81 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Gp ve EVO dan dert yananlar bide diğer markalara bakın !

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Serhat Karadağ
    srkaradag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 120

Report 2011, age of cars 2-3 years - reliability rating -- An used car - TÜV reports
    araçların 2-3 yıllık arıza çıkarma oranları ;
    B sınıfı olanlar sıralanırsa
    1-mazda 2 %2.3
    2-toyota yaris %3.4
    3-ford fiesta%4.1
    3-suzuki swift %4.1
    4-skoda fabia %4.3
    5-opel corsa %4.4
    6-kia rio %4.5
    7- mitsubishi colt %4.7
    8-renault clio %5.2
    9-Wv polo%6.1
    10-hyundai getz %6.3
    11-aveo %6.4
    12-citroen c3 %7.9
    13-FİAT PUNTO %8

14- seat ibiza %8.5
    15- pejo 207 %8.7
    15 gün önce paylamıştım, tabi burda evo yok 3yıl sonraki raporda evo ile ilgili daha gerçekçi fikre sahip olabiliriz.bugün için durum budur.
    bu arada tartışalım ama kırmayalım birbirimizi..

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı srkaradag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Report 2011, age of cars 2-3 years - reliability rating -- An used car - TÜV reports
    1-mazda 2 %2.3
    2-toyota yaris %3.4
    3-ford fiesta%4.1
    3-suzuki swift %4.1
    4-skoda fabia %4.3
    5-opel corsa %4.4
    6-kia rio %4.5
    7- mitsubishi colt %4.7
    8-renault clio %5.2
    9-Wv polo%6.1
    10-hyundai getz %6.3
    11-aveo %6.4
    12-citroen c3 %7.9
    13-FİAT PUNTO %8

14- seat ibiza %8.5
    15- pejo 207 %8.7
    15 gün önce paylamıştım, tabi burda evo yok 3yıl sonraki raporda evo ile ilgili daha gerçekçi fikre sahip olabiliriz.bugün için durum budur.
    yok kardeşim ne kırması
    herkes senin gibi olsa zıt görüşler yorum yapsa saygı çerçevesin de hiçbir sıkıntı yok.formların güzelliği bu ama kendini bilmez 3 kuruşluk insanlar çıkıp abuk sabuk konuşunca kendini bilmez zibidiler tehdit fln edince sıkılıyor insan ne işim var diyor ne uğraşıyorum ki diyor

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı srkaradag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-mazda 2 %2.3
    2-toyota yaris %3.4
    3-ford fiesta%4.1
    3-suzuki swift %4.1
    4-skoda fabia %4.3
    5-opel corsa %4.4
    6-kia rio %4.5
    7- mitsubishi colt %4.7
    8-renault clio %5.2
    9-Wv polo%6.1
    10-hyundai getz %6.3
    11-aveo %6.4
    12-citroen c3 %7.9
    13-FİAT PUNTO %8

14- seat ibiza %8.5
    15- pejo 207 %8.7
    Fiestaya laf ediyorlar ama bizim arabalar 2 katı arıza vermiş, kore malı dediklerimiz bile bizden az

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiestaya laf ediyorlar ama bizim arabalar 2 katı arıza vermiş, kore malı dediklerimiz bile bizden az
    Berk seni severim biliyorsun ama kardeş hayatında fiesta kullandın mı?
    ben kullandım kötü araba mı ? hayır değil
    evo dan iyi arabamı ? hayır
    arka koltuğa 2 tane adam zar zor oturuyor , 1,70 den uzun biri arkaya oturunca nefes alamıyor,yakıt tüketimi malum vitesi malum 4 ileri vites ........ dış görünüşüne hiçbir lafım yok alstikelri küçük güven vermiyorrr

sana tepki gelicek diye yazmak istemiyorum ama kusura bakma dayanamadım.

Evo nu aldın ilk gün belkide yazdığın ilk msj lanet olsun FİATA yine bozuk araç verdiler teybin menusunde AUX var içinde yazılımı yok gibi
    kıyamet kopardın bayiye gittin iade etmek için !

Aslında dynmc evolarda evo kit yoksa o özellik de yok ya my life , ya evo kit sende ikiside yok.Bir süre kıyamet ama tek sıkıntı senin kendi aracının donanımını bilmemen

Tutturmuşsun fiesta kardeşim 7,50 /100 km yakan aracı ver 12-14 lt /100 kmyakan araç al her depoda 200 km az yol yap yılda 1500 tl fazla para ver 4 ileri otomatik şanzımanda araç 80 km yi geçtimi bağirmaya başalsın 100 kmden sonra içere duramıycak bir ses o iyi gelr hepimize

Kırıcı olmamak için isim nick bugune kadar hiç vermedim ama sana nasip oldu kardeşim.
    sen hariç 2-3 kişi daha var resmen anti FİAT sana kızmıyorum 2 kere canın yandı ben senin yerinde olsam FİATIn CEOsuna kadar ulaşir ağzima geleni sayardım.

Ama bazı innsanlar var 1,4fire evo ... aldım diyorum.Adamın ilk mesaj geçmiş olsun,1 aysonra satarsın abuk sabuk msjlar
    ya insan araç almiş saygı olur geçmiş olsun diyeceğine hayırlı olsun der
    Konu since1453 tarafından (24/01/2012 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berk seni severim biliyorsun ama kardeş hayatında fiesta kullandın mı?
    ben kullandım kötü araba mı ? hayır değil
    evo dan iyi arabamı ? hayır
    arka koltuğa 2 tane adam zar zor oturuyor , 1,70 den uzun biri arkaya oturunca nefes alamıyor,yakıt tüketimi malum vitesi malum 4 ileri vites ........ dış görünüşüne hiçbir lafım yok alstikelri küçük güven vermiyorrr

sana tepki gelicek diye yazmak istemiyorum ama kusura bakma dayanamadım.

Evo nu aldın ilk gün belkide yazdığın ilk msj lanet olsun FİATA yine bozuk araç verdiler teybin menusunde AUX var içinde yazılımı yok gibi
    kıyamet kopardın bayiye gittin iade etmek için !

Aslında dynmc evolarda evo kit yoksa o özellik de yok ya my life , ya evo kit sende ikiside yok.Bir süre kıyamet ama tek sıkıntı senin kendi aracının donanımını bilmemen

Tutturmuşsun fiesta kardeşim 7,50 /100 km yakan aracı ver 12-14 lt /100 kmyakan araç al her depoda 200 km az yol yap yılda 1500 tl fazla para ver 4 ileri otomatik şanzımanda araç 80 km yi geçtimi bağirmaya başalsın 100 kmden sonra içere duramıycak bir ses o iyi gelr hepimize

Kırıcı olmamak için isim nick bugune kadar hiç vermedim ama sana nasip oldu kardeşim.
    sen hariç 2-3 kişi daha var resmen anti FİAT sana kızmıyorum 2 kere canın yandı ben senin yerinde olsam FİATIn CEOsuna kadar ulaşir ağzima geleni sayardım.

Ama bazı innsanlar var 1,4fire evo ... aldım diyorum.Adamın ilk mesaj geçmiş olsun,1 aysonra satarsın abuk sabuk msjlar
    ya insan araç almiş saygı olur geçmiş olsun diyeceğine hayırlı olsun der
    Fiesta kullandım ben sürücü koltuğuna bile sığamadım boyum 1.80 içi dar torpido çok kabarık ama istatistiklere baktığımızda bazı arkadaşlar fiestayı kötülüyor onun için dedim onu yoksa almak istesem fiesta alırdım ama oldum olası ford sevmem, aux yazılımına gelince arkadaşlarada sorabilirsin aynı araba aynı özellik bazılarında aux var bazılarında yok ve bunu fiat kabullenmıyor benimki mylıfe değil yada evo kit yok diye değil aslında her evo da var sadece bazılarında yazılım yok bunuda istediğin yerde araştır bizzat 2 evo yan yana getirip dene abi Bende anti fiat değilim abi yanlış tanıltma beni bence eğer anti fiat olsaydım 2 tane aracından hayatta almazdım punto ve bravo lar çok hoşuma gidiyor bravoya param yetmediğinden onu alamadım bende puntoya yöneldim sadece bu yani aklımda hep fiat vardı

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Fiesta kullandım ben sürücü koltuğuna bile sığamadım boyum 1.80 içi dar torpido çok kabarık ama istatistiklere baktığımızda bazı arkadaşlar fiestayı kötülüyor onun için dedim onu yoksa almak istesem fiesta alırdım ama oldum olası ford sevmem, aux yazılımına gelince arkadaşlarada sorabilirsin aynı araba aynı özellik bazılarında aux var bazılarında yok ve bunu fiat kabullenmıyor benimki mylıfe değil yada evo kit yok diye değil aslında her evo da var sadece bazılarında yazılım yok bunuda istediğin yerde araştır bizzat 2 evo yan yana getirip dene abi Bende anti fiat değilim abi yanlış tanıltma beni bence eğer anti fiat olsaydım 2 tane aracından hayatta almazdım punto ve bravo lar çok hoşuma gidiyor bravoya param yetmediğinden onu alamadım bende puntoya yöneldim sadece bu yani aklımda hep fiat vardı
    berk kardeşim zaten seni ayırdım orda senin canın yanmış ben senden fazla tepki verirdim dedim !

kardeş birinde var birinde yok ama donanımda kit yoksa aux ta yok senden bişey çalmamişlar öbür şanslı arkadaşa fazlasını vermişler.
    şimdi benim araçta Fiatın orjinal park sensörü var.bayi hediye etti.bayiden hediye alamayan yada yan sanayı sesör taktıran fiata kusur bulabilir mi ?

ben öbür örneklerde açıkladım anti FİAT çıarı onlar anlamiştir okudularsa

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

berk kardeş bide sana birşey daha arkadaşlar stoplarda buhu var diyor ya inan formda okumasam buhu olsa farketmezdim.artık her yağmurdan sonra yokluyorum.
    şimdi 1000 tane evo da bu sorun olsa hepsi servisten garantili değişim alıcak istatistikler coşucak.
    emin ol punto hariç nerdeyse hiçbir markada çok fanatikler hariç fark bile edilmezdi mekanik bir soruna yol açmadiği sürece

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    berk kardeş bide sana birşey daha arkadaşlar stoplarda buhu var diyor ya inan formda okumasam buhu olsa farketmezdim.artık her yağmurdan sonra yokluyorum.
    şimdi 1000 tane evo da bu sorun olsa hepsi servisten garantili değişim alıcak istatistikler coşucak.
    Emin ol punto hariç nerdeyse hiçbir markada çok fanatikler hariç fark bile edilmezdi mekanik bir soruna yol açmadiği sürece
    o buhuyu bende hep yokluyorum yağmur kar vs gördü hiç buhu falan yok yanlız dün bir çamur geldi ön fara bi anda karardı indim sildim hemen araba leş gibi oldu