geçmış olsun
Printable View
geçmış olsun
gecmiş olsun :)
Walla polisler yüzünden film taktırcam korkuyorum hani bide filmi sökerken rezistansın zarar görmeside var naapmak lazım filmi söktürmemek için koyu renk takmasak bişey demezlrmi acaba..
ilk öncelıkle gecmıs olsun dıyen arkadaslara tesekkur edıyorum... arkadaslardan bırı demıskı trafıye kapalı alanlarda hız yapalım guzel ama nerde kapalı alan? ıkıncı tabıkı mahalle arasında hız yapmak ıyı deıl ozellıkle cocukların olduu yerde. benım hız yaptıgım alanı gorsenız hız yapılcak alandı.
ZATEN ufukbzk84 yetırınce acıklamış konuyu... tesekkurler kardesım.
mehmet polisler bazan abartabiliyorlar (iyi günlerine denk gelmek lazım) sen kötü günlerine denk geldin galibaa geçmiş olsun arkadaşım.. paradiseLost seninde baya abarttığını düşünüyorum eksozdan gelen sesle insan hayatını hiçe saymak arasında bi bağlantı kuramıyorum eksoz sesi=hız=ölüm değildir
bukadar paranoya olmayalım...Alıntı:
Gerekirse polis kontrolünde götürülmeli psikoloğa.
arkadaşlar sakin sakin konuşalım lütfen..aramızda kimsenin arabalarımızla ilgili bir konuda psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, her birimiz akllı ve mantıklı insanlarız..
Arkadaslar, konuyu amacından saptırmadan ve birbirimize hakaret etmeden konuşalım lütfen.
BU konunun ne gibi bir amacı olabilirki.Adamın biri ara sokakta hızla gittiğinden bahsediyor ve aracıyla neler yaptığı aşikar bu sokaklarda hepimizin aileleri cocukları kardeşleri vs canımız yollarda gerek varmı bu şekilde araç kullanmaya bu tür olaylara prim vermeyelim herkes sag duyulu olsun lutfen.
Kardes Ben Seni Anlamiyorum Okadar Kisi Farkli Konusuyor Sen Neden Bahsediyorsun!!!! Senin Yazdigin Mesaji Bile Silmisler Niye Sacma Bence Hatta Herkezce Sacmaki Sildiler Deilmi Guzel Kardesim Icinci Ara Sokakta Olan Bendeil Polis..........
Arkadaslar ortamı germeye gerek yok.
Arkadaslarımız sizi düşündükleri için ara sokaklarda hız yapmamanız gerektiğini söylüyorlar hepsi bunan ibaret.Lütfen biraz daha karşımızdakine saygılı yaklaşalım
Silsinler onlar zaten en iyi o işi yapıyorlar.Ben kendimce doğru olanı yazdım.
Sana gelince Arabanı daha dikkatli kullanmanı tavsiye ederim .
Gkhan BEN ORTAMI GERMEYE KALSAM BOLE BI BASLIK VEYA ILK BASLARDA OLE YAZILAR YAZMAM... ARKADASLARDAN BIRI ARA SOKAKTA GEZDIGIMI SANDI VE BENI YOLDA GORSE PAKETLIYECEGINI SOLEDI BU YANLIS DEILMI? SENCE BEN MI GERDIM ORTAMI ARKADASLR??? ANLAMADAN DINLEMEDEN YORUM YAPAN ARKADASLAR VAR... BENIMDE KARDESIM VAR AKLIMA HERZAMAN GELIR NERDE HIZ YAPILCAGI... KONU NEYSE ONA GORE YORUM YAPSINLAR BAZI ARKADASLAR
Mehmet biliyorsun büyük yazmak bağırmak anlamına gelir internette.Ben ise olumlu bir msj attığımı sanıyorum.Ortamı germeyin derken sadece seni kast etmedim..Ve böyle devam ederse konu kilitlenicek..
paradiseLost uyarı almış bulunmaktasınız!!
Peki konu ne?
Oturup düşündünmü?
Yazdığın mesajdan anlaşılan
1- Aracında egzost var ve bu yüzden aracın bağlanmış
2- Hızlı gidiyormuşsun.
Şimdi olaya dönersek , bu tür egzostları satmak ser ama takmak , kullanmak YASAK.Eğer takıyorsan aracının bağlanmasını göze alacaksın.Ha illa akıcam diyorsan nerde sesli şekilde kullanacağını bilmelisin.Bu egzostlar alt devirde ses vermez aklında olsun.
Hız konusuna gelirsek caddede veya sokak arasında hız yapmak tehlikelidir ve hız limitleri bu yüzden vardır.Elbet komiser senin hızını radarla ölçmemiştir ama göz kararı bir aaın kaç km hızla gitti anlaşılabilir.
Bu yukarıda saydığım 2 madde de senin olayının özünü oluşturuyor ve arkadaşlara hızla ilgilide yorum yapma imkanı sağlıyor.
Elbetteki bu birnin başkasını tehdit etmesi veya paketlemesi için de güç ve cesaret vermez.
KURALLARA UYALIM - UYMAYANLARI UYARALIM
kim yazdıysa terbiyesizlik yapmış arkandayım bilmiyosan kullanma heey kim yazdıysa onu okusun burayı burası bir aile forumu bigün paket yaperken sen girme o pakete senin gibiler derken oneyaaaa öleee ayıp ayıp çok yılan var arkadaşlar aramızda kafaları tek tek gidicek onların bende susuyorum ama valla arkandayım arkadaşım sonuna kadar.... yazan okusunda cvp yazsınnnn buraya
buyuk yazmanın bagırmak anlamında oldugunu bılmıyordum özurdılerım. bak ne guzel yazmıs hızlı gıtmemenı tavsıye ederım demıs ne guzel bu sekılde konusulsa hıc bısey yok.. tesekkur ederım onerın ıcın paradiseLost.
herkesin jendi araması bu yaaaaaa büyük yazılması dmek o arkadaşı kötülemenizi gerektirmez bende bikere yazdım bilmiyosum uyarıldım ama öle senin gibiler falan böle aşşalayıcı laflar yok paket yaparım çıkma karşıma one be eeee öle bende hızlı gidilmesi gerekn yerde hhız yapıyorum haaaa şurasıda var eksoz yasak taktırıyosan katlancaksın bende 2 kere ceza yedim ama böle konuşmaları yapan arkadaşlar forumdan uzaklaştırlması şart ...
Gereken yapılmıştır.Konuyu kapatalım arkadaşlar..:surrende:
abileirm sakin yaww.MEHMET abi yaptığı hız sonucu we polisin aksiliği sonucu arabsının bağlanmasından dolayı üzüntüsünü yazmış....bunda bu kadar büyütecek ne war???bu konun amacı ne diyorsunuz bu işte.MEHMET abi üzüntüsün paytlaşmış.....