havalar ısınınca bol dur kalklı eskişehir de sıfırladığım sayaç önce 5,5 ten başladı,, 4,5 e kadar düştü.. şimdi 4,7 gibi birşey.. tamam ekonomik kullanıyorum ama bu kadar da olmaz değil mi arkadaşlar..
havalar ısınınca bol dur kalklı eskişehir de sıfırladığım sayaç önce 5,5 ten başladı,, 4,5 e kadar düştü.. şimdi 4,7 gibi birşey.. tamam ekonomik kullanıyorum ama bu kadar da olmaz değil mi arkadaşlar..
boşver abi ekonomiyi bas gaza sen![]()
Keyif BMW'Dir...
pörfekt olmuş.
2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo
benidme 4.8 ankara trafiginde iyi rakam bence![]()
İyiymiş,tebrikler...kıskandım (6.8 lerde geziniyoz)
ben denedim 4.5 ilk sıfırlamadan itibaren sıcak motorla düz yolda gaza bas çek ile mümkün ama motor soğudumu kısa mesafede şehir içinde 6 ya yaklaşır
ahaha benim ferrari 6.9 yakıyordu bugun biraz daha zorladım 7.0 ı gördüm azimliyim 8.5 falan görücem bu gidisle)
valla bravoda ekonomık kullanımda 5.8 falan oluyor hıc bakmadan allah ne verdıyse basınca 6.3-6.5 yakıyor...kasmaya gerek yok otture otture kullanırım
ya arkadaşlar o kadar da değil şehir içinden kastınız heralde 8-10 km gidiyorsunuz sonra bi dur kalksa onun şehir içinden saymayın kaçıncı vitese kadar çıkabiliyorsunuz merak ettim ben şehir içinde en fazla 2 ye çıkıyorum o da 1 dk sürmüyor hop dur kalk gelin bakalım benim memlekette yapın onu da görelim sinoba beklerim. yok illada ben o kadar az yakarım her yerde diyorsanız sizden ders almak isterim saygılar...
herkes aynı değerde yakacak değil
farklı şehirler farklı trafik ve yol durumları var.
ayrıca pilotaj ve yakıt faktörü...
yakıtlarınız normal
Yaw benimki neden 7.4![]()
benim araç su an 5.2 trafik ışıklarında bekleme ara sokaklara girme araçta 4 kişi binme 4 vitesten yukarısını görememe hepsi var bunun içinde yeterki 2500 devir üstüne çıkma ve gaza her zaman basma![]()
istanbul için normal
sürdüğün yol dur kalklar aldığın mazotun kalitesi..senin aracı devirli sürmen kısa mesafe sürmen...vs.vs.
araca yinede baktır...debimetre ve turbo basınç sensörü...fazla yakmaya bu ikisi neden olur...
chip takıldı benim arabaya.yazılım değil ama harici kutu gibi bişey.üzerinde iki tane tuş var.adam onların ikisinide üçe getirdi performansı arttırmak içn.birisi turbo basıncını birisi enjektöre ayar veriyo.dedi performans arttı.yakıt ilk başlar bu kadar fazla değildi ama şimdi coştu taa
%40 şehir içi %60 şehir dışı günlük 150 km yol ortalamam şu an 4.2
ortalama hızada baktım simdi 72
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri