yeni araçların özelliklerine göre biz öğretmenlere nasıl hizmet içi eğitim veriliyorsa trafik polisi arkadaşlarada verilmeli..
yeni araçların özelliklerine göre biz öğretmenlere nasıl hizmet içi eğitim veriliyorsa trafik polisi arkadaşlarada verilmeli..
arkadasım geçmis olsun aynı olay benim basıma yazın kuşadasında geldi memmue arkadas geldi sisler yanıyı dedi bende hayır yanmıyor dedim kuşadasında kuş beyinli bir polisti hayır dedim onlar viraj içi aydımlatma dedim ama nafile hade bu adam kavşakta düzenlenme yapıyordu işi gücü bıraktı sanki etrafta başka araç yokmuş gibi başladı polimige bide nedese sevinirsiniz benim arabada yok böyle bişey olmadı başka polis daha ona katıldı yok camlar da filimmi var ehliyet ver gibi tabi bu arada kavsak arapaçı eşim emsonunda çıldırdı neneular sizin başka işiniz yokmu be kardeşim yok ceza yazıcaz degince attım suratına ruhsatı kilitledim arabamı sen görürsün dedim o ruhsatı nasıl vereceksindedim tl çıkardım ararmış gibi yaptım dayı dedim böyle böyle dedim memurda duyuyor du sehrin tan neresinde oldugunu söyledim kapadım tel.i ve yürümeye başladı bu arada volkan konak konserveriyordu sahilde baktım arkamdan koşarak yetişti özür diledi bana sordu kimi aradın diye bende dayımı dedim okimdiye sordu seni birazdan aralar dedim ve uzadım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri