Alıntı merem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bizimde bir sorunumuz var biz karı koca birikimlerimizle sahibinden.com dan bulduğumuz bir aracı satın aldık aracın kazası değişen hiç bir parçası yok orjinal bir araç olduğundan sanayide de gösterdik bir sorun olmadığını söylediler aldık arabayı. Alt takımlarından ses geliyordu 700 tl kadar masraf ederek tüm bakımlarını da yaptırdık araç sorunsuz biniyorduk. Ancak arabayı alırken elden borç almıştık ödemelerde sıkıntı çekeceğimizi anladık ve aynı durumda aracı satış ilanıyla sattık. Alan kişi geldi aracı satıştan önce kendisine teslim ettik bir servise götürüp göstersin diye bu kişi aracı yetkili servise götürmeyip kendi tamircisine götürmüş ve aracı beğendiklerini söyleyerek satışı gerçekleştirdik.
Asıl durum bundan sonra. Aracı alan kişi 2 gün sonra arabayı servise götürdüğünde km düşürülmüş olduğunu söylüyorlar bana arabayı geri al dedi bende arabayı aldığım kişiye gittim bana aracın bize satılmadan önce 2 sefer expertize girdiği raporlarda aracın düşük km olduğu görülüyor bu raporlar şu anda bizim elimizde mevcut.araştırmalar sonucunda aracın koca elinden izmir bir galeriye geldiği oradan bir astsubayın aldığı oda bizim aldığımız kişiye sattığı ortaya çıkıyor yani biz aracı almadan önceki tarihlerde bu araç km oynanmış. Burum karşısında yargı süreci sizce ne olur bizden önce aracı alan kişiler bizim bu konuyla yani km olayıyla ilgimizin olmadığını beyan ediyorlar biz saygın bir aile olarak ne yapmamız gerekiyor
İsmail bey alan arkadaşta da suç yok sizde de suç yok sonuçta ona aracı baktır demişsiniz ama bence arkadaş dava açarsa onu lehine sonuçlabilr..fakat yine de bir avukata danışmak lazım..