O zaman 10 bin bakımına gittiğimde ısrarla güncelleteyim. Bu güncelleme ne işe yarıyor tam olarak. Bazı arkadaşlar dik yokuşlarda aracın stop ettiğinden bahsetmiş ama hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Printable View
O zaman 10 bin bakımına gittiğimde ısrarla güncelleteyim. Bu güncelleme ne işe yarıyor tam olarak. Bazı arkadaşlar dik yokuşlarda aracın stop ettiğinden bahsetmiş ama hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Ateş bey aracınız hayırlı olsun.
benim araç 10.000 km yi devirdi eşimle beraber kullanıyoruz çok şükür bi sıkıntı yaşamadık, tabiki vites geçişleri hissedilir malum robotize şanzıman,ancak müdahele edilebilir olması ,kullanım kolaylığı, yakıt tasarrufu, fiyatı...kısaca aracımızdan memnunuz.
Sizde test sürüşü yapın bence,sürüş keyen memnun kalırsanız alırsınız.Otomatik almayacaksanız aynı motora sahip 95hp opel corsa da alabilirsiniz.Vitesten vazgeçebilirsiniz ama bence 95hp den vazgeçmeyin özelliklede rampaların hiçde az olmadığı İstanbulda
Bundan önceki aracım golf5 triptronik fsi vites geçişleri hissettirmesi dışında hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.. istanbulda olduğum için çok trafikli yerlerde de kullanıyorum.. malümunuz 1. köprüden anadoluya geçiş ve avrupa yakasından anadoluya geçiş.. hem otomatikte hemde manuelde hiç sorun yok tavsiye olunur..
Tüm tecrübe paylaşımlarınız için teşekkürler.Dün satışbayi ile yapılan son görüşme sonunda verilen karar şu an kullandığımız ve eşiminde kullandığı alışık olduğumuz tam otomatik şanzımanı olan Grande Cherokee den sonra bu yarı otomatik şanzımanın bizi tatmin edemeyeceği konuşuldu,eşimde ben aracı kullanırken bir manuel bir otomatik kullanıp dur trafikte öyle uğraşamam dikkatim dağılır dedikten sonra aracın düz vites olmasına karar verildi sözleşmeler yapıldı çarşamba araç teslim ediliyor.Bende aracın 95 ps olmasını çok arzu ederdim ama kısmet olmadı keşke 95 lıkler düz vites olarakta satılsaydı 1.4 ler gibi!!! Serhat bey Opel Corsa konusuna gelince malesef aracın parası daha önceden ödendiği için artık çok geç tüm paylaşımlarınız için çok teşekkürler..
Tuncay abi güzel demiş, 2. vites sorunu benimde çok şükür kalmadı, aracımı 7 aydır kullanıyorum 25 000 km üzerindeyim şu anda çok şükür bir veya iki sorun dışında sorun çıkmadı, bence de keşke dualogic mjet alsaydınız, hemde cam tavan almışsınız, gerçi fiyatları yükseldi , hayırlı olsun yinede, aramıza hoşgeldiniz,
Araçların şanzuman ile ilgili çok sorunu olmadığı için burada da paylaşılmıyordur bundan dolayı bir bilgiye ulaşamamışsınızdır...
agustosta almama ragmen guncel değildi herkese tavsiye edilir...
Tuncay abim birçok şeyi anlatmış, benim kullandığım gp veya evolar içindeki tüm zamanların en iyi puntosu diyebilirim, tek merak ettiğim 1.4 105 lik benzinli, dostlarıma Tuncay abinin dediği gibi şunları söyleyerek ekleyebilirim; benimde kullandığım 28.000 km boyunca aracım Allah a şükür trafikte şehir içi veya dışında hiçbir zaman beni mahçup etmedi, performans yönüyle de hiç mahçup etmedi, 1.6 TDI jettanın bile peşinden 2-3 araçlık mesafeyle takip yaptığım oldu, normal benzinli veya muadili dizelleri bahsetmiyorum, benim aracı görenler aksesuarlı olarak kendi araçlarıyla kapıştırmak veya beni sınamak istiyorlar, ama sonları hep hüsran, yeterki aracımın motoru ısınsın hele ki uzun yol ise 6. vitese geçmeyedursun, daha dün akşam Kızılcahamam-Karabük arasından geldim, bu mesafe 140 km ort yakıtım ise bu mesafe toplamında 6,16 lt * 3,88 (mazot fiyatı) = 23,90-TL / 140 km = 0,17 kuruş , Allah nazardan saklasın, maşallah, Allah ımdan daha ne isterim, hem performanslı bir aracım hemde yakıt tasarrufu olan bir araca sahibim, Allah (c.c.) araç almak isteyenlere daha da iyisini güzelini nasip eylesin...95 veya diğer puntolarla ilgili tarafıma sorulacak sorulara her zaman açığım yardımcı olabilirim...
Arkadaşlar, forumda farklı başlıklarda kaloriferle ilgili sorunumu dile getirmiştim. görmeyenlerin için anlatayım.. kaloriferi aşşağı konumda açtığımda ayaklara üfleme yapmıyor klimayı komple kapatıp veya aracı stop edip tekrar açtığımda sorun gidiyordu.. yakın bir zamanda farklı bir yöntem daha bulmuştum kaloriferi önce yukarı camlara verecek şekilde açıp sonra ayaklara verip yukarı konumu kapatıyor ve ayak bölümüne hava üflüyordu.. bugün servise gidip sorunu anlattım onların kontrolleri sonucunda hava yönlendirme motorunun bakılması sorun varsa değiştirilmesi sonucunda aracın ön göğüs kısmının komple sökülmesi ve aracın serviste 1 hafta ile 10 gün arasında kalacağını söylediler.. şimdi bu durumda sizce ne yapmalıyım ? bana bir fikir verin aracı bırakmalımıyım yoksa aynı şekilde son bulduğum yöntemle devam mı etmeliyim ?? Teşekkürler..
Sevgili Tahsin,
Bana kalırsa ön göğüse hiç dokundurma, orası fabrikadan direk tek paraça olarak montajı yapılıyor. Çok takılma bence kalorifere...
+1
Bence de göğüse dokundurtma, neden dersen fabrikasyon bir şekilde montajı yapılmış bir parçanın/parçaların söküldüğünde sonradan manuel olarak hele ki tecrübesi veya bilgisi olmayabilecek birilerinin eliyle sökülüp yeniden takılması daha farklı sonuçlara neden olabilir diye düşünüyorum...
Abi benimde takıldığım nokta orasıydı.. yinede fikirlerinizi duymak istedim.. çok teşekkürler..
Abiler,arkadaşlar tekrar merhaba :) bizim araçların alt devirlerini canlandırmak için ne yapılabilir diye günlerdir araştırma yapıyorum.. bu konuda tabiki farklı bir araç hakkında kimisi power box kimiside hafiften chip iyi gider demiş.. siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ? yada yaptırdığınız herhangi bir uygulama varmı? tşk.ler..
slm ark. tuncay beyin önerisi ile 95'lik evocuları bulduk ama keske forum yöneticileriyle konussakta bu konuyu sabitlesek ben tuncay bey ve diğer 1 2 arkadas sölemesydi buradan haberim olmayacaktı konu sabitlenirse ınanıyorum ki cok daha kişiye ulasabılırız ...iyi geceler..
usta bu arabalarin fiyatına nolmus ya :S 47-48 binlere dayanmıs ya benmi yanlıs goruyorum
yo abim est hepimiz kardayiz gibi gozukuyo aldigimiz paralara su an satabilirz ama ben memnunum valla abim öle bi dusuncem yok :)
arkadaşlar iyi akşamlar.benim aracımda küçük bi sıkıntı vardı.sizinlede paylaşmak istedim.blue&me de sesli arama yapamıyordum sesli komutları alıyo menüde dolaşıyorum sesli olarak ama bi arama yapmak için isim söylediğimde onu algılamıyordu.ecodrive'ıda ben kendim yüklemiştim fiatın sitesinden indirip.aracı servise götürdüm bir gün orda kaldı.ecodrive yüzünden yapmıştır dedi orda bu işe bakan eleman.fazla yer kaplıyor,güncelleme yapıcaz dedi.sesli arama düzelsinde ne yaparsanız yapın dedim..''ooo o kesin düzelicek 2*2 daha 4'' dedi eleman..:D ecodrive'ı tekrar yükletmedim akşam arabayı güvenlikten aldım servis kapanmıştı.sesli arama düzelmemiş üstene birde aldığımdan beri arabanın km'si yanıp sönüyor.bugün aradım müsait olduğunuzda bi daha getirin dediler.ilk servis deneyimim böyle sonuçlandı..:D
Geçen yıl Nisan'da 38 bin liraya aldığım Dualogic Multijet Punto'm şimdi 45.780 lira. İyi kâr ettik gibi gözüküyor ama bilmiyorum şu an kaç liraya alıcı bulabilirim. Gerçi uzun bir süre satmayı düşünmüyorum, şimdilik memnunum çok şükür. Garantisini uzatıp garanti süresi bitmeye yaklaşınca satarım belki. Şu an Hyundai i30, Elantra ve Renault Megane Sport Tourer hoşuma gidiyor, onlardan birini alabileceksem öyle satarım.