Alıntı ozay06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben böyle başlıkların çok anlamı olduğunu düşünmüyorum Şimdi fiat aracıyla sorun yaşayan kişiler başka markalarda da var diye kendini rahat mı hissedecek? Aracımdan sesler geliyor Olsun kafama takmayım ford araçlarda da var Aracımla yolda kaldım Olsun ford da yolda kalıyor Şurasında sorun var Olsun vw de de var
Neredeyse bazı arkadaşlar sorun yaşayanlara "suç senin bizim aracımızda yoksa sende de olmaması lazım" diyecek

Her araç her marka her modelde sorunlar vardır Bazı sorunlar gerçekten insanı aracından bezdirir Bazı sorunlar ise bazı kişilere sorun gelirken bazılarına sorun bile gelmeyeilir Hiçbir araç sorunsuz olmaz Sorun yaşayanlar da başka marka/modeller de sorun var diye kendini kandırmaz
özgür bey siz ne anlatıldığını bile anlamamişsiniz ki ?
bakın evo da bilinen tek kronik ses sorunu kalorifer borusundan kaynaklı onunda açözümü kolay.ama forum inliyor puntolar çok sesli içeri ço ses alıyor vb.
ford öyle mükemmel böyle harika vb.

bakın bence siz o linklere girip te okuma zahmetinde bile bulunmadınız(şahsi yorumum haksız olabilirim)
ort 7bin tl fazla verilen fiestalardaki ses sıkıntısı belki puntoların 10 misli.
her mekanik araçta sıkıntı vardır?bu sıkıntılar sadece puntoya özgü deği

evo stop buhusu yüzünden hepimizin huzuru kaçti fiesta 6 larda ön paspas ın su içinde kalması genel sıkıntıymış.emin olun fiesta stopları buhu yapsa kullanıcıların %99 u fark etmez bile en azından bir kıstas yapın