yakında arabanın iç döşemesi bordo die de ceza yiyebilrzçok aşırı traji komik olaylar ya bunlar... polisin canı çorba çekmiş bnce
viraj içi aydınlatma, skydome v.b. özellikler için yazılan cezaları veya ceza yazma teşebbüslerini duydukça bir klima reklamı aklıma geldi. reklamın sonunu "yuhaaooo dedirten cezalara son" şekline çevirirseniz bu paylaşılan konulara çok uygun olacaktır
Mitsubishi Klima 2 - YouTube
yakında arabanın iç döşemesi bordo die de ceza yiyebilrzçok aşırı traji komik olaylar ya bunlar... polisin canı çorba çekmiş bnce
Adamlarda haklı fiatta artık lüx arabalarda olan donanımlar var.Görünce onlarda inanamıyor![]()
2011 Doblo premio+Konfor paket
karnı acıkmış corba beklemiş senden![]()
benim bildiğim kadarı ile aracın kaputu yada tavanına film çekilebiliyo...belli ki bu sefer karşılaştığınız memur arkadaş bi nafaka talebinde bulunmuş gibi geldi bana...
Arkadaşlar tekrar merhaba,
Bu konuyla ilgili şöyle gelişmeler oldu. Foruma başlık açmadan önce aynı yazıyı emniyet genel müdürlüğüne mail yoluyla da yazmıştım.
Salı günü işyerinde masa telefonum çaldı. Arayanın trafik şubeden polis memuru olduğunu olayı araştırdığını söyledi. Verdiğim resimlerde plakamın sansürlü olduğunu söyleyerek benden aracımın plakasını istedi. Cam tavan ibaresinin ruhsatta yazıp yazmadığı kontrol edilip size geri dönüş yapılacak dedi.
Dün (çarşamba) trafik şube müdürlüğünden e-posta geldi. Aynen yazıyorum buraya:
Sn. B... P....;
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüzce yapılan inceleme neticesinde; söz konusu araç ile ilgili fatura ve diğer belgeler ile birlikte Bakırköy Trafik Tescil Büro Amirliğine gidip, gerekli düzeltme yapılmalıdır.
TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Ben de bunun üzerine hemen aşağıdaki cevabı yazdım:
Merhaba,
Öncellikle cevabınız için teşekkür ederim.
Nasıl bir gerekli düzeltme yapılması gerektiği hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misiniz?
Ben de buna binayen arabayı ve ruhsatı bana yanlış bir şekilde teslim eden Fiat yetkililerini şikayet edeyim.
Teşekkürler.
Canım sıkıldı, sinir oldum. Trafikte onlarca skydome'lu araç var ve eminim bunların hiçbirinin ruhsatlarında cam tavan ibaresi yoktur. Olan varsa söylesin lütfen.
![]()
Yeniden ruhsat çıkartmalısınız ve bunun için para vermelisiniz demek istemişler...
onu polis yapan zihniyeti .............
allah allah bide bu çıktı karşımıza, kardeşim aracın özelliği bu tavan folyo değilki yahu, fabrika çıkışı cam tavan, cam tavanı geçtik hangi aracın sunroof u ruhsatta yazılı, sunroof skydome kadar tavanı kaplamasada nihayetinde cam yada dıştan görünüşte siyah görünür, cabrio nedemek bilmeyip, ceza kesmeye çalışan zihniyetten ne beklersin... inşallah bizimde başımıza gelmez... billypostman istanbulun neresinde seni çevirdi bu polisler artık o garnizonda gezmeyelim bari![]()
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
sadece gülüyorum![]()
Bende de skydome'lu punto evo var. Skydome'lu ilk aracım. Diğer kullandığım araçlarımdan farklı olarak ruhsatta cinsi: otomobil yerine cinsi: "otomobil (Çok amaçlı) yazması. Muhtemelen bu yazım tarzı aracın aksesuarlı olduğunu belirtiyor. Trafik tescilde bu şekilde ayrım yapıldığını düşünüyorum. Renk ise beyaz yazıyor. Aracım 2012 model 2011 ekim trafiğe çıkışlı.
Evo MyLife versiyonunu alanlar yandı o zaman.
onlarda tamponda siyah![]()
Bu gibi haberlerden sonra skydomeluların 2. el piyasası tutmuyomuş diyorlar![]()
O kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız, güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
ülkemizde maalesef bir olayı ne kadar çok kurcalarsan başına o kadar iş açılır
duyarsız olacaksın görmezden geleceksin hakkını aramayacaksın çünkü sistemin istediği bu. ne zaman sesini çıkartırsan ne kadar çok hakkını ararsan o kadar başın derde girer ve haklıyken haksız duruma düşersin![]()
şimdi ruhsatınızı değiştirmek için hem zaman hem para harcıyacaksınız hemde canınız sıkılacaktecrübeyle sabit tıpkı şu an yaşadığınız gibi.
inşallah bir an önce tatlıya bağlanır![]()
saçmalamışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
İzmir-Seferihisar arasında beni durduran trafik polisi ehliyetimdeki foroğrafın en eski 6 aylık olması gerektiğini söylemişti, ben de ona, "memur bey yani her altı ayda bir ehliyetimi yenileyecek miyim?" demiştim...
Merhaba,
Uzun zaman sonra Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden cevap geldi:
Sayın; B... P...
İlgi sayılı yazıda belirtilen şikayet ile ilgili olarak bahse konu şahsın şikayetinde belirtmiş olduğu durum aracın artı özelliklerinin ruhsata işlenmemesi neticesinde meydana gelebilecek bir konudur bu tip durumların meydana gelmemesi için aracın ilk tescili sırasında araç özelliklerinin olduğu bilgi kısmının eksiksiz ve tam olarak başvuru dilekçesinde olması ve bu bilgilerin hatasız olarak ruhsata işlenmesi ile giderilebilecek durumdur. Bilginize . 23/12/2011.
Cam tavan vardır diye ruhsata yazılması gerekiyor anlaşılan.
Şimdi Fiat'ı nasıl şikayet etsek?![]()
Arkadaşlar konuyu hortlatayım haberiniz olsun..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri