hocam bu işler internet üzerinden olmaz. sennde dedğn gibi adam 16 lıralık arabaya 18 19 istiyor.
ama vti lara hç bakma derim temizini bulması gerçekten çok zor :D
Printable View
hocam bu işler internet üzerinden olmaz. sennde dedğn gibi adam 16 lıralık arabaya 18 19 istiyor.
ama vti lara hç bakma derim temizini bulması gerçekten çok zor :D
Uçtuklarından satamadıklarının farkındalar hakkı olan parayı isteyenler zaten 2 gün durmuyor arabaları... :S Ne yapacağız bilmem. :rolleyes2: Vti o kadar az ki herkez her arabanın ne olduğunu ezbere biliyor resmen vti sorgulama diye konular var internette 300-500 sayfalık :) Acayip şaşırdım
Bekirim hayırlı olsun. İnşallah en kısa zaman da istediğin hondaya kavuşursun.
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 20211990
bir akrabamın aracı çok temiz bir vtec test ettim :) istanbula gelebilirsen kaçırma derim kesinlikle 5500den once ies kadar yakarsın vtecden sonra benzini düşünme :)
kesinlikle katılıyorum benim CRX çok ama çok az yakıyordu 1.6 16v di araba..honda zaten dizel motoru yeni yeni 4x4 lerine koymaya başladı adamlar gereksinim bile duymuyorlardı..honda nın lakabını bilen bilir zaten az yakar çok kaçar :)
kesinlikle katılıyorum vti ler tamam süper araba motoru tipi on numara ama 23-24 istenecek bir durumda olan araba da değil bence..
aynen kardeşim ama vti da temizini denk getirirsen ben bidaha satacağını düşünmüyorum..
Eyvallah ali abi 4 ay aramadan pes etme diyorlar ama ben erken pes etcem sanırım arabasız olmuyor kararımızı HGT den yana kullanacağız gibi bakalım kısmet...
Bir arabaya bakınca böyle içiniz ısınırya bu arabaya bakınca o sıcaklığı hissedemedim eminim güzeldir temizdir ama ben içime sindiremedim ilginiz için teşekkür ederim
Bulsamda bulamasamda :) Alsam da alamasamda ondanda çok sürmez sıkılır satarım :) 5 aylık sıfır aracımı sattım ondan önce koleksiyonluk m3 üm vardı sattım Anneme yine resmen koleksiyonluk Opel frontera vardı onuda sattım çok durmuyor sıkılıyorum :))
Alfa yı da yakından tanıyorum :) Elektronik ağrıza olayı yaşamadım ama çok yaşayan varmış biliyorum harika bir ciğeri var ama yakıtta gerçekten sıkıntı Alfa uzunca bir süre tercihlerim arasına girmez :) Belki birgün Brera ile buluşuruz :evet:
bekir yalnız Honda hastalık oluyor pek fazla bırakanı görmedim :) crx alan vti istiyor vti alan typer istiyor onu alan integra onu alan prelude...... diye gidiyor :D
Bmw ve alfaromeo içinde aynı şeyi söylemişlerdi :) Honda ya binen herkez de dediğin level olayı var :D Bende çok şaşırıyorum Eğer aradığımızı bulamazsak ki şuan bulamıyoruz Bravo HGT bakmaya başladım artık ne yapayım ayağımı yerden kesmem lazım :) Bilmediğim memlekette çok sıkıntı markete gidesim bile gelmiyor :D
kardeşim sakın sakın sakın!! hgt nin lakabı bile Homurdanıp Gitmeyen Tosbağa dır :) acaip yakıtı var bildiğin gibi değil alfa yanında halt yemiş :D oarçaları aşırı pahalı..yok ben illaki alcam diyorsan da sadece sarı rengine bak çünkü sarılar yüzde yüz italyada üretim diğerleri Türk üretim bilgin olsun :)
hocam benim birader birebir CRX ile elledi bir güzel hgt yi hemde 3-4 boy fark ile :) vti da en az o kadar fark atar..
youtube ye hgt-crx yaz videolarda görürsün :D öle çok efsane yaratılacak bir araba değil..he arabanın gidişi falan fena değil motoru süper 5 silindir süper bir sesi var ama vti crx vts ve 106 kadar iyi yürümüyor yürümediği gibi çok fena da yakıtı var..
bu arada senin 1.6 105 lik bravoyu bırak 120 liği gelse yine hgt yi geçemez zaten adamın parmağında oynatması kadar doğal bişe yok..ne kadar da olsa bravolar ağır arabalar..
mardın mıdyatta bır arkadasımda orj 85000 km de sanırım 99 model lacıvert 1.6 ıes honda vardı ben deprem dolaısıyla yaklasık 20 gundur gorusemıyodum... ılgılenırsen gorusebılırım... fıyatta pek ucuk olmaz..... devrem sonucta:)
Valla sana diri hgt denk gelmemiş sanırım :)) Hepsinin dirisi kendine güzel ama çok farklı videolarda çok farklı sonuçlar var :))
honda civic hb Turbo 1.4is ide elinde oynattı :) Hemde dergilere çıkan bir araba Dynoda 158 hp almışlardı ama sonuç hüsran :)
Lacivert düşünmüyorum ama arabada bir sorun yoksa neden olmasın gerekirse kaplatırız ;)
Temiz bir 1.4is bulsam Type R motor koysam ??? :w00t2000: kafayı kırdırttılar bana :D:D
vallahi bekircim bana gelen HGT çok diriydi orjinal italyandı içindeki arkadaş ta hatrı sayılır dragcılardandı..gerçekten hgt lakabının arabası homurdanıp gitmeyen tosbağa çok uygun bir lakap..neden dersen gerçekten homurdanıyor motordan gelen sesi duyup da gaza basmayacak adam yoktur heralde ama gerçekten çeyrek milde sonuç hüsran :( hee sen arabayı doldurursun ona tamam derim..civic turbo 1.4 is konusuna gelince hacmi belli ne kadar da turbolasan.. ama anca onu elletir emin ol hgt 106 crx vti vts 405 mi16 gibi bmw 323 gibi bu arabaların hepsini birebir dragda denemiş biri olarak bunlar için performansı en düşük hgt yi gördüm yakıtı en fazla olan da hgt ile 323... benden söylemesi kardeşim ama sana vti yakışır :)
Buldum vti buldum da 26.000 tl höh dedim kaldım durum hüsrann ;(
bundan önce punto ondan önce hgt bravom vardı
gitmiyo diyen varsa berü gelsin