since1453 Nickli Üyeden Alıntı
Berk seni severim biliyorsun ama kardeş hayatında fiesta kullandın mı?
ben kullandım kötü araba mı ? hayır değil
evo dan iyi arabamı ? hayır
arka koltuğa 2 tane adam zar zor oturuyor , 1,70 den uzun biri arkaya oturunca nefes alamıyor,yakıt tüketimi malum vitesi malum 4 ileri vites ........ dış görünüşüne hiçbir lafım yok alstikelri küçük güven vermiyorrr
sana tepki gelicek diye yazmak istemiyorum ama kusura bakma dayanamadım.
Evo nu aldın ilk gün belkide yazdığın ilk msj lanet olsun FİATA yine bozuk araç verdiler teybin menusunde AUX var içinde yazılımı yok gibi :)
kıyamet kopardın bayiye gittin iade etmek için !
Aslında dynmc evolarda evo kit yoksa o özellik de yok ya my life , ya evo kit sende ikiside yok.Bir süre kıyamet ama tek sıkıntı senin kendi aracının donanımını bilmemen
Tutturmuşsun fiesta kardeşim 7,50 /100 km yakan aracı ver 12-14 lt /100 kmyakan araç al her depoda 200 km az yol yap yılda 1500 tl fazla para ver 4 ileri otomatik şanzımanda araç 80 km yi geçtimi bağirmaya başalsın 100 kmden sonra içere duramıycak bir ses o iyi gelr hepimize
Kırıcı olmamak için isim nick bugune kadar hiç vermedim ama sana nasip oldu kardeşim.
sen hariç 2-3 kişi daha var resmen anti FİAT sana kızmıyorum 2 kere canın yandı ben senin yerinde olsam FİATIn CEOsuna kadar ulaşir ağzima geleni sayardım.
Ama bazı innsanlar var 1,4fire evo ... aldım diyorum.Adamın ilk mesaj geçmiş olsun,1 aysonra satarsın abuk sabuk msjlar
ya insan araç almiş saygı olur geçmiş olsun diyeceğine hayırlı olsun der