Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
fiesta kullananların çoğu evden işe gidip gelen aracın çoğu tuşunun ne işe yaradığını bilmeyen kulanıcılar emin ol berk o aracı sen kullansan forumda en 100-150 şikayet mesajı atardın.arcın yanlış kaydı dizel die fiatın değil satış temsilcinin mallığı bana aracı satan arkadaş 1 dosya içinde aracın bütün fatura ve gider makbuzlarını verdi(noter masrafından ödenen vergiere kadar.kaporayı verdiğimde bile aracın şasi numarasına kadar işli olduğu ön satış protokolünü yaptı.araç için park sensörü sözü verdi taktırınca arayıp sensörünüz takıldı diye bilgi verdi.senin şansızlığın berk kardeşim
seni çok severim ama bide şunu sor kendne aracı aldın ruhsatı açıp kontrol etmedinmi?etmen lazım değilmiydi.benim garanti belgesi onaylı değildi hemen mühürlettim faturalarımı aldım yarın bir sıkıntı olmasın.geçen bir arkadaş ayzmış ön konsolum yamuk çıktı ah be kardeşim pazardan karpuzmu alıyorsun bir incele aracı nasıl görmessin yamuk konsolu.aracın her kapısını 10 kez açtım kapadım ayarında sorun varmıbagajı 10 kez açtım kapadım. radyoyu kapadım 1 saat aracı dinledim ses varmı ,rampada durdum hillholder ı kontrol etti ss i kontrol ettim mekanik arza şans işi yarın hepimizde çıkabilir ama bazı şeyler sorumsuzluğumuzdan kaynaklı senin ruhsat,arkadaşın yamuk konsol,aracı aldıktan sonraki gün basbas bağiranlar kapı ayarım bozuk diye

yarın benim kapımda sorun yapabilir ama aaldığımda sağlamdı çünkü kontrol ettim.

sende artık üzme kendini aracın km artmadan sat yada babana ver motor aldır kendine
kıvanç kardeşim aracın ikinci el mi acaba? eğer sıfırsa bu kadar kontrolü yapmaya izin veriyorlar mı gerçekten?