araba işi enterasan bir iş yeni astra HB ler süper araçlar fakat 60 bin tl ye dayanıyor(otomataikleri)
50-53 bin tl arası bmw 1 serisi 1,6 otomatika araçların 2.eli 4bin-15bin km arası.en az 2binde pazarlık payı olsa en temiz 1 serisi otomatika aracı 50bin tl ye alırız belki daha düşüğe
şayet tercihim bmw olur...
ben aracımı 33 bin tl ye aldım 16bin tl ye 0 faiz ile benim için şartları en uygun araç evo ydu ve aldım en önemlisi mutluyum.
aynı dönem ford da 0 fazi kampanyası yaptı titanyum serisi alıcaktım ama kayınpederimin aracını uzun süre kullandiğim için yanaşmadım.(dar iç hacm 4 ileri şanzıman ve anormal yakıt tüketimi)
şayet daha önce kullanmiş olmasam kesinlikle ilk tercihim ford olurdu.özellikle titanyumların dış görünüşü ben burdayım diyor.......
Puntoların fiyatına bile bakmamiştim.FİAT ın ürettiğinden ne olur ön yargısı ile.kuzen zorladı medosa gittima araca sadece 1 kez oturdum kaporayı verdim ve çıktım
acaba yanlış mı yaptım demedim ve inşallah demem de......33 bin tl ye bu konforda araç rüyada olur anca.
Ama fanatikliğinde anlamı yok opel corsa mı Evo mu deseler tabi ki evo derim ama astra ile kıyasa bile girmem çünkü bravo ile evo kıyasından farklı olmaz her türlü üstün araç.
Diycek kimilerimz bndede abs,asr,msr,4 hava aystığı,ESP ..... var onda da ne üstünlüğü var ....
ama unutmayın evo dynmc +evo kit+skydom ile bravo arasında da nerdeyse donanım farkı yok.ama içine oturduğunuzda farkı tadıyorsunuz.....
Yer imleri