Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
60 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Viraj aydınlatma ve ceza hadi burdan buyrun.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ömer özer
    siromar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 244

Alıntı maccoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gösterdim hocam göstermezmiyim bakın dedim direksiyonu çevirdiğim taraftaki sis lambası yanacak dedim sinyal yakıncada yanıyor dedim hepsini gösterdim yok adam inanmıyor birde bana sen yaptırmışsın böyle hava için diyor saç baş yoldum sinirden adam komedi gibiydi.

Neyse avukat bir akrabam var ve ona gittim davayı açacağız yanlız bana kanıt lazımmış sislerimin açık olmadığına dair onuda oradaki esnafların güvenlik kameralarından kanıtlayacağız.
    Valla Allah sabir versin hocam baskalarindan korusun
    StrucTuraL EngiNeeR

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Bu aralar trafik polislerinin kota sorunu var galiba. Hepsi ceza avına çıkmış.

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı SKELETER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu aralar trafik polislerinin kota sorunu var galiba. Hepsi ceza avına çıkmış.
    deprem vergilerinden yol yapınca, bedelliden gelecek para yetmemiştir van'a yapılacak yatırımlara. her ay 1 koçan yerine 2 koçan veriliyordur memurlara herhalde

Yusuf KARABAY
    pkn87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 8

benzer durum benimde başıma gelmişti. kota sıkıntısı olan polisler herşeye ceza yağdırırken şehir içinde akşam çevirmeye takıldım. ama dikkatlerini çekmiş ilk seferde çevirmemişler sen sürekli buralardan dönerken sisleri açıp kapatıyosun gibi bişeyler söyledi bende açıkladım durumu. direksiyonu çevirdikçe sislerin yandığını görünce söylediği tek şey " ben diğer arkadaşlara da söyleyimde seni görünce ceza yazmasınlar" oldu daha sonrası malum kaça aldın kaç model muhabbetine girdiler

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Bizim Adminlerden birinde Megane RS var,arkada standart çift çıkışlı egzozt takılı,polisleri ikna etmekten veya edememekten sıkıldığı için aracında olmayan kullanım klavuzunu tekrar satın aldı,şimdi polislere aracın klavuzunu gösteriyor ve geçiyor.
    Demem o ki hepimiz klavuzları araçlarımızda taşıyalım...

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Vay.be.sitede.ne.kadar.çok.emniyet,polis.düşmanı.v armış.ama.araç.sahibi.haklı.bu.konuda.
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay.be.sitede.ne.kadar.çok.emniyet,polis.düşmanı.v armış.ama.araç.sahibi.haklı.bu.konuda.
    polisler ellerinde ceza koçanı sokakta araç kovalarlarsa,kimseninde onlarla dost olmasını bekleyemezsiniz.
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

yeni araçların özelliklerine göre biz öğretmenlere nasıl hizmet içi eğitim veriliyorsa trafik polisi arkadaşlarada verilmeli..

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

. .
    Ersal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 341

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni araçların özelliklerine göre biz öğretmenlere nasıl hizmet içi eğitim veriliyorsa trafik polisi arkadaşlarada verilmeli..

İşte bu...+1000 Tayfun hocam sizi alkışlıyorum.Millet olarak tek eksiğimiz var o da eğitim..

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı Ersal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte bu...+1000 Tayfun hocam sizi alkışlıyorum.Millet olarak tek eksiğimiz var o da eğitim..
    kesinlikle eğitim..o arkadaşı emniyet müdürlüğü eğitime alsaydı bakın araçlarda artık böyle birşey var durum bu bu bu diye anlatsaydı arkadaş o cezayı yazmaz bizde burda bunları konuşuyor olmazdık diye düşünüyorum..

tansel ustun
    cnc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Evo Kirmizi
    Plaka
    39 sk 517
    Edilen teşekkür: 19

Standart sisler

arkadasım geçmis olsun aynı olay benim basıma yazın kuşadasında geldi memmue arkadas geldi sisler yanıyı dedi bende hayır yanmıyor dedim kuşadasında kuş beyinli bir polisti hayır dedim onlar viraj içi aydımlatma dedim ama nafile hade bu adam kavşakta düzenlenme yapıyordu işi gücü bıraktı sanki etrafta başka araç yokmuş gibi başladı polimige bide nedese sevinirsiniz benim arabada yok böyle bişey olmadı başka polis daha ona katıldı yok camlar da filimmi var ehliyet ver gibi tabi bu arada kavsak arapaçı eşim emsonunda çıldırdı neneular sizin başka işiniz yokmu be kardeşim yok ceza yazıcaz degince attım suratına ruhsatı kilitledim arabamı sen görürsün dedim o ruhsatı nasıl vereceksindedim tl çıkardım ararmış gibi yaptım dayı dedim böyle böyle dedim memurda duyuyor du sehrin tan neresinde oldugunu söyledim kapadım tel.i ve yürümeye başladı bu arada volkan konak konserveriyordu sahilde baktım arkamdan koşarak yetişti özür diledi bana sordu kimi aradın diye bende dayımı dedim okimdiye sordu seni birazdan aralar dedim ve uzadım

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Yeni mezun hiçbir şey olamayan bir kısım insan polis olursa olacağı o.Sözüm meclisten dışarı(iyi polisleri tenzih ederim)

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

hasan özcan
    hasanozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06B
    Edilen teşekkür: 13

hocam geçmiş olsun cezayı öde gerkeni yap
    ben aracı yeni aldığımda memleketten dönerken benim sisler yanıyordu polis durdurdu ceza kesecekti yıktım ortalığı bi 15 dk tartıştıktan sonra 5 ceza puanı kestiler gönderdiler keşke sende biraz bastırsaydın

ilker köse
    sehzadeamasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 77

ya böyle sığırlar var mı Allah hepimizi korusun böyle at gözlülerden

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Alıntı maccoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam lambalardan dönüş yaparken köşede duran polis çevirdi ve sis lamban yanıyor diyerek ceza keseceğim dedi kendisine onlar viraj aydınlatma direksiyonu çevirince kendisi yanıyor desemde ve göstermeme rağmen hayır sislerin yanıyordu beni görünce kapattın diyip cezayı yapıştırdı. Resmen sinir oldum adama bir türlü izah edemedim nuh diyor peygamber demiyor ya bu cezaya nerde ve nasıl bir itiraz edebilirim acaba bilen var mı?
    daha önce benzer konu açmıştım bende...benım sısler yanarken durdurdu ve sıslerın yanıyor dedı bende tersını ıddaa etmıstım vıraj ıcın aydınlatma dıye..yemıstı bızımkı hatta burda konu da açmıstım...keske dedıgım gıbı ıtıraz edıp hatta kavga cıkarsaydınız )) gecmıs olsun herseye ragmen

. .
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Polisle kavga edeceklere ve kavga et diyenlere sesleniyorum.Polisle kavga etmenin cezasının ne olduğunu bilerek mi söylüyorsunuz bilmeden mi söylüyorsunuz kavga et diye?Eminim bilmeden söylüyorsunuzdur.Bilseniz söylemezseniz bundan da bu kadar eminim.Görevli Polis Memura mukavemet artı görevli Polis memurunun görev yapmasını engellemekten hakkınızda iki suçtan dava açılır.C.Savcısı mevcutlu ister böyle durumlarda.Bir gece nezarethanede misafir edilirsiniz.Ertesi gün C.Savcısı tutuklama talebiyle mahkemeye sevk eder.Mahkeme % 90 tutuklar ama merak etmeyin öbür mahkemede % 100 ser kalırsınız.Ama öbür mahkeme ne kadar zaman sonra olur bilemem tahmini 30-40 gün sürer diye biliyorum. Sonra hakkınızdaki davalar neticesinde 2 sene kadar adliyeye gider gider gelirsin.2-3 Mahkemeye katılmazsın hakim karar verecektir ama sen yoksundur.Bu defa mahkeme hakkında yakalama emri çıkartacak ve polis sabah 5 de evin kapısını çalacak ve karakola götürüp mesai saati başlayınca mahkemeye çıkartacak seni.Hakimden yiyeceğin fırçayı söylemiyorum daha.Karar neticesinde ise muhtemelen 7-8 bin TL kadar para cezası alacaksın.Bu parayı ödeyemezsen hakkında icra takibi başlayacak icra parayı tahsil edemezse 7-8 bin TL nin karşılığı kaç güne denk geliyorsa o kadar cezaevinde yatacaksın.Sonrada cezaevinde yediğin yemeğin parasını sen cezaevinde iken ailenden tahsil edecekler.Bunu polisle kavga edecek arkadaşımız varsa bilsin öyle kavga etsin.Burada hiçbir arkadaşımızın başına bunların gelmesini istemem.Onun için öyle bilmeden sallamak yok kimseyi yanlış yönlendirmeyin.
    Konu Ersal tarafından (30/11/2011 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.

20. Bu mesajı için 3 kişi Ersal'ye teşekkür etti:

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Polisle kavga edeceklere ve kavga et diyenlere sesleniyorum.Polisle kavga etmenin cezasının ne olduğunu bilerek mi söylüyorsunuz bilmeden mi söylüyorsunuz kavga et diye?Eminim bilmeden söylüyorsunuzdur.Bilseniz söylemezseniz bundan da bu kadar eminim.Görevli Polis Memura mukavemet artı görevli Polis memurunun görev yapmasını engellemekten hakkınızda iki suçtan dava açılır.C.Savcısı mevcutlu ister böyle durumlarda.Bir gece nezarethanede misafir edilirsiniz.Ertesi gün C.Savcısı tutuklama talebiyle mahkemeye sevk eder.Mahkeme % 90 tutuklar ama merak etmeyin öbür mahkemede % 100 ser kalırsınız.Ama öbür mahkeme ne kadar zaman sonra olur bilemem tahmini 30-40 gün sürer diye biliyorum. Sonra hakkınızdaki davalar neticesinde 2 sene kadar adliyeye gider gider gelirsin.2-3 Mahkemeye katılmazsın hakim karar verecektir ama sen yoksundur.Bu defa mahkeme hakkında yakalama emri çıkartacak ve polis sabah 5 de evin kapısını çalacak ve karakola götürüp mesai saati başlayınca mahkemeye çıkartacak seni.Hakimden yiyeceğin fırçayı söylemiyorum daha.Karar neticesinde ise muhtemelen 7-8 bin TL kadar para cezası alacaksın.Bu parayı ödeyemezsen hakkında icra takibi başlayacak icra parayı tahsil edemezse 7-8 bin TL nin karşılığı kaç güne denk geliyorsa o kadar cezaevinde yatacaksın.Sonrada cezaevinde yediğin yemeğin parasını sen cezaevinde iken ailenden tahsil edecekler.Bunu polisle kavga edecek arkadaşımız varsa bilsin öyle kavga etsin.Burada hiçbir arkadaşımızın başına bunların gelmesini istemem.Onun için öyle bilmeden sallamak yok kimseyi yanlış yönlendirmeyin.
    Eray bey nekadar doğru yazmış. Birbirimize yanlış şeyler önermeyelim bilmeden. Trafikçiden trafikçiye fark var. beş parmağın beşi bir değil artislik yapacam derken ofsayta düşmeyin. Ortada bir haksızlık varsa yasal yollarla hak aranmalı. Benim şansıma hep insaflı trafikçiler denk geldi sanırsam her defasında uyarıldım. Gıcıklık yapanda oldu ama yine cezasız kurtuldum. 11 yıllık şoförlük hayatımda 1 park cezam 1 de radar cezam var. Haa bide aracımı çekmişlerdi orda yine park cezası ödemiştim
    BY Turbo SPORT 150 HP

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Alıntı eexelanss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray bey nekadar doğru yazmış. Birbirimize yanlış şeyler önermeyelim bilmeden. Trafikçiden trafikçiye fark var. beş parmağın beşi bir değil artislik yapacam derken ofsayta düşmeyin. Ortada bir haksızlık varsa yasal yollarla hak aranmalı. Benim şansıma hep insaflı trafikçiler denk geldi sanırsam her defasında uyarıldım. Gıcıklık yapanda oldu ama yine cezasız kurtuldum. 11 yıllık şoförlük hayatımda 1 park cezam 1 de radar cezam var. Haa bide aracımı çekmişlerdi orda yine park cezası ödemiştim
    +10000000000

İlgili mahkemeye basvurarak ve yetkılı servıs veya üretıcı dırmadan,bılırkısı raporu gıbı aracınızın sola-saga donuslerde gece gunduz farketmeden sıs farlarının otomatık donanımdan kaynaklandıgı ıcın yandığına daır belge alırsanız hakımde tahmınımce cazayı ıptal eder polısle askerle tartısmaya ne gerek var adama sen benım kım oldugumu bılıyorusun,tarzından yaklasırsanız elbette yazmayacagı varsa yazar.
    Normal vatandasada bu sekılde dıklesırsenız ya kufur eder ya dalar
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

. .
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok

Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +10000000000

İlgili mahkemeye basvurarak ve yetkılı servıs veya üretıcı dırmadan,bılırkısı raporu gıbı aracınızın sola-saga donuslerde gece gunduz farketmeden sıs farlarının otomatık donanımdan kaynaklandıgı ıcın yandığına daır belge alırsanız hakımde tahmınımce cazayı ıptal eder polısle askerle tartısmaya ne gerek var adama sen benım kım oldugumu bılıyorusun,tarzından yaklasırsanız elbette yazmayacagı varsa yazar.
    Normal vatandasada bu sekılde dıklesırsenız ya kufur eder ya dalar

+1000000000000

Zeynel kardeşimizinde dediği gibi;Servisten alınacak olan bu belge ile yazılan ceza mahkeme tarafından iptal edilebilir.

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

benim kavgadan kastım polise yumruk tokat girmek değil tabiki...bana böyle bir konudan HİÇBİR POLİS CEZA YAZAMAZ!!!! BENDE BUNU İDDAA EDİYORUM! EĞER GÖREVİNİ YAPIYORSA BİLECEK YAPTIĞI İŞİ! ÖYLE BELİNE SİLAH AĞZINA DÜDÜK ALMAKLA BİTMİYOR! TABİ ÜLKEMİZDE HER DEVLET İŞİNDE OLDUĞU GİBİ KADROLUYUM KENDİMİ GELİŞTİRMEME GEREK DENİLDİĞİ İÇİN BUNLARI GÖRMEK İMKANSIZ!! BAKIN ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM TÜM POLİSLERDEN BAHSETMİYORUM İŞİNİ MUTLAKA İYİ YAPANLAR VARDIR...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon