Zengin fakir karışımla alakalı olabilir sanırım..
aracım starjet...ilk çalıstırmada son zamanlarda benzın kokusu olmaya basladı....koku kısa sure olsada genelde hep ılk soguk çalısırken oluyor....buna kalitesiz yakıtın sebep oldugu soylendı ....
bende bundan dolayı depodaki yakıtı sıfır yolda kalana kadar tüketeyim diyorum(tabi yanıma bıdonla benzın alcam)bunun olumsuz sonucu olurmu...hava vs yapma olmaz heralde zaten.....birde sarı ışık yandı...yol bılgısayarı 120 km falan dıyor..başka uyarı verecekmı...
artı bazı arkadaşlar ek depo falan dıyordu 6 7 lt lık varmı dogrumudur...
Zengin fakir karışımla alakalı olabilir sanırım..
BY Turbo SPORT 150 HP
dibine kadar çektirmeyin depoda pislik felan varsa tıkar.bence bi depo ve kütük temizliği yaptırın ondan sonra benzin aldığınız yeri değiştirin
eski model karbüratörlü araçlarda hiç bi sakıncası olmuyordu yanlızca yakıt sistemindeki (hortumlar pompa vs) kuruduğu için biras geç çalışıyordu okadar ama beyinli araçlarda bi zararı varmıdır bende merak ettim
Depo içindeki dalgıç pompayı yakma(bloke) riskin çok yüksek (tecrübe*den) sakın böyle birşey yapmayın...hatta yaz günleri çeyrek depo*dan aşağı düşürmeseniz seviyeyi daha makul çünkü bu pompa çok yüksek devirlidir ve plastik gibi bir malzemeden presli olarak üretilir benzin ile soğması sağlanır ve tamiri genellikle yoktur direkt değişim...biraz tuzlu tabiii...tıkanma olayı çok çok düşük bir ihtimaldir...seviye düşüklüğü nedeniyle yol bilgisayarı hata verir ve sildirmek ancak servislerde ücret karşılığ olur...bir daha düşün...![]()
bunu okyunca tırstımhatta ısık yenı yanmıstı tekrar benzın alıp ben yoluma devam edeyım......
bu arada servısde bu arıza sılmenın ucretı nedır...benım aırbag lambası yanıyor sureklı..ara ara sonsede sureklı yanıyr....korna dugmeler vs hersey calısıyor..zaten o klasık arızadan sınyal kol takımımı neyse değişmiş 430 lıraya daha once...
muhtemelen temassızlık var dıye dusunuyorum
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
1996 uno sx im vardı enjeksijonlu ...çok sıcak bir yaz günü ha şimdi ha şimdi diye diye dibinin dibine kadar kullanmıştım benzini tabiii depoda benzin neredeyse olmadığından pompa çok ısınmış ve yolda kalmadan benzini fulleyince şok bir soğuma meydana geldi ve pompa pert göz göre göre tahmin ettiğim gibi tamir edemedim ettiremedim içindeki kanatçıklar deforme olmuş...yenisi...zamanında çok ciddi paraydı...ve kullanım kitapçıklarında bununla ilgili uyarılar vardır haberiniz olsun...hata silme en son duyuma göre 25 tl idi...bizzat yaptırmadım...
5-6 ay önce depodaki benzinin hepsini bitirerek yolda kalmıştım.Bu araçlarda benzini bitirmenin sakıncalı bir durum olduğunu pompa yakma riskinin olduğunu bildiğim için bayağı bir tırsmıştım.Hatta servise verilecek 200-300 tl yi düşünmyebaşlamıştım bile.Ama telefon açıp arkadaştan 3-4 litre benzin getirmesini istedim.Arkadaş benzini getirnce depoya koydum ve marşa basınca ilk marşta çalıştı.Bravo puntoya dedim valla)Tabi bu olay kış mevsiminde olmuştu.Yazın ne olur bilemem.
Arkadaşların dediği gibi benzin pompası depodaki benzinle soğuduğu için boş bırakmayın ayrıca depodaki pislikler de enjektörleri tıkayabilir.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bu pompanın bozulma olayı birazda kaliteyle alaka sanırım, bilmiyodum yeni öğrendim ancak arkadaşım sık sık benzini bitirip yolda kalır 2002 mercedes ile hiç bi sıkıntı çıkmadıbenzini koy devam et
Ne Mutlu Türküm Diyene!
sonuna kadar bencede bekleme en iyisi sen katkı maddesi at içine benzinin o depoyu benzin yollarını temizler..
benzinde sedece pompa masrafı çıkartırda biizim mjetler dizel hemde common - rail yani bir hava yaparsa değşet bir masraf çıkardığını söyler bizim usta onun için ben daha ışığı bile yanmadan alırım yakıtı.
bahri kardeş gerekeni yazmış...kendisine teşekkür ediyorum ve de harfiyyen katılıyorum...
yedek depo diye bir şey yok...deponun boğazına kadar doldurulmasına ve içinde kalan havanın araba sallanarak dışarı çıkması sonuca aldığı daha fazla yakıta...yedek depo diyorlar.
depo yapı itibariyle düz değildir. eğri büğrüdür
dibini çekme gibi bir durum da sözkonusu değil.
dibi oval bir yapıda yada "v" şeklinde değil.
bölmeler var. ve pompada o bölmelerden birinde...
pompanın ağzında filtre var.
ancak siz siz olun...kırmızı yanmadan...yakıt alın...
şiddetle tavsiye ederim
benzinli araçta yakıt biterse....yakıtı tamamlayın ve marşa basın araç çalışır.
ancak mazot da öyle değildir...hava yaparsa...çalıştırmanız çok zor.
ya o havayı alacaksınız...yada hava emmeye...kısa aralıklarla mazot gelene kadar motor çalışana kadar yanıcı bir sprey sıkarak çalıştıracaksınız...sanayide genelde balata spreyi sıkarlar...
Dizel araçları genellikle çeyrek deponun altında kullanmak sakıncalı diye biliyorum. mecburiyetin dışında dizel aracın deposunu boş bırakmayın.
Arkadaşlar bu fikirler tecrübelerden oluşmuştur. Benim tavsiyem Benzin pompalarını fazla yakıtsız bırakmayın çünkü kurur. Bu da büyük sorun çıkartır.Saygılar.
Araçta yedek depo yok. Aslında hiç bir araçta yok bildiğim kadarıyla.
Yakıt konulan yerden depoya kadar olan mesafedeki boruyada yakıt dolumuna yedek depo diyor millet.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
katalitik konvertör arızalanabilir. ben demiyorum kullanma klavuzu diyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri