aracım sıfır
sadece1 saat sehir halinde aracı dinlemeyi aldıktan sonra yaptım.sonuçta kapı bagaj gözle boya kontrolu gibi şeyleri yaparken satş ttemsilcisi bana müdehale etse kıyamet koparırırım. kartal medosa giden varsa servis kısmından dışarı çıkarken dik bir rampa var 2 kez dur kalk yaptım hill holder da orda test edildi aracın faturaları fln galerideydi teslim almamiştim henüz
demin dediğim gibi aldığımız şey karpuz değil 32000-40000 tl arası para verdik araçlarımıza hade bismillah diyip aracı alıralmaz çıkacak halimiz yok galariden.kuzen İ20 aldı leyla herif 2000 kapora veriyor 2 gün sonra gerisini havale ediyor.galaride araç yok hiç görmüyor,kaporadan sonra satış protokolü yapmıyor,havaleden sonra bayiden hiçbirşey almıyor.
Havale resmi işlem kazık atamaz ama kuzen metalik renk mode otomatik modeline anlaşti adam getirse team otomatik(en düşük donanım) ne ispatlayabilir mahkemede yada daha beteri düz vites 1,2 motor aracı kitlese bayi varmı elinde beelge İ20 1,4 mode otomatik ....renk
yani bayinin insafı kurumsal firma yapmaz fln d,yceksin
adamlar ayıpşı ürünü tamir edip sana bana sıfır diye kitliyor,nakil sırasında darbe alan araçları boyayıp sıfır diye kitliyorr
Konu since1453 tarafından (24/01/2012 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.
ok sonuçta mekanik aksam akşam arabayı çaliştirdiğimda arza yapmıycağinin garantisi varmı tabiki yok ? akşam evime gideceğimin garantisi varmı? tabi ki yok
ama aracın ön konsolunun yamuk olduğunu ertesi gün fark ediyorsan ilginç , kapında bezbol topu kadar göçük olduğunu teslim aldıktan sonra fark ediyorsan ilginç,ruhsattaki haatyı aldıktan sonra bahsediyorsan ilginç ,iç döşemede yırtık olduğunu fark ediyorsan ilginç çünkü bunlar görsel tespitler
aslında ilginç değil dikkatsizlik+saflık+sorumsuzluk
Konu since1453 tarafından (24/01/2012 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.
gözünün açık olmasında fayda var kesinlikle. neyle karşılaşacağın hiç belli olmuyor. sonra ispatlamak için uğraş dur. en azından gözle kontrol mutlaka yapılmalı, şu boya ölçen cihazlar var ya onunla etrafında bir tur atmalı (gerçi ben arabayı aldıktan sonra yaptım çünkü daha önceden bilgim yoktu), lastikleri kontrol etmekte fayda var (özellikle buradan öğrendiğim bilgiler ve paylaşılan tecrübeler ışığında ebatları üretim tarihleri gibi şeyleri kontrol ettim). en azından bu ve buna benzer kontroller yapılabilir ve yapılmalı.
Mehmet bey bir söz vardır tedbir sizden takdir ALLAHTAN
-Misal ben ilk olarak tekerleklere baktım gt3 tü yanılmıyorsam.bazı arakdaşlara bu lastikle verilmiş araçlar ve üretimi kalktığı için sıkıntılı ve pahalıymış temini/(tanesi 240 tl civarı)baktım continental iyi bir marka ok dedim inan gt3 olsa belki almazdım aracı yada fiyat kırdırırdım.
-araçta gözle görülür bir simetri bozukluğu varmı ona baktım
-nakliye sırasında kaporta hasarı varmı
-iç döşeme de bir haar varmı
-halı paspas orjinal evo paspasımı,o orjinaldı bide orj.kauçu paspas aldım zorla hediye
-tutamaç,iç aydınlatma,bagaj aydınlatmasında sorun varmı
-üst döşemede sıkıntı varmı
-kapı ayararları nasıl
-vb.
Bir arakdaşın arka camındaki seri no farklı çıkmış.nakliye esnasında kırılmış yan sanayi cam takılmış.benim bnöyle birşeyden haberim olmadiği için kontrol etmemiştim.evolarda e1 gibi bir kod vardı tüm camlarda aynı geçen kontrol ettim bende hepsi aynnı
Herşey bilinçli olmak la ilgili
Hayatımda ilkez araç aldım inanın forumda okumasam anahtarı çaliştirir eve gelirdim.USTA,COSKUN ABİ ve adını yazmadığım Formumuzun emektarları sağolsun yazdıkları ile bilinçlendirdiler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri