Alıntı aLLy_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bekirim hayırlı olsun. İnşallah en kısa zaman da istediğin hondaya kavuşursun.
Eyvallah ali abi 4 ay aramadan pes etme diyorlar ama ben erken pes etcem sanırım arabasız olmuyor kararımızı HGT den yana kullanacağız gibi bakalım kısmet...
Alıntı JuStHoBi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 20211990

bir akrabamın aracı çok temiz bir vtec test ettim istanbula gelebilirsen kaçırma derim kesinlikle 5500den once ies kadar yakarsın vtecden sonra benzini düşünme
Bir arabaya bakınca böyle içiniz ısınırya bu arabaya bakınca o sıcaklığı hissedemedim eminim güzeldir temizdir ama ben içime sindiremedim ilginiz için teşekkür ederim

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kesinlikle katılıyorum benim CRX çok ama çok az yakıyordu 1.6 16v di araba..honda zaten dizel motoru yeni yeni 4x4 lerine koymaya başladı adamlar gereksinim bile duymuyorlardı..honda nın lakabını bilen bilir zaten az yakar çok kaçar

kesinlikle katılıyorum vti ler tamam süper araba motoru tipi on numara ama 23-24 istenecek bir durumda olan araba da değil bence..

aynen kardeşim ama vti da temizini denk getirirsen ben bidaha satacağını düşünmüyorum..
Bulsamda bulamasamda Alsam da alamasamda ondanda çok sürmez sıkılır satarım 5 aylık sıfır aracımı sattım ondan önce koleksiyonluk m3 üm vardı sattım Anneme yine resmen koleksiyonluk Opel frontera vardı onuda sattım çok durmuyor sıkılıyorum )

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam sana sadece şunu söyliyim alfa romeo nun sadece elektronik-beyin arızaları almamak için yeterli sebeptir..ayrıca honda ile alfa arasında nerdeyse yarı yarıya yakıt farkı var..performans da cabası...
Alfa yı da yakından tanıyorum Elektronik ağrıza olayı yaşamadım ama çok yaşayan varmış biliyorum harika bir ciğeri var ama yakıtta gerçekten sıkıntı Alfa uzunca bir süre tercihlerim arasına girmez Belki birgün Brera ile buluşuruz