mardın mıdyatta bır arkadasımda orj 85000 km de sanırım 99 model lacıvert 1.6 ıes honda vardı ben deprem dolaısıyla yaklasık 20 gundur gorusemıyodum... ılgılenırsen gorusebılırım... fıyatta pek ucuk olmaz..... devrem sonucta![]()
mardın mıdyatta bır arkadasımda orj 85000 km de sanırım 99 model lacıvert 1.6 ıes honda vardı ben deprem dolaısıyla yaklasık 20 gundur gorusemıyodum... ılgılenırsen gorusebılırım... fıyatta pek ucuk olmaz..... devrem sonucta![]()
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
Valla sana diri hgt denk gelmemiş sanırım) Hepsinin dirisi kendine güzel ama çok farklı videolarda çok farklı sonuçlar var
)
honda civic hb Turbo 1.4is ide elinde oynattıHemde dergilere çıkan bir araba Dynoda 158 hp almışlardı ama sonuç hüsran
Lacivert düşünmüyorum ama arabada bir sorun yoksa neden olmasın gerekirse kaplatırız![]()
Temiz bir 1.4is bulsam Type R motor koysam ???kafayı kırdırttılar bana
![]()
vallahi bekircim bana gelen HGT çok diriydi orjinal italyandı içindeki arkadaş ta hatrı sayılır dragcılardandı..gerçekten hgt lakabının arabası homurdanıp gitmeyen tosbağa çok uygun bir lakap..neden dersen gerçekten homurdanıyor motordan gelen sesi duyup da gaza basmayacak adam yoktur heralde ama gerçekten çeyrek milde sonuç hüsranhee sen arabayı doldurursun ona tamam derim..civic turbo 1.4 is konusuna gelince hacmi belli ne kadar da turbolasan.. ama anca onu elletir emin ol hgt 106 crx vti vts 405 mi16 gibi bmw 323 gibi bu arabaların hepsini birebir dragda denemiş biri olarak bunlar için performansı en düşük hgt yi gördüm yakıtı en fazla olan da hgt ile 323... benden söylemesi kardeşim ama sana vti yakışır
![]()
Buldum vti buldum da 26.000 tl höh dedim kaldım durum hüsrann![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri