benim tahminim aldgmız fiyata satariz
ilk servis deneyimi iyi olmamiş :)
Printable View
benim tahminim aldgmız fiyata satariz
ilk servis deneyimi iyi olmamiş :)
Arabamın 10 bin bakımını yaptırdım cuma günü. 221 TL tuttu, yağ, yağ filtresi ve hava filtresi değiştirildi, otomatik vites kontrolü yapıldı ama herhangi bir güncelleme olmadığı söylendi.
Aracı 2011 Mayıs'ta almıştım, 20 bin bakımı için bu Mayıs'ta gitmeme gerek yok sanırım, herhalde 10 bin bakımından itibaren bir yıl olunca ya da 20 bin km olunca gitmem gerekecek.
Dostlar bir aksilik çıkmazsa ve parayı ayarlayabilirsem 30 bin km bakımını yaptıracağım, gelişmelerden haberdar ederim, parayı ayarlayabilirsem diyorum çünkü geçtiğimiz hafta Antalyaya falan gidip geldim epey masraftayım :)
Arkadaşlar çarşamba günü aracımın 30 bin km bakımını yaptırdım, bakım ücreti toplam 405 TL tuttu, ayrıntılarını belirteyim:
Yedek parçalar; yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi (78-TL bunları önceki bakımmdaki paro puanla almıştım para ödememiştim)
Yağ : 3 litre selenia 5-30 = 40+75 = 115
Bakım işçiliği : 26,50
Toplam : 220 civarında tuttu
Bunun dışında : Balataları değiştirttim ve 1 litre ilave yağ aldım
Balatalar : 1.3 95 lik balataları : 177,00-TL
Balata işçiliği : 14,50-TL
1 litre selenia yağ: 40,00-TL
TOPLAM ÖDEDİĞİM TUTAR : 405,00-TL (Atkı-Bere-Şemsiye de hediye verdiler)
Arkadaşlar gecen gun bir arkadasım arabalarla arası iyi fiat puntolara dikkat et genelde yenı arabalar radyatör suyu eksıltır devamlı dedi kontrol et devamlı dedi doğruluk payı varmıdır ?
Neye dayanarak söyledi acaba,mutlaka bir tecrübesi vardır, en azından bu forumda böyle bir şikayet duymadım.
15 bine yaklaştı kilometrem radyatör suyunda gram eksilme yok
yeni aveo 95hp diesel aldım tekrar aranızdayım,95 lik multijet alışkanlık yaptı
Arkadaşlar bu p tesi Kastamonu -Karabük arasında yapmış olduğum yakıt tüketim bilgilerimi ve birkaç fotoyu sizlerle paylaşayım istedim, bakalım beğenecekmisiniz
ara ara yol çalışması vardı, 75-90 km hız süratlerinde gittim yolun büyük bölümü hız sabitleyici ile 100 ncü km nin dolmasına birkaç yüzmetre kala 4.2 olmasına karşın o metrelerde rampa olan bir yönü seçtiğim için 0,1 lt arttı :(
Maşallah km.de 40000 e dayanmış hocam.
arkadaşlar ş.içi tüketimleriniz ne seviyede benim araba çıldırdı 7.5lt lerde ort. yoğun trafik sürekli 1-2-3 vites ama bu kadar da olmamalı diye düşünüyorum sertte kullanmam arabamı genelde sakin... sıkıntı nerede acaba bakımına da 5000km var henüz!
arkadaşım 1.3 90hp yeni doblo aldı.yol bilgisayarına baktım 2500km yapmış 10.8 lt ortalamayla.çok yakıyor diye şikayet ediyordu.vitesleri çabuk yükselt gibi tavsiyelerde bulundum 9lt ye düşmüş tüketim.geçen yıl benim evo da şehiriçi 7.5/8 lt civarı yakıyordu.arasıra başka araçlar kullanıyorum multijetin kıymetini anlıyorum.
vites dualogic old. için benim müdahalem yok %90 eco modda kullanıyorum geçen yaz 6.5lt yi hiç geçmemişti(tabii bu derce yoğun trafikte kullanmıyordum) ama bu sene durum bu... bahsettiğim şartlarda yakıtın artmasını bende normal karşılıyorum ancak yine de fazla geliyor birde etrafta lüks araçlarıyla 25krş u geçemediğini söyleyen insanlar olunca sinirim bozuluyor! örneğin yakın arkadaşım golf tdi dsg aldı 70 bin'e
arabayı aşırı sert kullanıyor ortalaması 6.5lt civarında araba şuan 8000bin km de en çok 25 kuruş normalde 22krş civarı tüketimi var bu da beni gıcık ediyor:))
Abi bugün birkez daha tecrübe ettim 95 mjet trafiği hiç sevmiyor... gideceğim yere yolu uzatıp çevre yolundan gittim,tüketim anında 1 litre düştü! Galiba tek etken trafik ve kısa mesafeli soğuk motorlu sürüş,trafiğe girmemek de her zaman mümkün olmuyor tabii,ama tdi lara hala gıcığım onlara trafik vs. farketmiyor o da sanırım motor hacmiyle ilgili her ne kadar ekonomik avantajı olsa da küçük hacmin her zaman eksi yönü var sanırım...