Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
81 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Gp ve EVO dan dert yananlar bide diğer markalara bakın !

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

-Adamın biri rampada S&S devreye girince hill holder bozuk bu araç geri kaçıyor beş para etmez diyor.soruyoruz arkadaş kitapçığı okuma lütfunda bulunmamiş rampada vitese + , - yönünde dokunup motoru çaliştirin yoksa Hill holder devreye girmez diyor efendi aracımın hill holder ı bozuk diyor

-Adamın aracı düz vites hill holder ın olduğu paketi yok aracı active hill holder işe yaramıyor diyor kıyamet kopariyor.sonra google da punto otomatik vitesler geri kaydırırmı yaınca kabak gibi 2 tane mesaj çıkıyor şayet ben bu 2 mesaj yüzünden nerdeyse İ 20 alıcaktım
    Çünkü istanbulda dualogic evo test aracı yok

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Berk seni severim biliyorsun ama kardeş hayatında fiesta kullandın mı?
    ben kullandım kötü araba mı ? hayır değil
    evo dan iyi arabamı ? hayır
    arka koltuğa 2 tane adam zar zor oturuyor , 1,70 den uzun biri arkaya oturunca nefes alamıyor,yakıt tüketimi malum vitesi malum 4 ileri vites ........ dış görünüşüne hiçbir lafım yok alstikelri küçük güven vermiyorrr

sana tepki gelicek diye yazmak istemiyorum ama kusura bakma dayanamadım.

Evo nu aldın ilk gün belkide yazdığın ilk msj lanet olsun FİATA yine bozuk araç verdiler teybin menusunde AUX var içinde yazılımı yok gibi
    kıyamet kopardın bayiye gittin iade etmek için !

Aslında dynmc evolarda evo kit yoksa o özellik de yok ya my life , ya evo kit sende ikiside yok.Bir süre kıyamet ama tek sıkıntı senin kendi aracının donanımını bilmemen

Tutturmuşsun fiesta kardeşim 7,50 /100 km yakan aracı ver 12-14 lt /100 kmyakan araç al her depoda 200 km az yol yap yılda 1500 tl fazla para ver 4 ileri otomatik şanzımanda araç 80 km yi geçtimi bağirmaya başalsın 100 kmden sonra içere duramıycak bir ses o iyi gelr hepimize

Kırıcı olmamak için isim nick bugune kadar hiç vermedim ama sana nasip oldu kardeşim.
    sen hariç 2-3 kişi daha var resmen anti FİAT sana kızmıyorum 2 kere canın yandı ben senin yerinde olsam FİATIn CEOsuna kadar ulaşir ağzima geleni sayardım.

Ama bazı innsanlar var 1,4fire evo ... aldım diyorum.Adamın ilk mesaj geçmiş olsun,1 aysonra satarsın abuk sabuk msjlar
    ya insan araç almiş saygı olur geçmiş olsun diyeceğine hayırlı olsun der
    Fiesta kullandım ben sürücü koltuğuna bile sığamadım boyum 1.80 içi dar torpido çok kabarık ama istatistiklere baktığımızda bazı arkadaşlar fiestayı kötülüyor onun için dedim onu yoksa almak istesem fiesta alırdım ama oldum olası ford sevmem, aux yazılımına gelince arkadaşlarada sorabilirsin aynı araba aynı özellik bazılarında aux var bazılarında yok ve bunu fiat kabullenmıyor benimki mylıfe değil yada evo kit yok diye değil aslında her evo da var sadece bazılarında yazılım yok bunuda istediğin yerde araştır bizzat 2 evo yan yana getirip dene abi Bende anti fiat değilim abi yanlış tanıltma beni bence eğer anti fiat olsaydım 2 tane aracından hayatta almazdım punto ve bravo lar çok hoşuma gidiyor bravoya param yetmediğinden onu alamadım bende puntoya yöneldim sadece bu yani aklımda hep fiat vardı

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiesta kullandım ben sürücü koltuğuna bile sığamadım boyum 1.80 içi dar torpido çok kabarık ama istatistiklere baktığımızda bazı arkadaşlar fiestayı kötülüyor onun için dedim onu yoksa almak istesem fiesta alırdım ama oldum olası ford sevmem, aux yazılımına gelince arkadaşlarada sorabilirsin aynı araba aynı özellik bazılarında aux var bazılarında yok ve bunu fiat kabullenmıyor benimki mylıfe değil yada evo kit yok diye değil aslında her evo da var sadece bazılarında yazılım yok bunuda istediğin yerde araştır bizzat 2 evo yan yana getirip dene abi Bende anti fiat değilim abi yanlış tanıltma beni bence eğer anti fiat olsaydım 2 tane aracından hayatta almazdım punto ve bravo lar çok hoşuma gidiyor bravoya param yetmediğinden onu alamadım bende puntoya yöneldim sadece bu yani aklımda hep fiat vardı
    berk kardeşim zaten seni ayırdım orda senin canın yanmış ben senden fazla tepki verirdim dedim !

kardeş birinde var birinde yok ama donanımda kit yoksa aux ta yok senden bişey çalmamişlar öbür şanslı arkadaşa fazlasını vermişler.
    şimdi benim araçta Fiatın orjinal park sensörü var.bayi hediye etti.bayiden hediye alamayan yada yan sanayı sesör taktıran fiata kusur bulabilir mi ?

ben öbür örneklerde açıkladım anti FİAT çıarı onlar anlamiştir okudularsa

mehmet ali aykut
    egzo-evo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45
    Edilen teşekkür: 437

fiesta kullananların çoğu evden işe gidip gelen aracın çoğu tuşunun ne işe yaradığını bilmeyen kulanıcılar emin ol berk o aracı sen kullansan forumda en 100-150 şikayet mesajı atardın.arcın yanlış kaydı dizel die fiatın değil satış temsilcinin mallığı bana aracı satan arkadaş 1 dosya içinde aracın bütün fatura ve gider makbuzlarını verdi(noter masrafından ödenen vergiere kadar.kaporayı verdiğimde bile aracın şasi numarasına kadar işli olduğu ön satış protokolünü yaptı.araç için park sensörü sözü verdi taktırınca arayıp sensörünüz takıldı diye bilgi verdi.senin şansızlığın berk kardeşim
    seni çok severim ama bide şunu sor kendne aracı aldın ruhsatı açıp kontrol etmedinmi?etmen lazım değilmiydi.benim garanti belgesi onaylı değildi hemen mühürlettim faturalarımı aldım yarın bir sıkıntı olmasın.geçen bir arkadaş ayzmış ön konsolum yamuk çıktı ah be kardeşim pazardan karpuzmu alıyorsun bir incele aracı nasıl görmessin yamuk konsolu.aracın her kapısını 10 kez açtım kapadım ayarında sorun varmıbagajı 10 kez açtım kapadım. radyoyu kapadım 1 saat aracı dinledim ses varmı ,rampada durdum hillholder ı kontrol etti ss i kontrol ettim mekanik arza şans işi yarın hepimizde çıkabilir ama bazı şeyler sorumsuzluğumuzdan kaynaklı senin ruhsat,arkadaşın yamuk konsol,aracı aldıktan sonraki gün basbas bağiranlar kapı ayarım bozuk diye

yarın benim kapımda sorun yapabilir ama aaldığımda sağlamdı çünkü kontrol ettim.

sende artık üzme kendini aracın km artmadan sat yada babana ver motor aldır kendine
    kıvanç kardeşim aracın ikinci el mi acaba? eğer sıfırsa bu kadar kontrolü yapmaya izin veriyorlar mı gerçekten?

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı egzo-evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıvanç kardeşim aracın ikinci el mi acaba? eğer sıfırsa bu kadar kontrolü yapmaya izin veriyorlar mı gerçekten?
    aracım sıfır
    sadece1 saat sehir halinde aracı dinlemeyi aldıktan sonra yaptım.sonuçta kapı bagaj gözle boya kontrolu gibi şeyleri yaparken satş ttemsilcisi bana müdehale etse kıyamet koparırırım. kartal medosa giden varsa servis kısmından dışarı çıkarken dik bir rampa var 2 kez dur kalk yaptım hill holder da orda test edildi aracın faturaları fln galerideydi teslim almamiştim henüz

demin dediğim gibi aldığımız şey karpuz değil 32000-40000 tl arası para verdik araçlarımıza hade bismillah diyip aracı alıralmaz çıkacak halimiz yok galariden.kuzen İ20 aldı leyla herif 2000 kapora veriyor 2 gün sonra gerisini havale ediyor.galaride araç yok hiç görmüyor,kaporadan sonra satış protokolü yapmıyor,havaleden sonra bayiden hiçbirşey almıyor.

Havale resmi işlem kazık atamaz ama kuzen metalik renk mode otomatik modeline anlaşti adam getirse team otomatik(en düşük donanım) ne ispatlayabilir mahkemede yada daha beteri düz vites 1,2 motor aracı kitlese bayi varmı elinde beelge İ20 1,4 mode otomatik ....renk
    yani bayinin insafı kurumsal firma yapmaz fln d,yceksin
    adamlar ayıpşı ürünü tamir edip sana bana sıfır diye kitliyor,nakil sırasında darbe alan araçları boyayıp sıfır diye kitliyorr
    Konu since1453 tarafından (24/01/2012 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.

mehmet ali aykut
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45

aracım sıfır
    sadece1 saat sehir halinde aracı dinlemeyi aldıktan sonra yaptım.sonuçta kapı bagaj gözle boya kontrolu gibi şeyleri yaparken satş ttemsilcisi bana müdehale etse kıyamet koparırırım. kartal medosa giden varsa servis kısmından dışarı çıkarken dik bir rampa var 2 kez dur kalk yaptım hill holder da orda test edildi aracın faturaları fln galerideydi teslim almamiştim henüz
    faturaları teslim almamıştın ama ödemeyi yapmıştın değil mi? 1 saatlik denemeden sonra bir şeyler hissetseydin yapılabilecek bir şey varmı. çünkü arabayı satın almış oluyorsun.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

faturaları teslim almamıştın ama ödemeyi yapmıştın değil mi? 1 saatlik denemeden sonra bir şeyler hissetseydin yapılabilecek bir şey varmı. çünkü arabayı satın almış oluyorsun.
    ok sonuçta mekanik aksam akşam arabayı çaliştirdiğimda arza yapmıycağinin garantisi varmı tabiki yok ? akşam evime gideceğimin garantisi varmı? tabi ki yok

ama aracın ön konsolunun yamuk olduğunu ertesi gün fark ediyorsan ilginç , kapında bezbol topu kadar göçük olduğunu teslim aldıktan sonra fark ediyorsan ilginç,ruhsattaki haatyı aldıktan sonra bahsediyorsan ilginç ,iç döşemede yırtık olduğunu fark ediyorsan ilginç çünkü bunlar görsel tespitler

aslında ilginç değil dikkatsizlik+saflık+sorumsuzluk
    Konu since1453 tarafından (24/01/2012 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

berk kardeş bide sana birşey daha arkadaşlar stoplarda buhu var diyor ya inan formda okumasam buhu olsa farketmezdim.artık her yağmurdan sonra yokluyorum.
    şimdi 1000 tane evo da bu sorun olsa hepsi servisten garantili değişim alıcak istatistikler coşucak.
    emin ol punto hariç nerdeyse hiçbir markada çok fanatikler hariç fark bile edilmezdi mekanik bir soruna yol açmadiği sürece

mehmet ali aykut
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 KTS 45

ok sonuçta mekanik aksam akşam arabayı çaliştirdiğimda arza yapmıycağinin garantisi varmı tabiki yok ? akşam evime gideceğimin garantisi varmı? tabi ki yok

ama aracın ön konsolunun yamuk olduğunu ertesi gün fark ediyorsan ilginç , kapında bezbol topu kadar göçük olduğunu teslim aldıktan sonra fark ediyorsan ilginç,ruhsattaki haatyı aldıktan sonra bahsediyorsan ilginç ,iç döşemede yırtık olduğunu fark ediyorsan ilginç çünkü bunlar görsel tespitler

aslında ilginç değil dikkatsizlik+saflık+sorumsuzluk
    gözünün açık olmasında fayda var kesinlikle. neyle karşılaşacağın hiç belli olmuyor. sonra ispatlamak için uğraş dur. en azından gözle kontrol mutlaka yapılmalı, şu boya ölçen cihazlar var ya onunla etrafında bir tur atmalı (gerçi ben arabayı aldıktan sonra yaptım çünkü daha önceden bilgim yoktu), lastikleri kontrol etmekte fayda var (özellikle buradan öğrendiğim bilgiler ve paylaşılan tecrübeler ışığında ebatları üretim tarihleri gibi şeyleri kontrol ettim). en azından bu ve buna benzer kontroller yapılabilir ve yapılmalı.

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

berk kardeş bide sana birşey daha arkadaşlar stoplarda buhu var diyor ya inan formda okumasam buhu olsa farketmezdim.artık her yağmurdan sonra yokluyorum.
    şimdi 1000 tane evo da bu sorun olsa hepsi servisten garantili değişim alıcak istatistikler coşucak.
    Emin ol punto hariç nerdeyse hiçbir markada çok fanatikler hariç fark bile edilmezdi mekanik bir soruna yol açmadiği sürece
    o buhuyu bende hep yokluyorum yağmur kar vs gördü hiç buhu falan yok yanlız dün bir çamur geldi ön fara bi anda karardı indim sildim hemen araba leş gibi oldu

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

ben de forumdan öğrendim buğu sorununu , benim araçta da nadir de olsa oluyor. teşekkürler forumdaki arkadaşlara.

biz fiat kullanıcıları biraz daha temkinli , araştırmacıyız galiba diğerlerine göre

erk ııııı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı fota Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de forumdan öğrendim buğu sorununu , benim araçta da nadir de olsa oluyor. teşekkürler forumdaki arkadaşlara.

biz fiat kullanıcıları biraz daha temkinli , araştırmacıyız galiba diğerlerine göre
    tabikide kim bizim gibi teybin yazılımına bakar kim bi kablo ile aux çıkışı yaratır tabiki biz

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

gözünün açık olmasında fayda var kesinlikle. neyle karşılaşacağın hiç belli olmuyor. sonra ispatlamak için uğraş dur. en azından gözle kontrol mutlaka yapılmalı, şu boya ölçen cihazlar var ya onunla etrafında bir tur atmalı (gerçi ben arabayı aldıktan sonra yaptım çünkü daha önceden bilgim yoktu), lastikleri kontrol etmekte fayda var (özellikle buradan öğrendiğim bilgiler ve paylaşılan tecrübeler ışığında ebatları üretim tarihleri gibi şeyleri kontrol ettim). en azından bu ve buna benzer kontroller yapılabilir ve yapılmalı.
    Mehmet bey bir söz vardır tedbir sizden takdir ALLAHTAN

-Misal ben ilk olarak tekerleklere baktım gt3 tü yanılmıyorsam.bazı arakdaşlara bu lastikle verilmiş araçlar ve üretimi kalktığı için sıkıntılı ve pahalıymış temini/(tanesi 240 tl civarı)baktım continental iyi bir marka ok dedim inan gt3 olsa belki almazdım aracı yada fiyat kırdırırdım.
    -araçta gözle görülür bir simetri bozukluğu varmı ona baktım
    -nakliye sırasında kaporta hasarı varmı
    -iç döşeme de bir haar varmı
    -halı paspas orjinal evo paspasımı,o orjinaldı bide orj.kauçu paspas aldım zorla hediye
    -tutamaç,iç aydınlatma,bagaj aydınlatmasında sorun varmı
    -üst döşemede sıkıntı varmı
    -kapı ayararları nasıl
    -vb.

Bir arakdaşın arka camındaki seri no farklı çıkmış.nakliye esnasında kırılmış yan sanayi cam takılmış.benim bnöyle birşeyden haberim olmadiği için kontrol etmemiştim.evolarda e1 gibi bir kod vardı tüm camlarda aynı geçen kontrol ettim bende hepsi aynnı
    Herşey bilinçli olmak la ilgili

Hayatımda ilkez araç aldım inanın forumda okumasam anahtarı çaliştirir eve gelirdim.USTA,COSKUN ABİ ve adını yazmadığım Formumuzun emektarları sağolsun yazdıkları ile bilinçlendirdiler.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

tabikide kim bizim gibi teybin yazılımına bakar kim bi kablo ile aux çıkışı yaratır tabiki biz
    Berk kardeşim elalem kablo ile aux çıkışı yaratıyor sen kendine sürekli stres yaartıyorsun

