorundayım 14:00 gibi dönücem.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Yer imleri

Yer imleri