Öncelikle geçmiş olsun. Maalesef hayatımızda her türlü konu için mutlaka bir diyeceğimiz olduğu için hepimiz bir anlık gafletle bu tür yollara başvuruyoruz ki gene zararı kendimize oluyo. Halbuki 170.000 km ye gelen aracın 100.000 km ye gelen araçtan ne gibi bir eksiği olabilir ki diye düşünüyorum...60 yaşında birisi ile 20 yaşında birisi tavla oynarlar, 20 yaşındaki yener ve 60 yaşındakiyle dalga geçer. 60 yaşındaki çok sinirlenir içerler bu duruma ve der ki sen benle dalga geçiyorsun bana yaşlandın diyorsun ama bakalım sen benim yaşıma gelebilecek misin? ben senin yaşını geçeli 40 sene oldu!!! Ben buradan yola çıkarak bu şekilde düşünüyorum. Ancak kandırılmış olmak gerçekten vahi...Galericiye gelince, bnimde galerici tanıdıklarım var ve araba alırken genel durumuna ve parasına bakarak alırlar km si düşürüldü mü diye bakmazlar. Sonucun böyle olmasına bir yandan da adınıza sevindim, ikinci elden uzak durma konusuna gelince bundan sonra daha dikkatli olmak gerekir aceleye gelebilecek konu değil bu...