Dogukan D
    eastblood - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 JMF ...
    Edilen teşekkür: 6

Arkadaşlar tek bildiğim şey var arabanızı dinlemeyin.Ne kadar çok takarsak emin olun okdar çok insanın morali bozuluyor.Birde çok fazla şey bilmemek gerek,babamda focus vardı foruma girdim yazılanları okudum yol sesi motor sesi yakıt deposundan gelen çalkalanma sesi direksiyon kutusu sorunu vs vs..Focusa bindim bide ben deneyim dedim daha önce hissetmediğim şeleri forumda okuduğumdan dolayı takar oldum.Ciddende yol sesini içeri alıyor ama bu yazılarınları okumadan önce takmıyodum focusumla farkında bile değildim.Uzun lafın kısası arabada acaba şu sorun varmı bu böylemi yakıtı nasıl gözünüz yol bilgisarında olmasın hastalık haline geliyor.Bazen az şey bilmekde faydalıdır derdi okuldaki hocamız ciddende doğru,Sorun yaşayan arkadaşlar inşallah en kısa zamanda hallederler arızaları;kafanız herzaman rahat olsun önemli olan bu..

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

adı soyadı
    demirçekirdek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 8

aracı sıfır aldım şu an 13000km de ben gayet memnunum ve araca bindikçe binesim geliyor. önceki aracım 98 tipo 1.6 idi , hiç şaşmaz arabaya 3-4 ayda bir en az 250 tl civarında masrafım oluyordu( rot balans, lastik yenileme, fren balatası, kapı ayarı, aracın içinden gelen sesler, gaz ayarı...vs) ona rağmen yaptığım en fazla 2000 km idi. evo 1.3 mj active alalı 10 ay oldu bir anda bu sıkıntılar kesildi şimdiye kadar 160 tl 10000 km bakımını yaptım. aracımda ön konsolda kalorifer borularında n oluşan bi ses var onuda bazen duyuyorum. verdiğim paranın fazlasını hak ediyor fiat. BRAVO param olursa sıra sende .

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

kıvanç abi bu e1 kodu ne oluyo camlardaki?
    gözle görülür biyerdeyse bakalım bizde?

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıvanç abi bu e1 kodu ne oluyo camlardaki?
    gözle görülür biyerdeyse bakalım bizde?
    avrupa üretim standartlarına olan uygunluğu belirtir.her camın kenarında gozle gorulur bıcımde yazılmadan tofaş şahin bir araç bile satılamaz.hepsinin standart aynı koda sahip olması diye bir geyik var yani ön camında e1 yazıyorsa butun camlarda e1 yazması lazım benım hepsinde e1 yazıyor ancak arka camda farklı bır kod bırmottan taa ıtalyaya kadar arastırıldı camın degısmesı gıbı bır durum yok diye bilgi verildi.bır arkadas sıfır opel astra aldı yenı kasa onun camlarında 3 tane farklı code var cozemedım acıkcası.

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avrupa üretim standartlarına olan uygunluğu belirtir.her camın kenarında gozle gorulur bıcımde yazılmadan tofaş şahin bir araç bile satılamaz.hepsinin standart aynı koda sahip olması diye bir geyik var yani ön camında e1 yazıyorsa butun camlarda e1 yazması lazım benım hepsinde e1 yazıyor ancak arka camda farklı bır kod bırmottan taa ıtalyaya kadar arastırıldı camın degısmesı gıbı bır durum yok diye bilgi verildi.bır arkadas sıfır opel astra aldı yenı kasa onun camlarında 3 tane farklı code var cozemedım acıkcası.
    oha hem farklı cam koy,hemde öle bir durum yok de.
    başka kod olunca orjinal olmadıgı anlamını mı çıkartıcaz peki biz?

ural leanback
    @ MARs ent. uraaal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 202

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oha hem farklı cam koy,hemde öle bir durum yok de.
    başka kod olunca orjinal olmadıgı anlamını mı çıkartıcaz peki biz?
    onu bilemiorum aracı ılk aldıgım zamanlardada burda bır konus acmıstım yanlıs hatırlamıyorsam ama kesın bılgı yok kımsede.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon