hayaller gerçek oluyor durmak yok yola devam !
hayaller gerçek oluyor durmak yok yola devam !
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
Zengine güç yetip vergi alınırsa,vergi kaçıranı yakaladığında ABD deki gibi 15 yıldan başlayan hapis cezaları verip,donuna kadar mal varlığına el koyarsan!mazotta 1.5 TL olur ama işte bunları yapabilirlermi ???
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Altina imzami atarim vergi kaciran mukelleflerinde odemedigi vergileri bindiriyorlar akaryakita boylece butce birazda olsa rahatliyor benim anlamadigim nokta su kime sorsam sikayetci ama bu ulkede 2 kisiden birisi suanki hukumete oy verdi bazen dusunmuyor degilim bu demokrasi iyi birseymi kotu birseymi diye 10 kisilik bir gruptaki 6 deli 4 akilliyi yonetebilir haksizmiyim?
Edit: Herhangi bir partinin sempatizani degilim akpnin begenmedigim icraatlari oldugu gibi begendigim yonleride yok degil yanlis anlasilmasin.
Konu Marker tarafından (14/07/2011 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar siyaset içeren mesajlar silinmiştir ve düzenlenmiştir...
lütfen siyaset içeren mesajlar atmayın... konuyu başka yerlere çekmeyin...
Konu Scottie tarafından (12/07/2011 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.
Coskun abi ve Eser Kardesım Akaryakıt olayında siyaset olmayacakta ne olacak ucu herhalukarde sıyasete dokunuyor bizde hafıften desarj olyoruz boylece ama bırbırımızı kırmadan incıtmeden yamnaya calısıyoruz nede olmasa monıtore bakıyorux bakıyoruz surada sıyası ıcerıklerı sılın canınız sagolsun
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Ekonomi rahatlığı birazda ne var ne yok sattığımızdan ve hala satıyor olduğumuzdan ileri geliyor![]()
Dünyada hiçbir ülke Ticaretin içinde yer almaz, patronluk yapıp fabrika çalıştırmaz bunuda biliyorsunuzdur eminim
Devletin elinde yıllardır zarar eden, onun bunun gelip üzerinden kaymağını yediği, işçilerin çalışmadan sadece sabah akşam gelip kart basıp aylık kaç milyar paraları cebe indirdiği firmaların özelleştirilmesinden daha doğal ne olabilir sizce?
Devletin görevi iş sahaları açmak, teşvikler vermek, özel sektöre uygun koşullar yaratıp yatırım yapmaları sağlamaktır... Ve sonunda da vergisini alır.
Bu bütün gelişmiş ülkelerinde böyledir...
Ama ben kendimi bildim bileli herkesin dilinde aynı şeyler... ÜLKEYİ SATTILAR BE
Başa kim gelse söylenen bu söz değişmez, hep aynısı söylenir.
Ama nasılsa ülke yıllardır satıla satıla bitmedi gitti...
"
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.
haklı olduğunuz konular var tabiki ama hepsi değil nice vergiden çok daha fazla kazandıran kurumlar var malesefki onlarda gitti , ama asıl satılan devlet daireleri özelleştirmeler değil satılanlar .. Ülkemizde o kadar çok toprak sağa sola peşkeş çekiliyorki bundan kimsenin haberi yok bunu kimse bilmiyor sizde bilmiyorsunuz , Örnek vermek istiyorum ama sakınca duyduğum için malesef bu kadarla yetinmek durumundayız , ama emin olun hazinenin büyük bir kısmı arazilerimiz sayesinde doluyor ..
bu kadar boş yorumlar sürekli insanı galeyana getiriyor. hep söylediğim gibi bence bize herşey müstehak!
devletin görevi iş sahaları açmaktır, vergi almaktır, bu yanlıştır demiyoruz ki! Ama Türk Telekom gibi Türkiye'nin en soyguncu şirketine alanı bırakmak yapılacak iş midir? "hep aynı şeyler... ÜLKEYİ SATTILAR BE" diyorsunuz da ülkenin gelmiş geçmiş en fazla özelleştrilmesinin yapıldığı dönem bu değil mi diyorsunuz?
krediyle, borçlanma ile ekonomi çarkı dönüyor, ama nereye kadar, biraz gerçekçi olmak lazım, sanki geçmişte yapılanlardan farklı şeyler yapılıyormuş gibi anlatmayın!
sayın moderatörleri anlıyorum, siyasi içerikli yazıları silmek zorundalar, peki tamam, ama sanki sadece benim yazılarım mı siyasiydi, tamam biraz daha sert yorumlar yapıyor olabilirim, bundan da özür diliyorum ama yine de bazen kendimi tutamıyorum. ancak nedense hep benzin konusundan şikayet eden tarafın yorumlarını siliyor gibisiniz, o zaman eşit davranılsın da hepsi silinsin bence!
arkadaşlar konu başlığı zamlı bir günde uyanmak olduğuna göre bununla ilgili düşüncelerinizi yazınız
3 defa uyarıda bulunmama rağmen hala konu başka yerlerde yok hükümet yoö şu parti şu politika lütfen biraz anlayış gösterin
bu dakkada itibaren siyasi içerikli mesajlar silinecek bu mesaajları yazan üyelerimiz
uzaklaştırma cezası alacaktır
sonra kimse darılmasın gücenmesin
keyifli forumlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri