Abi yine işi gördürdün abiye, forumda paylaşmadın sanırım benim gördüğümü :)
Printable View
Arkadaşlar dün trf kapalı bi yolda auto modunda çok fazla zorlamadan orta gaz ayarında bi deneme yapım dedim videoyu yükledim, bakımdan önceki hali , ancak bakımına bir kaç bin km kaldı
95 kapalı yol testi.mp4 - YouTube
Arkadaşlar öğlenden sonra aldığım mazot ve pompanın bana hatırlattıkları :)
Kışın arabam daha 3 aylıkken havaalanından akrabamı almaya giderken çekmiştim. Test edildi bunun gibi çok resmi var ama bu yeterli olur herhalde.
Dostlar bayram dönüşü ve gidişinde bazı enteresan ilginç şeyler oldu bunlardan birkaçı : çoğu ekranlı radarlarda hızım 95 gösterdi, hatta bir ara aracımın ortalama hızına baktığımda 95 i gördüm hoşuma gitti sizlerle paylaşayım istedim :)
arkadaşlar 2011 punto evoda göğüs kısmında top başı gibi ortada bir zımbırtı var. o nedir acaba?
Evo değil ama bizde 95lik kullanıyoruz. Bizde dahil olalım :)
Beyler Bende Varım =))
sıcaklık sensörü olabilir mantıklı.
Bence tahminimce ya kumandanın açma kapamasını algılayan sensör, veya klima ile ilgili bir sensör diye tahmin ediyorum.
Bugün bir kez daha "aslanım" ile gurur duydum, Kastamonulu olanlar bilir Hacı Muzaffer in benzinliğinin önünden Taşköprü ışıklarına ilerliyordum, ışıklara 50 mt kalmıştı ki bir tane yeni kasa doblocu selektör üstüne selektör, kaldı ki kendisi de taşköprü istikametine gidecek ben ise sola dönüp kuzeykente, neyse çekilmedim durdum camı açtım hayırdır kardeş üstümden mi atlayıp gitcen nereye kırmızı yanıyor dedim evet atlarım dedi, canın kapışmak mı istiyor dedim kapışırız nolcak demesi üzerine iyide seninki 1.3 mü 1.6 mı dedim 1.6 dedi ok dedim sonra ne dese iyi, ben x5 i getirim öle kapışalım veya passat ı getirim dedi, bende onlar ne benimki ne dedim , neyse nereye kadar kapışcaz dedim taşköprü dedi, uzak dedim işim var dedim camı kapatırken patiyi çekti, bende dayanamadım bi sn sonra kalktım ancak benim önümde 15 mt önümde bi tane başka ışıkta clio vardı neyse bu sağımdayken clio ya denk geldik baktım beni kaldırıma sıkıştırdı yiyecek , yem olmaktansa dedim geçsin sonra harcarım dedim clio yu atlatınca bunların ikisine de sağdan bir tokat bakakaldı , ancak benim araç daha 4 e geçince geçtim hesap edin daha 5 ve 6 var baktım gelemiyor peşimden 1 km sonra döndüm, 105 hp olan dobloyu çok çok rahat harcayınca puntişim gurur duydum bir kez daha...
Haklısın ama abi ya ben çok fazla şoforluğum iyi veya millet i...ne düşünsenize kırmızı ışık yanmış , ışıklara 50 mt kalmış ve sol şeritteyim sola döncem adam bana düz gitmesine rağmen selektör yapıp yol istiyo, zor tutuyorum kendimi araca bir küçük beyzbol sopası koymamak için... yinede sağolasın umarım anlarsın ne demek istediğimi