2011 fiorinoyada cam filimi var diye ceza kesilmiş.halbuki fabrika çıkışlı siyah cam.şu an mahkemelik kararı yazacağım gptr ye.eğitim şart.
Maalesef böyleleri de var.Polis devleti olunca normal bir durum aslında.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
2011 fiorinoyada cam filimi var diye ceza kesilmiş.halbuki fabrika çıkışlı siyah cam.şu an mahkemelik kararı yazacağım gptr ye.eğitim şart.
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
bence o polis tavanı folyo zannetti ve bunun için aracı durdurdu.siz ona cam tavan olduğunu söyleyincede kendini haklı çıkartmak için böyle bir bahane buldu.amcamın arabalarının çoğu işiyle ben ilgilenirim bugüne kadar en az 6-7 aracı cam tavanlıydı ve hiçbirinin ruhsatında yazmıyordu cam tavanlı oluşu.maalesef üniformayı giyince kendini padişah zannedenlerdenbirine denk gelmişsiniz...
Haklısınız, bana da öyle olmuş gibi geliyor.
Birmot'ta çok yardımcı olmaya çalıştılar sağolsun. Fakat onlar da şaşkınlık yaşadı durumu öğrenince. Aracın uygunluk belgesini yanımda bulundurmamı, bir daha böyle bir durumla karşılaştığımda o belgede aracın tek rengi olduğunu bunun da BEYAZ olduğunu göstermemi söylediler.
Büyük ihtimal "ya tutarsa" mantığıyla hareket etti polis. Benzer durumla karşılaşabilecek arkadaşlara tavsiyem; açıklama yapmaları, açıklamadan anlamıyorlarsa bağla kardeşim.. ben aldırmasını bilirim şeklinde rest çekmeleri olabilir. Sözün bittiği yerdeyiz maalesef.
vıraj ıcı aydınlatmada da soylemıstım bı arkadasımızın basına gelmıstı sımdıde soyluyorum o zaman bana tepkı gostermıstı bıkac kısı BÖYLE ADAMALAR POLİS İSE BEN BU ÜLKEDE BAŞBAKANIM!!GERIZEKALILAR O UNIFORMAYI GIYINCE KENDILERINI PADISAH SANIYOR!!! TABI YINE SOYLUYORUM ISINI YAPAN POLISLERI TENZIH EDIYORUM!!!
Araçlarımızın kullanım klavuzlarını araç içinde bulunduralım bundan sonra,nerede ne zaman bir terslik çıkacağı belli değil bu memlekette...
saçmalığın daniskası bence o işin içinde başka iş var gibi..
Çok afedersiniz polis gerizekalıymış... Allah akıl fikir versin.
karnı açmış üşümüş corba içecekmiş o.yada sopa istemiş.2 sinden biri mutlaka
bundan 10 sene önce dikiz aynasındaki sinyal lambalarına takmışlardı,şimdi de dunu duyuyorum çok ilginç.Türkiye gerçeği
Yok artık ya !
Böyle giderse active lerin boyasız ayna ve kapı kollarına da iki renk ruhsata işletmemişsiniz deyip aracı bağlayıp ceza kesicekler!
Konu thekafkef tarafından (12/12/2011 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir.
Ford Focus 182 Ps Ecoboost
Allah akil fikir versin, Bu tip olaylara maruz kalmak bile sinir bozucu gercekten
StrucTuraL EngiNeeR
ismini alsaydın yada bulunduğu polis aracın plakasını şikayet etseydin herife bak yaaa cezamı kesilirmiş
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri