Atmosferik araç turbolatmak sakat ya. Motor fazla ısınıyo, zorlanıyo ömrü 100000 kmye kadar düşüyor yani. Orjinalinden turbolu olarak turbo için yapılmış motor varken kastırmaya gerek yok :D
Printable View
Atmosferik araç turbolatmak sakat ya. Motor fazla ısınıyo, zorlanıyo ömrü 100000 kmye kadar düşüyor yani. Orjinalinden turbolu olarak turbo için yapılmış motor varken kastırmaya gerek yok :D
t-jet alacak gücüm var ama bütçemi bilinçli olarak kısıyorum :) En azından bir süre kriz öncesi hazırlık diyelim :)
Honda Civic 1.6i ES 1998 Model 20.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59578933
Araç hakkında ki yorumlarınızı alabilirmiyim ?? Stock almaya kalksam temizini 17.000 tl ye bile bulamıyorum 3000 tl ye bu şekle getirebilirmiyim bilmiyorum ?
Bu konuyla ilgili mmpower ı yarın arıycam araca yapılan işlemlerin ayrıntılı listesini alcam Sonrada piston garage ile görüşüp yapılan motor modifiyilerinin geçerliliğini sorcam tutup kayseriye gitme şansım yok ordan arkadaşlarıma baktırıcam aracı başkada yapabileceğim birşey yok :huh00000:
15-17 fiyat aralığında alınacak araçlardan biride Civic 1.6 Si ;) mesela linkteki
Honda Civic 1.6 Si 1993 Model 16.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 63710068
Atmosferik güçlerde gerçekten başarılı olduğunu bildiğim bir araç ama 92 model gerçekten düşündürücü... :S 1.6i es yada 1.6 vti düşünüyorum :Ç 2000 modelden aşağıya düşmeyi düşünmüyordum bu araç için düştüm 92 lere kadar düşmeyi düşünsem bile sadece bmw için düşünürüm sanırım o da M3 olur :S
gerçe stock değil ama bmw yi kesiciye boğdu ASR olaymış iyimiş :) bunu gördükten sonra zaten Honda ya merak vardı şimdi 1.6 si sevdası başladı :D
Honda 'un Videoları | Facebook
Yapmak istedikten sonra her araç her aracı geçebilir.. Ama dediğim gibi si düşünmüyorum tek odak 1.6i es...Bulduğum araçla ilgili yorum yapan yokmu yahuu ?? :rolleyes:
herkes Sİ den yana :)
yazmıyım dedim ama tutamadım kendımı, acaba çok yakar honda diyen kim honda kullandı çok merak ediyorum.şu an bende vtec2 (2005 civic) var kullandıgım güzergahın %80 i ş.dışı ve yakıt tüketimim 6.8 - 7 lıtre LPG yani 17 krş yapar!
lütfen BİLİP BİLMEDEN YORUM YAZMAYALIM.
2.Örneğimi vereyim; kuzenimde 2012 civic var ve sadece 2000 km de . ş.içi yakıt tüketimi 6.5 litre benzin.
siz arabanın dilinden anladıktan sonra gerisi boş.honda basarsanız çok yakar ÇOK KAÇAR bu kadar basit.
Valla şuan ne yaktığını düşünmüyorum :) Sonuçta benzinli bir araç alacağım ama bulamadık gitti piyasada çok ciddi yükselmiş vti bakayım dedim ies e yakın fiyatlarda vti lar var ama geçmişleri çok karanlık araçlar... nereye plakasını yazsam mutlaka kötülenmiş cümleler buluyorum.. Şöyle emekli bir teyzeden amcadan bulsam bende keşke :)
Araç hoşuma gitti fakat arkadaşın dediği gibi abs, airbag vs. yok bu can sıkıcı
Böyle eski teknoloji bomboş araçlara bakmayın derim, hayati tehlikeleri var yani :D
Size bikaç öneri yapayım. Madem benzinli bakıyorsunuz...
1. Öneri
2. Öneri
3. Öneri
Buda son öneri :D
Sonuncusu muhtemelen kazalı araç ancak çok güzel :D
Diğerleride orjinale benziyo bikaç parçası boyalıdır muhtemelen. 2 3 bin liraya çok güzel hale getirilebilecek güçlü araçlar yani. Honda'dan altta kalmazlar. Konfor ve güvenlikte de hondayı geçerler yani.
ben mi yanlış okudum yoksa sen vti ların ies lere yakın fiyatımı var dedin :D
hocam temiz vti bulmak okadar zorki...
temiz ies var piyasada ama sahipleri araçlarını altın zannediyorlar.
senin yerinde olsam 2001 ve üstü makyajsız kasa bakardım,neredeyse aynı fyata vtec e binmiş olucaksın
20.000 tl ye vti var :) ama durumları malumm 35 e de var :) i esler o kadar yükselmişki vti larda hakkıyla yükseltiyorlar fiyatı 2001 ve üstüne çıkmak istemiyorum vtec 2 ye de bincek olsam 2004 2005 bakarım ya i es olacak ya vti :) bulması şimdilik mümkün görünmesede... Son çare orjinal bir güvenlik paketli i es bulcam kendim yapcam... Yapısız olanlarda 18.000 tl den aşağıya değil 24.000 e tjet bakarım hiç olmazsa atmosferikle uğraşmam...
Öneriler için teşekkür ederim ancak honda seçmemin sebebi şu Türkiye'nin herhangi bir yerinde 15.000 tl lik 1.6i es antalya sınırlarında 19.000 tl lere satılıyor :firework: ... Ben kısa süreliğine kullanmak hem tadına bakmak satarkende rahat vermek için araç bakıyorum Bulcam temiz bir araç yapılı yada yapıcam... Sonra zamanı geldiğindede 1 hafta durmadan antalya içinde satcam Amaç bu fiyatlara herhangi bir araba bulmak değil Honda bulmak umarım derdimi anlatabilmişimdir....