ateserl Nickli Üyeden Alıntı
Tuncay bey merhaba muhakkakki 75 ile 95 ps arasında çok fark vardır ama esas sıkıntı şanzımandaki yazılım ve ya geçici sorun değil!!
ana mesele yarı otamatik bir aracı tam otomatik şanzıman şeklinde anlatıp satış yapmaya çalışan satıcılar ki, bana aynen öyle satış yapıldı.
Aracı görmedim test edemedim bile, aracı alırken sadece otomatik seçeneğide var istermisiniz dediler bana otomatik olması çok daha cazip geldi ve satın aldım. Kendi aracımda otomatik bir araçtır kullanırken birden gözüme kataloktaki otomatik şanzımanın vites görüntüsü gözümüm önüne geldi ve eve gelince birdan dank etti bu tarz şanzımanların çok dikkatli kullanılması gerektiğini çok kişiden duymuştum viteslerin sıklıkla karıştığını ileri taktığı halde geriye takıldığını ,hatta sabahları bir türlü arabanın çalışmadığını ,sıkışık trafikte sürekli sıkıntılar çıkarmaya başladığını yol kenarına çekip aracın yarım saate yakın soğumasını beklediklerini çok duymuştum ve yakınlarımdanda bu tarz şanzımanlardan dolayı aracını elinden çıkaran çok oldu bunları düşününce ben tercihimi başım sonradan ağrımasın diye baştan manuelden yana kullandım ve aracı bugün iptal ettirdim tabi bayi bu işe hiç sevinmedi.
75 ps in zaten eşimin kullanacağı bir araç olduğu için onu tatmin edeceğini düşünüyorum, açıkçası eşimin ilgilendiğide motordan daha ziyade aracın açılan tavanı ve içindeki bordo rengi.