Alıntı grande06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimse öldürmek Için Basmaz Ve Kimse Birisinin ölümünden Mutluluk Duymaz Ayrica Arkadaşlar Bana Sinir Olanlar Wardir Olmayin Istemem üzülürüm Sadece şu War Isteyen Basar Isteyen Basmaz Araba Gidiyosa O Kadrani Koydularsa Ozaman Eleştiri Daha Ciddi Bir şekilde Firmalara Yapilmali Gn ç Hiz Tutkunlarina Değil Subaru Impreza 295 Beygir Ve Satişi Yasal şehir Içine Naapsin Oadam 50 Lemi Gitsin Haa Gitsin Oyu Coğunluktaysa Ozaman şikayet Sürene Değil Firmaya Olmali Mantiksiz Olduğumu Düşünmüyorum...
Burda Unuttuğun birşey var. Hukuk! , Toplumsal yaşamı düzenleyen kurallar ve kaideler vardır. Toplu halde yaşamanın getirdiği kurallara her vatandaş uymak zorundadır ve bunlara uymanyanlara cezai yaptırımlar uygulanır. Şehir içinde 50km hız sınırı uygulanmışşsa buna uymakla muktediriz. Amerikda , Almanyada 40km hız sınırı var ve herkes buna uyuyor örnek verdiğin 295 hp yerine 500lük viperlar m5 ler geziyo ama hiçbiri bu araba 300km hıza ayarlanmış basim demiyor.
Ama bizim toplumsal yapımızda bir bozukluk bir kural tanımamazlık vardır (buna bende dahilim) . Zamanla düşüncelerin değişir.
Hız yaptığım zamanalr aklıma şu senaryoyu geitiriyorum. "Hayatta en sevdiğim insana birinin hız tutkusu yüzünden çarptığını düşünüyorum ...ve hız yüzünden ben birine çarpar ve bir insanın hayatı yitirmesine neden olursam o insanın sevdiklerinin ne düşüneeğini anlıyorum. ..kazasız sürüşler