çok geçmiş olsun mehmet![]()
GP IMLE GEZIYORDUM.. HIZLI BI SEKILDE KOMSERIN YANINDA GECMISIM(ARA SOKAKTAYMIS GORMEDIM) AZ ILERDE BENI DURDULAR. KOMSER EGZOS SESINE SINIR OLMUS BAGLADILAR ARABAMI OTO PARKA KOYDULAR... USTA GOTURUP EGZOSU SOKTURCEM ONDAN OSNRA GP MI VERCEKLERMISSS (BEN NAPCAM EGZOSSUZZZZ) AMA GENE YAPTIRCAM HEHEHEHEHEH EGZOSSUZ ARABAMI OLUR BEEE....
Konu MEHMET tarafından (21/06/2007 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir.
çok geçmiş olsun mehmet![]()
Tesekkur Ederim
geçmiş olsun..
geçmiş olsun eylemlere devam.. hep gaz full yan alayına isyan![]()
***GFB***
erdeM53 kardesım sana katılıyorum full GAZZZZZ FULLL YANNNNN( BU ARADA TESEKKURLER)
mehmet abi sen bakma ustayı götür söksün ordan direkman snayiye geri tak.sonuçta abarth bi susturucun war takmassan arabanın hakkı gider...ben gömrdüğümden beride açılmıştır susturucu çünkü ben gördüğümde yeniydi daha.......
dostlarım tebrikleer bakın ne iyi örnek oldunuz gençlere aferin..![]()
barış sen uyma abilere kardeşim
sessiz sessiz usul usul binelim GPlerimize
![]()
hız veya modıfıye herkesın ıcınden gelen bıseydır... babam bana yıllardır dıyor yavas kullandıe ama nafıle ıyı bıseymı hayır ama ıcındekı tutku... bambaska bısey dır...yavas kullancak zaten yavas kullanır hızlı ıste fullll gaz fulll yannn devam dır.... ama uyarı guzel bısıdır bende dıyorum hıız ıyı deıl benıde uyarın arkadaslar sureklı yanlıs anlamam. yanlıs bısı yazdıysam affff ola ıcımde bı kotuluk yokturrr...
söylediklerin trafiğe kapalı alan için doğru evet. ben de her türlü hıza harekete ve tehlikeye varım ama nerede? tabi ki bu iş için ayrılmış yerlerde. trafiğe kapalı alanlarda. trafikte bu hız tutkun yüzünden bir gün birini öldürürsen veya ölürsen demek istediğimi anlarsın ama sanırım hayli geç olur.
geçmiş olsun arkadaşım...
geçmiş olsun mehmet demek komser kıskanmış senin gp yi
Geçmiş olsun valla bence uslan tekrardan yapma yazık .... Sürat felakettir
Ya Insanlarin Tutkularina Karişmasak Bence...çünkü Bizim Aman Sürat Yapma Dememiz Bişi Değiştirmicek... Mesela Insan Sürat Yapmayacaksa Atiyorum 200 Beygirlik Bi Arabayi Neden Alsinki (ama Tabi Bunlari Sokaka Aralarinda Değilde Otobanda Yapsan Veya Trafiğin Uygun Olduğu Yollarda Daha Iyi Olurdu Hakikaten çok Tehlikeli)... Yani Bu Bir Tutku Sürat Yapmak Bir Tutukudur... Ama önemli Olan Uygun Yerde Uygun Zamanda Yapmak Tir.... Teşekkürler!!!
geçmiş olsun ama tabe eksozsuz olmaz...![]()
geçmiş olsun dostum, polise dikkat...
Milletine sahip çık; Başka Türkiye yok !!!:super:
mehmetcim geçmiş olsun bizim buradaki polisler bu aralar çoştular geçen gün bizim arkadaşın filmlerini söktürmüşler
1,3 mj 75 hp Dynamic New Orleans
Geçmiş olsun kardeş.Egsoz a feci şekilde takmış durumdalar bu aralar.Benim arkadasıda bağlamışlardı.
Geçmiş olsun
Kimsenin trafige kapali alan arayip orada surat yaptigina inamiyorum.
Toplum icinde yasayan, toplumun bir bireyi olan bizler o zaman bazi tutkularimiza gem vurmaliyiz.
"Surat bir tutkudur" engel olamiyorum diye sokak arasinda gaza basar bir cocugu ezersen tutkunla beraber omur boyu vicdaninla da basbasa kalirsin.
"Oldurmek bir tutku" ise kafamiza gore sokaga cikip adam olduremiyoruz degil mi?
Lutfen arkadaslar biraz bilinc...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri