Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
79 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Gp Mi Trafikci Bagladi!!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

geçmış olsun

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

gecmiş olsun

Fatih Y.
    dreamerdaddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

Walla polisler yüzünden film taktırcam korkuyorum hani bide filmi sökerken rezistansın zarar görmeside var naapmak lazım filmi söktürmemek için koyu renk takmasak bişey demezlrmi acaba..

4. 21/06/2007, 16:28

Sebep
    Üyelere hareket içeren mesajlar göndermeyelim.

MEHMET ÖZSU
    Konya Yönetim MEHMET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    42 ABC 05
    Edilen teşekkür: 0

ilk öncelıkle gecmıs olsun dıyen arkadaslara tesekkur edıyorum... arkadaslardan bırı demıskı trafıye kapalı alanlarda hız yapalım guzel ama nerde kapalı alan? ıkıncı tabıkı mahalle arasında hız yapmak ıyı deıl ozellıkle cocukların olduu yerde. benım hız yaptıgım alanı gorsenız hız yapılcak alandı.

ZATEN ufukbzk84 yetırınce acıklamış konuyu... tesekkurler kardesım.
    Konu İbrahimKC tarafından (21/06/2007 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lütfen Flood yapmamaya dikkat edelim. Düzenle Seceneğini kullanalım.

ismail K
    isok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok

mehmet polisler bazan abartabiliyorlar (iyi günlerine denk gelmek lazım) sen kötü günlerine denk geldin galibaa geçmiş olsun arkadaşım.. paradiseLost seninde baya abarttığını düşünüyorum eksozdan gelen sesle insan hayatını hiçe saymak arasında bi bağlantı kuramıyorum eksoz sesi=hız=ölüm değildir

Gerekirse polis kontrolünde götürülmeli psikoloğa.
    bukadar paranoya olmayalım...

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

arkadaşlar sakin sakin konuşalım lütfen..aramızda kimsenin arabalarımızla ilgili bir konuda psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, her birimiz akllı ve mantıklı insanlarız..
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Emekli Moderator İbrahimKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1537

Arkadaslar, konuyu amacından saptırmadan ve birbirimize hakaret etmeden konuşalım lütfen.

Tarık Taşkıran
    paradiseLost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı İbrahimKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar, konuyu amacından saptırmadan ve birbirimize hakaret etmeden konuşalım lütfen.
    BU konunun ne gibi bir amacı olabilirki.Adamın biri ara sokakta hızla gittiğinden bahsediyor ve aracıyla neler yaptığı aşikar bu sokaklarda hepimizin aileleri cocukları kardeşleri vs canımız yollarda gerek varmı bu şekilde araç kullanmaya bu tür olaylara prim vermeyelim herkes sag duyulu olsun lutfen.

MEHMET ÖZSU
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    42 ABC 05

Kardes Ben Seni Anlamiyorum Okadar Kisi Farkli Konusuyor Sen Neden Bahsediyorsun!!!! Senin Yazdigin Mesaji Bile Silmisler Niye Sacma Bence Hatta Herkezce Sacmaki Sildiler Deilmi Guzel Kardesim Icinci Ara Sokakta Olan Bendeil Polis..........

ismail elturan
    DJ ISO - 54 YT 709 djisosakarya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    54 YT 709

Alıntı MEHMET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GP IMLE GEZIYORDUM.. HIZLI BI SEKILDE KOMSERIN YANINDA GECMISIM(ARA SOKAKTAYMIS GORMEDIM) AZ ILERDE BENI DURDULAR. KOMSER EGZOS SESINE SINIR OLMUS BAGLADILAR ARABAMI OTO PARKA KOYDULAR... USTA GOTURUP EGZOSU SOKTURCEM ONDAN OSNRA GP MI VERCEKLERMISSS (BEN NAPCAM EGZOSSUZZZZ) AMA GENE YAPTIRCAM HEHEHEHEHEH EGZOSSUZ ARABAMI OLUR BEEE....
    gecmisş olsun ama egsozsuz araba olmazda arbasız egsozda bi işe yaramaz be abi

G. K.
    I Love GPTR Gkhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 143

Arkadaslar ortamı germeye gerek yok.

Arkadaslarımız sizi düşündükleri için ara sokaklarda hız yapmamanız gerektiğini söylüyorlar hepsi bunan ibaret.Lütfen biraz daha karşımızdakine saygılı yaklaşalım

Tarık Taşkıran
    paradiseLost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Silsinler onlar zaten en iyi o işi yapıyorlar.Ben kendimce doğru olanı yazdım.
    Sana gelince Arabanı daha dikkatli kullanmanı tavsiye ederim .

MEHMET ÖZSU
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    42 ABC 05

Gkhan BEN ORTAMI GERMEYE KALSAM BOLE BI BASLIK VEYA ILK BASLARDA OLE YAZILAR YAZMAM... ARKADASLARDAN BIRI ARA SOKAKTA GEZDIGIMI SANDI VE BENI YOLDA GORSE PAKETLIYECEGINI SOLEDI BU YANLIS DEILMI? SENCE BEN MI GERDIM ORTAMI ARKADASLR??? ANLAMADAN DINLEMEDEN YORUM YAPAN ARKADASLAR VAR... BENIMDE KARDESIM VAR AKLIMA HERZAMAN GELIR NERDE HIZ YAPILCAGI... KONU NEYSE ONA GORE YORUM YAPSINLAR BAZI ARKADASLAR

M.Bülent ATASOY
    Forumun Manyağı Bülent A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35
    Edilen teşekkür: 214

Alıntı MEHMET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KONU NEYSE ONA GORE YORUM YAPSINLAR BAZI ARKADASLAR
    Peki konu ne?
    Oturup düşündünmü?
    Yazdığın mesajdan anlaşılan

1- Aracında egzost var ve bu yüzden aracın bağlanmış
    2- Hızlı gidiyormuşsun.

Şimdi olaya dönersek , bu tür egzostları satmak ser ama takmak , kullanmak YASAK.Eğer takıyorsan aracının bağlanmasını göze alacaksın.Ha illa akıcam diyorsan nerde sesli şekilde kullanacağını bilmelisin.Bu egzostlar alt devirde ses vermez aklında olsun.

Hız konusuna gelirsek caddede veya sokak arasında hız yapmak tehlikelidir ve hız limitleri bu yüzden vardır.Elbet komiser senin hızını radarla ölçmemiştir ama göz kararı bir aaın kaç km hızla gitti anlaşılabilir.

Bu yukarıda saydığım 2 madde de senin olayının özünü oluşturuyor ve arkadaşlara hızla ilgilide yorum yapma imkanı sağlıyor.

Elbetteki bu birnin başkasını tehdit etmesi veya paketlemesi için de güç ve cesaret vermez.

KURALLARA UYALIM - UYMAYANLARI UYARALIM
    Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi

SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE

G. K.
    I Love GPTR Gkhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 143

Mehmet biliyorsun büyük yazmak bağırmak anlamına gelir internette.Ben ise olumlu bir msj attığımı sanıyorum.Ortamı germeyin derken sadece seni kast etmedim..Ve böyle devam ederse konu kilitlenicek..

paradiseLost uyarı almış bulunmaktasınız!!

ılgın akarca
    AnKaRa iNcİsİ grande06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516
    Edilen teşekkür: 12

kim yazdıysa terbiyesizlik yapmış arkandayım bilmiyosan kullanma heey kim yazdıysa onu okusun burayı burası bir aile forumu bigün paket yaperken sen girme o pakete senin gibiler derken oneyaaaa öleee ayıp ayıp çok yılan var arkadaşlar aramızda kafaları tek tek gidicek onların bende susuyorum ama valla arkandayım arkadaşım sonuna kadar.... yazan okusunda cvp yazsınnnn buraya

MEHMET ÖZSU
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    42 ABC 05

buyuk yazmanın bagırmak anlamında oldugunu bılmıyordum özurdılerım. bak ne guzel yazmıs hızlı gıtmemenı tavsıye ederım demıs ne guzel bu sekılde konusulsa hıc bısey yok.. tesekkur ederım onerın ıcın paradiseLost.

19. 21/06/2007, 17:47

Sebep
    aynı mesaj

ılgın akarca
    AnKaRa iNcİsİ grande06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516
    Edilen teşekkür: 12

herkesin jendi araması bu yaaaaaa büyük yazılması dmek o arkadaşı kötülemenizi gerektirmez bende bikere yazdım bilmiyosum uyarıldım ama öle senin gibiler falan böle aşşalayıcı laflar yok paket yaparım çıkma karşıma one be eeee öle bende hızlı gidilmesi gerekn yerde hhız yapıyorum haaaa şurasıda var eksoz yasak taktırıyosan katlancaksın bende 2 kere ceza yedim ama böle konuşmaları yapan arkadaşlar forumdan uzaklaştırlması şart ...

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Yer imleri

Yer imleri