amca 47.000 TL istiyor.
Ford Fiesta 1.4 TDCi Titanium 2012 Model 47.000 TL Sahibinden satılık sıfır Mavi renk - 71600895
he canım he...
amca 47.000 TL istiyor.
Ford Fiesta 1.4 TDCi Titanium 2012 Model 47.000 TL Sahibinden satılık sıfır Mavi renk - 71600895
he canım he...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Fiestanın eski kasasının üstüne bu yeni kasa uzay mekiği gibi hoş bir kasa... Ama evo daha bir spor duruyor yanında...
ikisinede bindim
konfor + skydome + iç tasarım, Evo derim.
dış tasarım, içide fena değil, bana içi ufacık geldi boyum 1.81 sığamadım rahat edemedim. Ford ve Fiat yan yana gelince % 80 ford der ama ben gidip evo aldım,
Çünkü daha konforlu, daha rahat, bulunmayan skydome özelliği var, birde anahtarsız giriş olsa tadından yenmez iç tasarımı müthiş ve daha uygun fiyat dedim neden fiesta alayımki amblememi para vericem![]()
Bu arada unutmadan söyleyeyim fiestada anahtarsız girişli araçlarda otomatik katlanan aynalarda var bu evo larımızda yok oda bi ayrıntı ama öyle fiesta alırsanız fiyatı kabartıyorlar![]()
Önceki aracım Dizel fiestaydı. Punto Evoya göre daha az yakıyor. Diş görünüş olarak ta Fiesta daha hoş görünüyor. Diğer özelliklerde şimdiki aracım yani punto evo daha iyi.
fiesta dedim cunku tek kapi secenegini getirmiyor fiat artik puntoda
fiesta biraz daha geniş olsa hak ettiğinden çok daha fazla ilgi görürdü. ama küçük kücüçük miniminnacıkdirekten dönmüş resmen
![]()
arkadaşlar fiesta tasarım olarak güzel donanım olarakta titanyum x paketi gayet iyi. ama iç mekan genişliği deyince işler değişiyo daracık resmen gösteriş olarakta bana göre punto daha iyi. çalıştığım kurumda iki araçtan da var benim aracım gp emotion arkadaşımınki fiesta yan yana fotolarını çekeyim birde öle bakın. yakında yüklerim. ama önce arabamı yıkatmam lazım.unutmadan fiestanın benzinli motoru yakıtı çok yüksek artı yol tutuşu biraz direksiyon hakimiyeti ile ilgili olduğunu düşünüyorum. arabaya alışıp sınırlarını bildikten sonra puntonun yol tutuşunun gayet başarılı olduğunu görürsünüz. devam olarak puntonun artıları yedek parçası daha ucuz servis maliyeti daha ucuz yeni 120000 bakımına soktum arabayı 270 tl ağır bakım birde ford aracı sokun bakalım ne çıkacak siz düşünün artık. reel manada bakıldığında puntonun artılarının daha fazla olacağını göreceksiniz diye düşünüyorum...
DYNAMIC Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC + evo kit 38,270 + 2100 =40370 TL
Fiesta ( 5 Kapı - Titanium - 1.4i 96PS - 4 ileri otomatik )+Titanium X Paketi+Güvenlik Paketi = 48000 TL
-7500 Tl den fazla fiyat farkı
-100 km de 4-8 lt arası fazla yakıt tüketimi
-4 ileri şanzıman olması
-çok dar iç hacim
eğer şu 4 faktör olmasaydı tercihim Fiesta olurdu.aracımı severek aldım fakat FİAT yüzünden pişmanımç.Keşke yakıt tasaufuna bakmasaydım LPG takardım.
Ya Fiesta kasasını yenliledi yeni fiesta oldu.titanyum vb paketler çıkardı.
Bizim gerzek FİAT
-Punto
-Grande Punto
-Evo
-Punto
Böyle aptallık olurmu ? 25 günlük araçlarımızın üretimi dursa şaşmiycam.gereksiz yere değer kaybı.
ben dış tasarımın çook önemli olduğunu düşünmüyorum.dış görünüş açısından baktığımızda fiesta ya stock haricinde pek birşey yapılacağını düşünmüyorum görsel modifikasyon adına. fakat bu durum gp ler için geçerli değil forumda da gördüğümüz gibi gp ye hatta eskisinden yenisine her puntoya görsel modifikasyon süper oluyor. gp ye nerdeyse yaptığımız herşey çok yakışıyor ve modifikasyona müsade ediyor araçlarımız. yanlışsam düzeltin. fiestanın dış görünüşünden sıkıldığınızda aracı değiştirmekten başka çareniz yok gibi... fakat aynı şey putolar için geçerli değil birkaç değişklikle gp eski halinden çok farklı hale gelebiliyor ki forumda bunu yapan arkadaşlar var. ayrıca iki aracında full modllerindeki donanım farkı abartılacak seviyede değil bana göre sırf anahtar cebimdeyken kapılar açılacak. aynalar otomatik kapanacak diye 8-10 milyar fazladan veremem. şahsi düşüncem. herkesin düşüncesine de saygım sonsuzdur...
emrah bey tabi ki o fark değmez. aracımı severek aldım ama 2 yılda bir isim değiştirmenin mantiğini çözemedim.2.el piyasası düşüyor.
evo aldık
punto oldu
3 yıl sonra satsak kesin başka adda yine çıkar
bizim araç otomatik olarak 3 nesil öncesi oluyor
böyle pazarlama mantiği olmaz
dediğinize yerden göğe kadar katılıyorum üstadım. bi satış stratejisi yapacaklar kendi satışlarını baltalıyorlar resmen fakat bundan sonra böyle bir isimdeğişkliği olacağını sanmıyorum punto adı altında devam eder tahminim. keza kendileri de göreceklerdir gp ve evo satışlarındaki düşmeyi umarım böyle bişi yapmazlar. ama bir taraftan da çok takılmmak lazım isme. örneğim wolksvogen passat kırk çeşidi var ama passat yine passat. hatta modelleri arasında ciddi farklıklıklarda var bizimki gibi sadece kasa makyajından ibaret değil. aslında değerli arkadaşım bence araçların değerlerinde yüksek meblada düşüş olacağını zannetmiyorum. biz ne kadar donanım görsellik desekte Türkiye de yaşıyoruz ve Türkiye şartlarında herşeyden önce ekonomi hatta ekonomiyi ucuza alma geliyor. haliyle bizim araçlarıız ekonomi yönünden dünya çapında kendini ispatlamış motorlara sahip oldğundan fiyatlarınd da çok bariz düşüş olacağını sanmıyorum. hatta yeni puntonun beğenilme derecesine göre artış bile olabilir. saygılar...
gözlemleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler yardımcı oldunuziki aracın yanyana fotoğrafını bekliyoruz boyut kıyaslaması yaparken daha net fikirler oluşur. =) araçların yerden yüksekliklerini merak ediyorum açıkcası ya fiesta alçak yada tekerler kucuk oldugu icin göz yanılması var
![]()
Bu arada fiestanın trendini koymuşsunuz .. Benim görüşüm fiestanın kasasının hatları birazcık daha güzel ama arada fiyat farkı var he evo alacak arkadaşlar için aynı para ve ben gider 1.4 x titanium fiesta alırdım jantları o kadar tatlı duruyor ki bir spor yay tadından yenmez![]()
Ama gp ile fiesta kıyaslanırsa modiye düşünen birisi için gp çok daha iyi bir seçenek çünkü herşeyi uygun fakat fiesta için öyle değil biraz daha kısıtlı kalıyor..
NOT: Vişne çürüğü rengine bayılıyorum ben![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri