bnce hiç uğraşma sat arabanı skydommeli bişi al![]()
2006 model grande puntoya serviste şuan skydome taktırma imkanım varmı acaba yoksa direk fabrika çıkışımı o şekilde oluyor?
bnce hiç uğraşma sat arabanı skydommeli bişi al![]()
TSİ Jetta.
bu konuyu bnmde ogrenmem lazim skydome lu t jet dynamick yk olm![]()
Fabrika çıkışlı geliyor sonradan yapılması mümkün olmaz bence.. anca sunroof yaptırırsın. Çok istiyosan skydome sat skydome lu al bi tane![]()
arkadasalrında dediği gibi skydowe sonradan takılacak bişey degil ancak sanrofff taktırabılırsın
satıp almak en iyisi bencede...
teşekkürler herkeze
bence yapılır sonuçta skydome dediğimiz de aynı yöntem deil mi sadece arka ksım açılmıo bildiği kadarıyla tabi orjinali gibi olmaz ancak yapılabilinir
Sonradan skydome takilamazsatip sky li bir arac almak en mantiklisi..
bencede en mantıklısı satıp skydome almak....sonuçta arabanın orjinalliğiyle oynuyacaksınız...
hazır böle bi konu varken sorayım o zmn skydome lu arkadaşlara şimdi geçn ağaçlı ya gittim fikrimi değiştirdiler evo alcm o zmn dedim skydome da olsn onlarda dedi ki skydome çok sorun çıkarıo dedi bu doğru mu bakımı fln çokmuş
Alakası yok... Aracınızın garantisi bitmediği sürece sorun çıkarsa bile garanti kapsamına girer... Bakımındada hiç birşey yok... Yazın sürekli kullanacaksınız 2 haftada bir skydomun gidip geldiği mekanizmayı temizliyim az bir yağlama yapmalısınız... Çünkü toz topraktan arındırmak için... Keyfi yeter...
Anıl boşver be kardeşim. Gel senin aracın direklerini keselim tamamen üstünü açalım.![]()
Ellerinde sky yoksa kaçırmamak için derler yoksa onllara ne skylı olmuş olmamış , ben bakım bile yapmıyorum kışa girerken siliyorum hooop yardır mürsel![]()
aracım ağustos 2007 den beri trafikte skydome hiç sorun çıkarmadı saat gibi çalışıyo.
5 senedir kullanıyorum ne bakım yaptım ne bişey mis gibi çalışıyor yazın bazen cok sicakta kalırsa acarken takılma oluyor o da yağlamayla ya da zamanla düzeliyor zaten skydome lu al bence de ama tek kötü yanı kışın araç biraz daha soğuk oluyor binerkenağaçlıdan alcaksan al ama servisi tavsiye etmem başka yere git derim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri