Bu aralar trafik polislerinin kota sorunu var galiba. Hepsi ceza avına çıkmış.
benzer durum benimde başıma gelmişti. kota sıkıntısı olan polisler herşeye ceza yağdırırken şehir içinde akşam çevirmeye takıldım. ama dikkatlerini çekmiş ilk seferde çevirmemişlersen sürekli buralardan dönerken sisleri açıp kapatıyosun gibi bişeyler söyledi bende açıkladım durumu. direksiyonu çevirdikçe sislerin yandığını görünce söylediği tek şey " ben diğer arkadaşlara da söyleyimde seni görünce ceza yazmasınlar" oldu
daha sonrası malum kaça aldın kaç model muhabbetine girdiler
![]()
Bizim Adminlerden birinde Megane RS var,arkada standart çift çıkışlı egzozt takılı,polisleri ikna etmekten veya edememekten sıkıldığı için aracında olmayan kullanım klavuzunu tekrar satın aldı,şimdi polislere aracın klavuzunu gösteriyor ve geçiyor.
Demem o ki hepimiz klavuzları araçlarımızda taşıyalım...
Vay.be.sitede.ne.kadar.çok.emniyet,polis.düşmanı.v armış.ama.araç.sahibi.haklı.bu.konuda.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
yeni araçların özelliklerine göre biz öğretmenlere nasıl hizmet içi eğitim veriliyorsa trafik polisi arkadaşlarada verilmeli..
arkadasım geçmis olsun aynı olay benim basıma yazın kuşadasında geldi memmue arkadas geldi sisler yanıyı dedi bende hayır yanmıyor dedim kuşadasında kuş beyinli bir polisti hayır dedim onlar viraj içi aydımlatma dedim ama nafile hade bu adam kavşakta düzenlenme yapıyordu işi gücü bıraktı sanki etrafta başka araç yokmuş gibi başladı polimige bide nedese sevinirsiniz benim arabada yok böyle bişey olmadı başka polis daha ona katıldı yok camlar da filimmi var ehliyet ver gibi tabi bu arada kavsak arapaçı eşim emsonunda çıldırdı neneular sizin başka işiniz yokmu be kardeşim yok ceza yazıcaz degince attım suratına ruhsatı kilitledim arabamı sen görürsün dedim o ruhsatı nasıl vereceksindedim tl çıkardım ararmış gibi yaptım dayı dedim böyle böyle dedim memurda duyuyor du sehrin tan neresinde oldugunu söyledim kapadım tel.i ve yürümeye başladı bu arada volkan konak konserveriyordu sahilde baktım arkamdan koşarak yetişti özür diledi bana sordu kimi aradın diye bende dayımı dedim okimdiye sordu seni birazdan aralar dedim ve uzadım
Yeni mezun hiçbir şey olamayan bir kısım insan polis olursa olacağı o.Sözüm meclisten dışarı(iyi polisleri tenzih ederim)
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hocam geçmiş olsun cezayı öde gerkeni yap
ben aracı yeni aldığımda memleketten dönerken benim sisler yanıyordu polis durdurdu ceza kesecekti yıktım ortalığı bi 15 dk tartıştıktan sonra 5 ceza puanı kestiler gönderdiler keşke sende biraz bastırsaydın
ya böyle sığırlar var mı Allah hepimizi korusun böyle at gözlülerden
daha önce benzer konu açmıştım bende...benım sısler yanarken durdurdu ve sıslerın yanıyor dedı bende tersını ıddaa etmıstım vıraj ıcın aydınlatma dıye..yemıstı bızımkı hatta burda konu da açmıstım...keske dedıgım gıbı ıtıraz edıp hatta kavga cıkarsaydınız)) gecmıs olsun herseye ragmen
Polisle kavga edeceklere ve kavga et diyenlere sesleniyorum.Polisle kavga etmenin cezasının ne olduğunu bilerek mi söylüyorsunuz bilmeden mi söylüyorsunuz kavga et diye?Eminim bilmeden söylüyorsunuzdur.Bilseniz söylemezseniz bundan da bu kadar eminim.Görevli Polis Memura mukavemet artı görevli Polis memurunun görev yapmasını engellemekten hakkınızda iki suçtan dava açılır.C.Savcısı mevcutlu ister böyle durumlarda.Bir gece nezarethanede misafir edilirsiniz.Ertesi gün C.Savcısı tutuklama talebiyle mahkemeye sevk eder.Mahkeme % 90 tutuklar ama merak etmeyin öbür mahkemede % 100 ser kalırsınız.Ama öbür mahkeme ne kadar zaman sonra olur bilemem tahmini 30-40 gün sürer diye biliyorum. Sonra hakkınızdaki davalar neticesinde 2 sene kadar adliyeye gider gider gelirsin.2-3 Mahkemeye katılmazsın hakim karar verecektir ama sen yoksundur.Bu defa mahkeme hakkında yakalama emri çıkartacak ve polis sabah 5 de evin kapısını çalacak ve karakola götürüp mesai saati başlayınca mahkemeye çıkartacak seni.Hakimden yiyeceğin fırçayı söylemiyorum daha.Karar neticesinde ise muhtemelen 7-8 bin TL kadar para cezası alacaksın.Bu parayı ödeyemezsen hakkında icra takibi başlayacak icra parayı tahsil edemezse 7-8 bin TL nin karşılığı kaç güne denk geliyorsa o kadar cezaevinde yatacaksın.Sonrada cezaevinde yediğin yemeğin parasını sen cezaevinde iken ailenden tahsil edecekler.Bunu polisle kavga edecek arkadaşımız varsa bilsin öyle kavga etsin.Burada hiçbir arkadaşımızın başına bunların gelmesini istemem.Onun için öyle bilmeden sallamak yok kimseyi yanlış yönlendirmeyin.
Konu Ersal tarafından (30/11/2011 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.
Eray bey nekadar doğru yazmış. Birbirimize yanlış şeyler önermeyelim bilmeden. Trafikçiden trafikçiye fark var. beş parmağın beşi bir değil artislik yapacam derken ofsayta düşmeyin. Ortada bir haksızlık varsa yasal yollarla hak aranmalı. Benim şansıma hep insaflı trafikçiler denk geldi sanırsam her defasında uyarıldım. Gıcıklık yapanda oldu ama yine cezasız kurtuldum. 11 yıllık şoförlük hayatımda 1 park cezam 1 de radar cezam var. Haa bide aracımı çekmişlerdi orda yine park cezası ödemiştim![]()
BY Turbo SPORT 150 HP
+10000000000
İlgili mahkemeye basvurarak ve yetkılı servıs veya üretıcı dırmadan,bılırkısı raporu gıbı aracınızın sola-saga donuslerde gece gunduz farketmeden sıs farlarının otomatık donanımdan kaynaklandıgı ıcın yandığına daır belge alırsanız hakımde tahmınımce cazayı ıptal eder polısle askerle tartısmaya ne gerek var adama sen benım kım oldugumu bılıyorusun,tarzından yaklasırsanız elbette yazmayacagı varsa yazar.
Normal vatandasada bu sekılde dıklesırsenız ya kufur eder ya dalar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
benim kavgadan kastım polise yumruk tokat girmek değil tabiki...bana böyle bir konudan HİÇBİR POLİS CEZA YAZAMAZ!!!! BENDE BUNU İDDAA EDİYORUM! EĞER GÖREVİNİ YAPIYORSA BİLECEK YAPTIĞI İŞİ! ÖYLE BELİNE SİLAH AĞZINA DÜDÜK ALMAKLA BİTMİYOR! TABİ ÜLKEMİZDE HER DEVLET İŞİNDE OLDUĞU GİBİ KADROLUYUM KENDİMİ GELİŞTİRMEME GEREK DENİLDİĞİ İÇİN BUNLARI GÖRMEK İMKANSIZ!! BAKIN ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM TÜM POLİSLERDEN BAHSETMİYORUM İŞİNİ MUTLAKA İYİ YAPANLAR VARDIR...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri