Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Evo'm satıldı :( Honda mı alsam ?? :)

hasan çiçek
    hsncck26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 30

hocam bu işler internet üzerinden olmaz. sennde dedğn gibi adam 16 lıralık arabaya 18 19 istiyor.
    ama vti lara hç bakma derim temizini bulması gerçekten çok zor

cihan kesen
    speedy_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Bravo Hayal Mavisi
    Plaka
    16 ** 022
    Edilen teşekkür: 179

Alıntı hsncck26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bu işler internet üzerinden olmaz. sennde dedğn gibi adam 16 lıralık arabaya 18 19 istiyor.
    +10000000000
    20 25 isteyen bile war ama satan yok uçan olur elbet ama bu kadarda uçulmazki

Bekir Şahin
    Backer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 147

Alıntı speedy_16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +10000000000
    20 25 isteyen bile war ama satan yok uçan olur elbet ama bu kadarda uçulmazki
    Uçtuklarından satamadıklarının farkındalar hakkı olan parayı isteyenler zaten 2 gün durmuyor arabaları... Ne yapacağız bilmem. Vti o kadar az ki herkez her arabanın ne olduğunu ezbere biliyor resmen vti sorgulama diye konular var internette 300-500 sayfalık Acayip şaşırdım
    Konu Backer tarafından (10/11/2011 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.

ali ugurel
    aLLy_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    07 AD 876
    Edilen teşekkür: 24

Bekirim hayırlı olsun. İnşallah en kısa zaman da istediğin hondaya kavuşursun.

Murat Ay
    JuStHoBi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 16

Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 20211990

bir akrabamın aracı çok temiz bir vtec test ettim istanbula gelebilirsen kaçırma derim kesinlikle 5500den once ies kadar yakarsın vtecden sonra benzini düşünme
    Konu JuStHoBi tarafından (10/11/2011 Saat 18:48 ) değiştirilmiştir.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

yazmıyım dedim ama tutamadım kendımı, acaba çok yakar honda diyen kim honda kullandı çok merak ediyorum.şu an bende vtec2 (2005 civic) var kullandıgım güzergahın %80 i ş.dışı ve yakıt tüketimim 6.8 - 7 lıtre LPG yani 17 krş yapar!
    lütfen BİLİP BİLMEDEN YORUM YAZMAYALIM.
    2.Örneğimi vereyim; kuzenimde 2012 civic var ve sadece 2000 km de . ş.içi yakıt tüketimi 6.5 litre benzin.
    siz arabanın dilinden anladıktan sonra gerisi boş.honda basarsanız çok yakar ÇOK KAÇAR bu kadar basit.
    kesinlikle katılıyorum benim CRX çok ama çok az yakıyordu 1.6 16v di araba..honda zaten dizel motoru yeni yeni 4x4 lerine koymaya başladı adamlar gereksinim bile duymuyorlardı..honda nın lakabını bilen bilir zaten az yakar çok kaçar
    kesinlikle katılıyorum vti ler tamam süper araba motoru tipi on numara ama 23-24 istenecek bir durumda olan araba da değil bence..

Alıntı Backer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uçtuklarından satamadıklarının farkındalar hakkı olan parayı isteyenler zaten 2 gün durmuyor arabaları... Ne yapacağız bilmem. Vti o kadar az ki herkez her arabanın ne olduğunu ezbere biliyor resmen vti sorgulama diye konular var internette 300-500 sayfalık Acayip şaşırdım
    aynen kardeşim ama vti da temizini denk getirirsen ben bidaha satacağını düşünmüyorum..

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı FoGGy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle eski teknoloji bomboş araçlara bakmayın derim, hayati tehlikeleri var yani

Size bikaç öneri yapayım. Madem benzinli bakıyorsunuz...

1. Öneri

2. Öneri

3. Öneri

Buda son öneri

Sonuncusu muhtemelen kazalı araç ancak çok güzel

Diğerleride orjinale benziyo bikaç parçası boyalıdır muhtemelen. 2 3 bin liraya çok güzel hale getirilebilecek güçlü araçlar yani. Honda'dan altta kalmazlar. Konfor ve güvenlikte de hondayı geçerler yani.
    hocam sana sadece şunu söyliyim alfa romeo nun sadece elektronik-beyin arızaları almamak için yeterli sebeptir..ayrıca honda ile alfa arasında nerdeyse yarı yarıya yakıt farkı var..performans da cabası...

Bekir Şahin
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah

Alıntı aLLy_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bekirim hayırlı olsun. İnşallah en kısa zaman da istediğin hondaya kavuşursun.
    Eyvallah ali abi 4 ay aramadan pes etme diyorlar ama ben erken pes etcem sanırım arabasız olmuyor kararımızı HGT den yana kullanacağız gibi bakalım kısmet...
    Alıntı JuStHoBi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 20211990

bir akrabamın aracı çok temiz bir vtec test ettim istanbula gelebilirsen kaçırma derim kesinlikle 5500den once ies kadar yakarsın vtecden sonra benzini düşünme
    Bir arabaya bakınca böyle içiniz ısınırya bu arabaya bakınca o sıcaklığı hissedemedim eminim güzeldir temizdir ama ben içime sindiremedim ilginiz için teşekkür ederim

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılıyorum benim CRX çok ama çok az yakıyordu 1.6 16v di araba..honda zaten dizel motoru yeni yeni 4x4 lerine koymaya başladı adamlar gereksinim bile duymuyorlardı..honda nın lakabını bilen bilir zaten az yakar çok kaçar

kesinlikle katılıyorum vti ler tamam süper araba motoru tipi on numara ama 23-24 istenecek bir durumda olan araba da değil bence..

aynen kardeşim ama vti da temizini denk getirirsen ben bidaha satacağını düşünmüyorum..
    Bulsamda bulamasamda Alsam da alamasamda ondanda çok sürmez sıkılır satarım 5 aylık sıfır aracımı sattım ondan önce koleksiyonluk m3 üm vardı sattım Anneme yine resmen koleksiyonluk Opel frontera vardı onuda sattım çok durmuyor sıkılıyorum )

hocam sana sadece şunu söyliyim alfa romeo nun sadece elektronik-beyin arızaları almamak için yeterli sebeptir..ayrıca honda ile alfa arasında nerdeyse yarı yarıya yakıt farkı var..performans da cabası...
    Alfa yı da yakından tanıyorum Elektronik ağrıza olayı yaşamadım ama çok yaşayan varmış biliyorum harika bir ciğeri var ama yakıtta gerçekten sıkıntı Alfa uzunca bir süre tercihlerim arasına girmez Belki birgün Brera ile buluşuruz

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

bekir yalnız Honda hastalık oluyor pek fazla bırakanı görmedim crx alan vti istiyor vti alan typer istiyor onu alan integra onu alan prelude...... diye gidiyor

Bekir Şahin
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah

bekir yalnız Honda hastalık oluyor pek fazla bırakanı görmedim crx alan vti istiyor vti alan typer istiyor onu alan integra onu alan prelude...... diye gidiyor
    Bmw ve alfaromeo içinde aynı şeyi söylemişlerdi Honda ya binen herkez de dediğin level olayı var Bende çok şaşırıyorum Eğer aradığımızı bulamazsak ki şuan bulamıyoruz Bravo HGT bakmaya başladım artık ne yapayım ayağımı yerden kesmem lazım Bilmediğim memlekette çok sıkıntı markete gidesim bile gelmiyor

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Bmw ve alfaromeo içinde aynı şeyi söylemişlerdi Honda ya binen herkez de dediğin level olayı var Bende çok şaşırıyorum Eğer aradığımızı bulamazsak ki şuan bulamıyoruz Bravo HGT bakmaya başladım artık ne yapayım ayağımı yerden kesmem lazım Bilmediğim memlekette çok sıkıntı markete gidesim bile gelmiyor
    kardeşim sakın sakın sakın!! hgt nin lakabı bile Homurdanıp Gitmeyen Tosbağa dır acaip yakıtı var bildiğin gibi değil alfa yanında halt yemiş oarçaları aşırı pahalı..yok ben illaki alcam diyorsan da sadece sarı rengine bak çünkü sarılar yüzde yüz italyada üretim diğerleri Türk üretim bilgin olsun

Bekir Şahin
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah

kardeşim sakın sakın sakın!! hgt nin lakabı bile Homurdanıp Gitmeyen Tosbağa dır acaip yakıtı var bildiğin gibi değil alfa yanında halt yemiş oarçaları aşırı pahalı..yok ben illaki alcam diyorsan da sadece sarı rengine bak çünkü sarılar yüzde yüz italyada üretim diğerleri Türk üretim bilgin olsun
    Aman kardeşim naptın sen ya ciğerli bir HGT nin karşısında durabilen kaçtane vti 106 gti var ? Ben chipli bravo 1.6 105 imle Fethiye'de birtane ilk sahibinden HGT vardı amcam 55 yaşında parmağının ucunda oynatıyordu

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Aman kardeşim naptın sen ya ciğerli bir HGT nin karşısında durabilen kaçtane vti 106 gti var ? Ben chipli bravo 1.6 105 imle Fethiye'de birtane ilk sahibinden HGT vardı amcam 55 yaşında parmağının ucunda oynatıyordu
    hocam benim birader birebir CRX ile elledi bir güzel hgt yi hemde 3-4 boy fark ile vti da en az o kadar fark atar..

youtube ye hgt-crx yaz videolarda görürsün öle çok efsane yaratılacak bir araba değil..he arabanın gidişi falan fena değil motoru süper 5 silindir süper bir sesi var ama vti crx vts ve 106 kadar iyi yürümüyor yürümediği gibi çok fena da yakıtı var..

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

bu arada senin 1.6 105 lik bravoyu bırak 120 liği gelse yine hgt yi geçemez zaten adamın parmağında oynatması kadar doğal bişe yok..ne kadar da olsa bravolar ağır arabalar..

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

mardın mıdyatta bır arkadasımda orj 85000 km de sanırım 99 model lacıvert 1.6 ıes honda vardı ben deprem dolaısıyla yaklasık 20 gundur gorusemıyodum... ılgılenırsen gorusebılırım... fıyatta pek ucuk olmaz..... devrem sonucta
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

Bekir Şahin
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah

hocam benim birader birebir CRX ile elledi bir güzel hgt yi hemde 3-4 boy fark ile vti da en az o kadar fark atar..

youtube ye hgt-crx yaz videolarda görürsün öle çok efsane yaratılacak bir araba değil..he arabanın gidişi falan fena değil motoru süper 5 silindir süper bir sesi var ama vti crx vts ve 106 kadar iyi yürümüyor yürümediği gibi çok fena da yakıtı var..
    Valla sana diri hgt denk gelmemiş sanırım ) Hepsinin dirisi kendine güzel ama çok farklı videolarda çok farklı sonuçlar var )

bu arada senin 1.6 105 lik bravoyu bırak 120 liği gelse yine hgt yi geçemez zaten adamın parmağında oynatması kadar doğal bişe yok..ne kadar da olsa bravolar ağır arabalar..
    honda civic hb Turbo 1.4is ide elinde oynattı Hemde dergilere çıkan bir araba Dynoda 158 hp almışlardı ama sonuç hüsran

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mardın mıdyatta bır arkadasımda orj 85000 km de sanırım 99 model lacıvert 1.6 ıes honda vardı ben deprem dolaısıyla yaklasık 20 gundur gorusemıyodum... ılgılenırsen gorusebılırım... fıyatta pek ucuk olmaz..... devrem sonucta
    Lacivert düşünmüyorum ama arabada bir sorun yoksa neden olmasın gerekirse kaplatırız

Bekir Şahin
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah

Temiz bir 1.4is bulsam Type R motor koysam ??? kafayı kırdırttılar bana

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Valla sana diri hgt denk gelmemiş sanırım ) Hepsinin dirisi kendine güzel ama çok farklı videolarda çok farklı sonuçlar var )

honda civic hb Turbo 1.4is ide elinde oynattı Hemde dergilere çıkan bir araba Dynoda 158 hp almışlardı ama sonuç hüsran

Lacivert düşünmüyorum ama arabada bir sorun yoksa neden olmasın gerekirse kaplatırız
    vallahi bekircim bana gelen HGT çok diriydi orjinal italyandı içindeki arkadaş ta hatrı sayılır dragcılardandı..gerçekten hgt lakabının arabası homurdanıp gitmeyen tosbağa çok uygun bir lakap..neden dersen gerçekten homurdanıyor motordan gelen sesi duyup da gaza basmayacak adam yoktur heralde ama gerçekten çeyrek milde sonuç hüsran hee sen arabayı doldurursun ona tamam derim..civic turbo 1.4 is konusuna gelince hacmi belli ne kadar da turbolasan.. ama anca onu elletir emin ol hgt 106 crx vti vts 405 mi16 gibi bmw 323 gibi bu arabaların hepsini birebir dragda denemiş biri olarak bunlar için performansı en düşük hgt yi gördüm yakıtı en fazla olan da hgt ile 323... benden söylemesi kardeşim ama sana vti yakışır

Bekir Şahin
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Evo Siyah

Buldum vti buldum da 26.000 tl höh dedim kaldım durum hüsrann

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

bundan önce punto ondan önce hgt bravom vardı
    gitmiyo diyen varsa berü gelsin

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon