arkadaşlar yemezmı bukadar yorum ???? tamam kapatın artık ya yazmamayım dıyorum ama olmuyor yeter artık........
Printable View
arkadaşlar yemezmı bukadar yorum ???? tamam kapatın artık ya yazmamayım dıyorum ama olmuyor yeter artık........
KadriyE hnm.Ara sokakta olan Polis caddeye çıkmak üzereyken arkadaşın hızlı geçtiğini ve egzosunun sesli olduğunu görmüş.Arkadaş ara sokakta hız yapmamış.
Ama bu tabiki cadde de hız yapması hakkını vemiyor.
Nasıl Diğer arkadaşlara tehdit etme veya hakaret etme hakkı vermediği gibi
@Ilgın,
Abicim yazdıklarından ben hiç bir şey anlamıyorum. Kime yazdığı söyleyip birde noktalama işaretleri kullansan tam süper olur.
@
Bu forum bir aile forumu olduğu, herkesin karşılıklı saygı çercevesinde hakaret etmeden konuşması gerektiğini sanırım herkes anlamış. Birilerin yaptığı davranış sizi rahatsız edebilir ama bu rahatsızlığı belirtmenin en az 2 yolu vardır.
Birinci güzel bir dille bunları yapmaması gerektiği, yanlış oldu anlatılabilir.
İkinci ise biraz önce yapılan hareket gibi hakaret ederek yaklaşmaktır. Ki o durumda bizde en iyi bildiğimiz işi yapıp mesajı sileriz. Birde uyarı veririz.
Arkadaşın yaptıklarını onaylayan yada onaylamayan bir sürü kişi var, Lütfen fikirlerinizi karşınızdakini kırmadan kelimelere dökünüz.
ben bi tehtid göremiyorum ama.....
abi kapatalım mı illa topiği..tamam konuya dönelim tartışmayı unutalım.Barış mesaj silinmiştir.Bizim sitemize mahsus bir durum kişiye cezadan önce uyarı mesajı yazılmıştır.Devam etmediği içinde konu kapatılmıştır..Sizden de anlayış bekliyoruz..
sadece sunu bılmenızı ıstrım ben kımseye terbıyesızlık yapmam... herkese tesekkur ettım GP KARDEŞLİGİ
sakin abilerim mehmet abi en güzel cewabı werdi sanırım....
GP KARDEŞLĞİ...........
Tebrik ederim.
Lastik gibi uzamis konu nerden nereye gelmis. :)
grande06 uyarı almış bulunmaktasınız!
Ben tepki çeken mesajı okumuştum , Uslüp olarak biraz ağırdı onun dışında kötü birşey yoktu(sonradan değişit ise bilemem, paket olayını kastedmiyorum). Daha yumşak şekilde ifade edebilirdi. Böyle bir olayda sinirlendiğim nokta illa bir komiserin mi görmesi gerek bu tür kanunlara aykırı işlerin cezalandırılması için kaldı ki cezalandırmada sanırım tam uygulanmıyor gibi..Artı bu site Türkçeyi düzgün kullanmayan arakdaşara uyarı veren (gerektiğinde aşırı hassasiyetle) veya benzeri durumlarda (17 yaş 160 yapan üyemiz gibi) ki olayara tepki gösteren bir hasssasiyet iiçindeyken . bu duruma herkes geçmiş olsun temmenisinde ve hatta tam gaz devam yanlama gibi destekleyici sölerlerle bir ilgi ve alaka içinde yaklaşmıştır. Yarin bir gün bir üyemiz sokakta hız yaptım bir kız çocuğunu ezdim dediğinde bu üye arkadaşlar hala tam gaz devam gibi temennilerde bulunacakmıdır merak ediyorum...Yapan arakdaş şahsına birşey algılamasın Elbet bende hata yapıyorumdur asgari düzeyde ama bir hatalı olayın bu kadar desteklenircesine karşılanması.!! sebebiyle yazdım.
sevgili kardeşim Mehmet öncelikle araban bağlandığı için üzüldüğümü söylemeliyim ve üzüntünü paylaştığımı belirtmek isterim
ama senden ve senin gibi egzost taktıran arkadaşlarımızdan nacizane ricam olacak; Bülent abinin yazdığı gibi alt devirlerde çok fazla ses çıkartmıyor bu alet, nolur mahalle aralarından geçerken alt devirlerde kullanın; hastası olan var bebeği olan var....
sen yapıyorsun demiyorum bu arada, sakın yanlış anlama beni,
yazdıklarından senin iyi niyetli olduğunu anlıyoruz zaten yoksa böyle bir başlık açıp üzüntünü paylaşmazdın bizlerle.
Herkese Teşekkürlerimi Sunuyorum Ve Birdaha Konuşmamak üzere Susuyorum...
geçmiş olsun arkadaşım arac dizel değil mi egzos dan nasıl ses alabildin
Mehmet ne adamsın ya hem arabayı bağlatıyorsun birde marifet gibi burada yazıyorsun :D .Bütün bunlar yetmezmiş gibi birde forumda karışıklık yaratıyorsun,ayıp ya :D
Neyse geçmiş olsun yapacağımız birşey varsa alo dersin.
Not:Yukarıdaki yazılanlar birbirimizi tanıdığımız için yapılan espri mahiyetinde sözlerdir,yönetimden ban yemeyelim birde aman ha :)
Buarada arkadaşın ilk mesajına baktığımda cadde de biraz fazla hızlı gittiğini sokak arasından park halinde bekleyen amirin sesi duyup polislere bildirip aracını bağlattığını yazmış..Ben alialgan arkadaşımın yazdığı herşeye katılıyorumda geçmiş olsun diyenlere neden laf ettiğini anlamadım.Bu yazıya ben oh iyi olmuş demedim..geçmiş olsun dedim.Ama olay yanlama uçma vs gelince bnde tatlı dille uyardım göreceğiniz gibi..Üstüme alındım çünkü bnde geçmiş olsun diyenlerdenim..ve elimden geldiğince de hassas olmaya çalışıyorum..şuanda kural ihlali yapıyorum biliyorum..biri beni de uyarsın dostlar:wallbash:
Kimse öldürmek Için Basmaz Ve Kimse Birisinin ölümünden Mutluluk Duymaz Ayrica Arkadaşlar Bana Sinir Olanlar Wardir Olmayin Istemem üzülürüm Sadece şu War Isteyen Basar Isteyen Basmaz Araba Gidiyosa O Kadrani Koydularsa Ozaman Eleştiri Daha Ciddi Bir şekilde Firmalara Yapilmali Gn ç Hiz Tutkunlarina Değil Subaru Impreza 295 Beygir Ve Satişi Yasal şehir Içine Naapsin Oadam 50 Lemi Gitsin Haa Gitsin Oyu Coğunluktaysa Ozaman şikayet Sürene Değil Firmaya Olmali Mantiksiz Olduğumu Düşünmüyorum...